0
Értékelés:
 
Ár:
74 990 Ft
Kifutott ILIFE A6 robotporszívó helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


ILIFE A6 robotporszívó

Takarítási módok

Az ILIFE A6 robotporszívóval négy takarítási üzemmódban tudod tisztává varázsolni otthonod. Ez nagyban megkönnyíti a robot mindennapos használatát. 

Automatikus takarítás: az érzékelők segítségével a helyiségben önműködően takarít a robot, a lakás minden pontját felkeresve ügyel arra, hogy ne maradjon piszkos terület.
 
Fal mentén haladó takarítás: a robot a sarkok és a falak mentén haladva takarít.
 
Körkörösen haladó takarítás: középről indulva, spirális alakban kifelé haladva takarít.
 
Előre programozható takarítás: a távirányító segítségével lehetőséged van előre beállítani a takarítás indításának időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot.

Az ILIFE A6 robotporszívó 7,12 cm-es magasságának köszönhetően a legtöbb bútor alá bejut, ezért ott is összeszedi a koszt, ahova kézi porszívóval nehezen vagy egyáltalán nem jutnál be.

Több érzékelő is segíti aILIFE A6 robotporszívót a tájékozódásban. Ezért képes kikerülni az akadályokat, és nem esik le a lépcsőről vagy magasabb helyekről sem. 

Az ILIFE A6 robotporszívó önműködően visszatér a töltőállomásra, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony.

A távirányító segít a robot kezelésében

A robotporszívó dobozában található távirányító segítségével irányítani, programozni tudod a robotot. El tudod indítani vagy előre be tudod programozni a takarítás időpontját. Ki tudod választani a kívánt takarítási módot, illetve a nyilak segítségével navigálni is tudod a robotot, ha szeretnéd.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 6 hónap
 • Méret: 310 x 310 x 72 mm
 • Súly: 2,5 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 65 dB
 • Akkumulátor típusa: 14,4 V 2600 mAh
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Random
 • Töltési idő: 200 - 350 perc
 • Átlagos működési idő: 160 perc
 • Szűrő típusa: többrétegű HEPA szűrő
 • Portartály űrtartalom: 0,3 l
 • Kefék típusa, száma:
  - 2 db oldalkefe - 1 db sörtekefe (cserélhető) - 1 db gumikefe (cserélhető)
 • Kezelő felület: nyomógomb
 • Takarítási módok:
  - Automatikus takarítás - Fal mentén haladó takarítás - Körkörösen haladó takarítás - Előre programozható takarítás

1 db ILIFE A6 robotporszívó

1 db automata töltőállomás

1 db hálózati adapter

1 db távirányító a szükséges 2 db AAA elemmel

1 db "láthatatlan" fal a szükséges 2 db AA elemmel

1 db tisztító kefe

2 db tartalék oldalkefe

1 db tartalék HEPA szűrő

magyar nyelvű használati utasítás

ILIFE A6 robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Bodnár Péter2019.01.12. 15:47:00
Kedves Szakértők! Kutya és baba van a házban viszont szőnyeg nem igazán és küszöb egyáltalán nincs. Feltörlési funkció nem szükséges. A Ilife A6ot néztem ki viszont nem szimpatikus a 6 hónapos garancia az aksira. Miért ennyire rövid ? Látok egy éves aksi garanciákat is. Amennyiben gyengül idő előtt akkor lehet kapni pót aksit? Mennyibe kerül? Ha olyan robotot keresnék ami nem random hanem utat tervez akkor abból az Ilife A8 a legolcsóbb vagy van másik modell is (márka lehet más is). Maximálisan 90 ezer körül szánok rá. Előre is köszönöm. Péter

Üdvözlöm Péter

A robotporszívók akkumulátorai általában 3-6 évig működnek, nem kell adódnia az akkumulátor rövid élettartamától. Az Ilife A8 jó választás a szisztematikus működésű robotporszívó választásánál, de javaslom az Evolveo H11 vagy a Roborock 1 robotporszívókat is. Utóbbinak van applikációja is, így távolról is kapcsolatban tud maradni a robottal.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Alma2018.12.17. 10:14:00
Kedves Szakértők! Kicsit belebonyolódtam az ILIFE választékba. Állatunk nincs, 3 darab 7 éven aluli kúszó-mászó-morzsázó gyerekünk viszont van. A ház 120 nm, szőnyeg alig van, a burkolat laminált padló, illetve járólap. Lépcső nincs, küszöb nincs, csak burkolatot elválasztó szegély. Feltörlési funkció semennyire sem fontos, csak a porszívózás. Sajnos nincsenek ráfordítható százezreink, de úgy láttam, ár-érték arányban az ILIFE típus megfelelő. Ami nagy segítség lenne, ha meg lehetne egy helyet határozni, ahol takarít. Pl. egy átlagos vacsora után, ami alatt a gyerekek rengeteg morzsát termelnek. Köszönettel: Alma

Kedves Anita

Mivel a 120 négyzetméter egybe bejárható, mindenképp szisztematikus robotot ajánlok. Ilife esetében az A8 jöhet szóba, más márkában pedig a Roborock 1 porszívót javaslom. Utóbbi rendelkezik zóna tisztítás funkcióval, tehát az applikáción keresztül rajzolt térképen ki lehet jelölni területeket, hogy még hova menjen vissza a robot takarítani. Random működésű robottal is ki lehet takarítani a 120 négyzetmétert, viszont legalább ketté kell válsztani a ház területét, így az egész takarítással kicsit többet kell foglalkozni. 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Kretzer Mária2018.11.12. 05:56:00
60m2-es lakás, sok szőnyeg, macskaszőr, egy-egy küszöb - megfelelő-e az ILife A6 választása? Csak a porszívózás a lényeg, felmosás nem szükséges. Átmegy-e a küszöbön? Visszamegy-e a töltőre magától? Várom a segítő válaszukat, üdv, Kretzer Mária

Kedves Mária

A robotporszívó maximum 1,5 cm küszöbön képes átmenni. Körülbelül 20%-os akkumulátor kapacitásnál kezdi el keresni a robot a dokkolóját, és ekkora területen vissza is fog rá találni. Az Ilife A6 ekkora területre megfelelő választás, hatékonyan takarít mindenféle padlótipuson.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Mohácsiné Átyim Hajnalka2018.10.17. 14:23:00
Kedves Válaszolók! Az érdekelne, hogy ez a fajta robot felmegy magától a padlóról a szőnyegre? Vagy erre melyik modell lenne alkalmas? Köszönöm a választ! Hajnalka

Kedves Mohácsiné Átyim Hajnalka! Igen, az ILIFE A6 robotporszívó is felmegy normál szőnyegekre, alsó főkeféje van, emiatt szőnyeg takarítására is alkalmas. Ráadásul a dobozban kétfajta főkefe található, egy sörte- és egy gumikefe, így még választhat is, hogy melyik hatékonyabb a szőnyegtakarításban. Üdv: Robotguru
felhasználó: Bán Géza Csepreg Széchenyi tér 122018.10.16. 08:28:00
Köszi szépen a választ. Valami közép kategoást tudnál nekem ajánlani. A lifie 6 vagy az i robot 605 öst vegyem ha hosszú szárú a szönyeg. Köszi szépen a választ.

Kedves Bán Géza!

A Roomba 605-öt ajánlom ebben a kategóriában, azonban a hosszú szálú szőnyeg takarítására nem biztos, hogy alkalmas lesz. Általában a robotporszívók nem szeretik ezeket, és látatlanban nagyon nehéz megmondani, hogy pont ezt a szőnyeget kezeleni fogja vagy sem.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Bán Géza Csepreg Széchenyi tér 122018.10.15. 13:51:00
Szeretném kérdezni hogy ez a típusú gép szőnyegre jó-e. Vagy valami hasonló típust ajánlatot várnék. Köszi szépen Géza

Kedves Géza!

Igen, az ILIFE A6 robotporszívó rendelkezik alsó főkefével, így szőnyeg takarítására is ajánljuk. Ráadásul a dobozban kétfajta főkefe található, egy sörte- és egy gumikefe, így még azt is ki tudja próbálni, hogy melyik  hatékonyabb a szőnyegtakarításban.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Csepregi Csaba2018.08.01. 09:11:00
Szia Kutya szőr eltávolítására alkalmas?

Üdvözlöm

Igen, a robotporszívó rendelkezik alsó főkefével így állatszőr takarítására is alkalmas a robot.

A dobozban kettő fajta főkefe található, egy sörte és egy gumi, így tudja próbálgatni, hogy melyik bizonyul majd hatékonyabbnak.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Anita2018.06.22. 18:35:00
Kedves Laszlo, kedves Guruk! Koszonom a gyors valaszt es a gyors szallitast:) mar most nagyon szeretem a kis robotomat:) meglepo, amilyen halkan dolgozik es amilyen diszkreten es alaposan elmolyol. olyan zegzugokba is bemegy, ahova nem is gondoltam volna - es ki is tud jonni! le a kalappal! :) egyetlen problemam van: hogy nem erzekeli a virtualis falat. az electrowall ledjenek folyamatosan kellene vilagitania ON allapotban? elore is koszonom a segitseget! udvozlettel, Anita

Kedves Anita

Örülünk, hogy megelégedéssel használja a robotporszívót, bízunk benne sokáig fogja segíteni a házartásban.

A virtuális fal bekapcsolat állapotát zöld színű villogó led jelzi. Amennyiben mást tapasztal kérjük próbálja meg a működést más elemekkel vagy akkumulátorokkal.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Anita2018.06.18. 19:04:00
Kedves Guruk! Egy ilife a6ot almodtam magamnak, viszont arrol nem talalok infot, hogy a hosszu hajam osszeszedese vajon mennyire viselne meg ezt a szepseget. Ugy gondolom, hogy a gumi kefe talan konnyebben kezelne a kihivast, mint a sortes. Mi a velemenyetek? Elore is koszonom!

Kedves Anita

Igen, az Ilife robotporszívó dobozában mind a két főkefe megtalálható.

Javasoljuk, hogy mind a kettővel próbálja ki a tisztítási hatékonyságot /karbantartási igényt, és azzal használja amelyik Önnek a legmegfelelőbb.

A gumi kefe valóban gondozásmentesebb, hiszen arra kevésbé tekerdik fel hajszál. A robotporszívót rendszeres karbantartás mellett nem fogja megviselni, nyugodtan használhatja. 

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.