0

Így válassz elektromos fűtőpanelt az otthonodba

2018.11.29.
Így válassz elektromos fűtőpanelt az otthonodba Korábban már írtunk arról, hogy miért lehet jó választás egy elektromos fűtőpanel. Amellett, hogy gazdaságos megoldást nyújthatnak a téli fűtési szezonban, sokoldalúan és könnyedén használhatóak bármilyen lakásban, ráadásul könnyedén igazodik az egyedi igényekhez.
Ha úgy határoztál, ideje, hogy új időszak köszöntsön be az otthonodba a fűtés terén, most ellátunk néhány tanáccsal, ami segíthet majd a választásban. A megfelelő fűtőpanellel rengeteget spórolhatsz majd a számlákon és a kellemes hőmérsékletről sem kell lemondanod majd.

Hol szeretnéd alkalmazni a fűtőtestet?

Nem mindegy, hogy mekkora területen fogod használnia a panelt. Nagyobb helyiségek fűtéséhez egyértelműen nagyobb teljesítményre van szükség, ám az is befolyásoló tényező lehet, hogy a falak milyen mértékben hűlnek ki télen, és hogy mennyire hűvös térségben fekszik a lakás.

 Vannak kimondottan fürdőszobába tervezett modellek, mint például az ADAX KEM panelek. Ezek kisebb hatásfokkal működnek és éppen annyi hőt termelnek, amennyire egy ekkora helyiségben szükség van. Kiválóan ellenállnak a kifröcsögő víznek is és a párának, ami egy fürdőben mindennapos.

Hétvégi ház vagy otthon?

Nem mindegy az sem, hogy a fűtőpanelt az otthonodba akarod-e beszerelni, vagy a víkendházadba. Utóbbi esetben mindenképpen javasolt programozható, időzíthető darabot vásárolni, mivel jóval ritkábban veszed majd használatba.

A programozhatósággal gondoskodhatsz arról, hogy mire megérkezel a jól megérdemelt kikapcsolódásra, egy kellemesen meleg házba lépj be. Ez a funkció egyébként akkor is hasznos lehet, ha otthonra választasz fűtést, mivel ennek segítségével minden szobára egyedi hőmérsékletet állíthatsz be és nem kell feleslegesen melegítened, ha huzamosabb időre mész el, például dolgozni.

A hideg évszak már beköszöntött. Ha még nem gondoskodtál a megfelelő fűtésről, akkor itt a legfőbb ideje, hogy megtedd. Tekintsd meg fűtőpaneljeink választékát, melyek között könnyen megtalálhatod a legideálisabbat az otthonodba!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.