0

Így takaríts, ha mászó baba van a lakásban!

2019.02.11.
Így takaríts, ha mászó baba van a lakásban! Bizony, egy baba érkezése rendesen felboríthatja a mindennapok menetét. Hát még akkor, amikor mászni kezd! Ilyenkor felértékelődik a tisztaság szerepe a lakásban. Te, mint szülő nyilván nem örülnél, ha a koszos padlón kúszna a kicsi, ám ennyi házimunkához több karra is szükséged lenne.

Ebben a hatalmas káoszban érthető, ha csak kapkodod a fejedet jobbra-balra. Miközben a karodon ül a kicsi, a tűzhelyen készül az ebéd, de még fel is kéne mosni! Ismerős? Ne aggódj, hiszen minden szülőnek az, de ezt az időt is át lehet vészelni.
Ideje munkára fogni a családot

Ahhoz, hogy mindig mindent tisztán tudj tartani és közben minden más teendőt is elláthass, egyszerre öt helyen kellene lenned. Kevesebb varázslatot igénylő megoldás az, ha befogod a háztartás többi résztvevőjét is a munkába, hiszen neked is jár a pihenés.

Egy kúszó baba mellett ugyanis megeshetnek olyan időszakok is, amikor minden nap elkél a takarítás. No, de kinek van annyi energiája, hogy minden nap végighúzza a porszívót és a felmosót a lakáson? Sokkal egyszerűbb, ha összefog az egész család a feladatokban.

Mi az, amire valóban szükség van?

Amikor szeretnéd fenntartani az optimális higiéniát a lakásban, könnyű túlzásokba esni. Ez természetesen érthető, hiszen szeretnél mindent megtenni azért, hogy a pici egészséges maradhasson. De jobb, ha a felesleges teendőket egyszerűen kihúzod a listáról, így rengeteg időt spórolsz.

Ami viszont valóban elengedhetetlen, azt a lista élére érdemes rakni. Ilyen például a porszívózás, és a rendszeres feltörlés. Mászás közben a padlóról ugyanis nagyon könnyű összeszedni a különböző szennyeződéseket, ami neked plusz mosást, a kicsinek pedig egy esetleges betegséget okozhat.

Ha a fentiekhez forradalmi megoldásra vágysz, akkor pedig érdemes beszerezned egy robotporszívót. Egy ilyen eszköz jó szolgálatot tehet a babás háztartásban, hiszen akár minden nap körbejár összeszedni a koszt, anélkül, hogy neked kellene fáradoznod vele.
 
 
 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.