0

Így spórolj meg több százezret robotfűnyírón!

2017.04.28.
Így spórolj meg több százezret robotfűnyírón! IZGALMAS SZTORI: Van egy történetem, amivel te is több százezer forintot tudsz spórolni robotfűnyírór vásárláskor. Elmesélem neked Kornél tanulságos történetét, aki egy elhibázott döntés miatt nem a megfelelő robotfűnyírót vásárolta meg a kertjébe, és ezzel több százezer forintot bukott. (A levél végén elmesélem azt is, hogyan mentettük meg.)


Kornélnak van egy 600 négyzetméteres kertje. Azt gondolta, hogy ez egy pofon egyszerű eset, vesz egy robotfűnyírót, letelepíti, és kész. De ha robotfűnyíró szemmel nézzük ugyanezt a kertet, már nem olyan egyszerű a feladat. Kornél AL-KO Robolinho típusú robotfűnyírót vásárolt, ami remek választás, csak éppen nem az ő kertjébe való.

Hősünk a két évvel ezelőtti robotporszívó vásárlásából indult ki. Azt gondolta, hogy a robotfűnyíró választás sem lehet ennél bonyolultabb. (Most már tudja, hogy ez nem egészen igaz.) Elmondása szerint több weboldalt átböngészett, összehasonlította a termékeket, videókat nézett, majd ezt követően egy árösszehasonlító oldalon kikereste a legolcsóbb kereskedőt, akinél meg is rendelte a robotfűnyírót. (Nem tőlünk!)

A termék megérkezett, a telepítés elkészült, de a robotfűnyíró mégsem úgy tette a dolgát, ahogy gondolta. Csalódott. Kornél próbált segítséget kérni a webáruháztól, de az ügyfélszolgálat nem tudott érdemben segíteni, hiszen nem értenek a robotfűnyírókhoz.

Mivel a robotporszívóját nálunk vásárolta, ezért megkeresett minket is telefonon. Régi ügyfelünk, szívesen segítettünk neki.


Érdekel, mi lett a történet vége? Előtte megmutatom, hogy melyek azok a több százezer forintos hibák, amiket Kornél elkövetett:

 
1. Nem a kert adottságai alapján választott robotfűnyírót

A robotfűnyírókat csak az adatlapon található jellemzők alapján hasonlította össze. Ezeket leírta egy füzetbe, és a számok alapján döntött. Sokan elkövetik ezt a hibát, pedig egy robotfűnyíró választása ennél összetettebb feladat.

Minden kert más és más. Több szempontot figyelembe véve lehet megtalálni az ideális robotfűnyírót az adott kerthez.

Minden robotfűnyíró más és más. Az erősségeiket mérlegelve valamelyik biztosan illik a Te kertedbe is.

A robotfűnyíró tanácsadás pont abban segít, hogy megtaláljuk a Te környezetedbe, a Te kertedbe illő robotot. A kert adottságaihoz válasszunk robotfűnyírót és nem fordítva.

2. Nem kérte szakértő segítségét

Tudom, hogy sokan nem szeretnek szakértőtől tanácsokat kérni. Pedig van, amikor ezt nem érdemes és nem is lehet megúszni. Ha csak a fűterület mérete alapján döntesz, és az ajánlatból a legolcsóbb megoldást választod ki, még számos tényező van, amit nem vettél figyelembe.

Ha nem szeretnél szakértővel egyeztetni a végleges döntés meghozatala előtt legalább ezt lehetőséget használd ki:

 Melyik robotfűnyíró illik a kertedbe? Ez a kérdőív azonnal megmutatja a kertedbe való lehetséges robotfűnyírókat. Persze ez sem tökéletes, de már tettél egy lépést a jó választás felé. Kattints a kérdőívhez! https://www.robotguru.hu/melyik-robotfunyiro-illik-a-kertedbe
 
3. Legolcsóbb helyen és nem szakértőktől vásárolt

A robotfűnyírók egyre növekvő népszerűsége miatt számos webáruházban megtalálhatóak ezek a termékek. Kornél kizárólag az ár miatt döntött az egyikük mellett.

Az ilyen webáruházak többsége sok ezer különféle terméket árul. Nem értenek minden termékhez, s ez különösen igaz egy olyan összetett műszaki termék esetében, mint a robotfűnyíró.

Sem a választás során, sem a telepítéssel kapcsolatos szakmai kérdésekben nem várhatsz tőlük segítséget. Bármikor adódhat olyan helyzet robotoddal kapcsolatban, amit mi akár telefonon keresztül is pár perc alatt megtudunk oldani.

Szívesen kezdenél soha véget nem érő levelezésbe egy webáruház ügyfélszolgálatával, akik nem ismerik a robotfűnyírókat?

4. Azt gondolta, hogy a telepítés gyerekjáték

Ezzel nem tévedett igazán, mert kicsi és egyszerű kertekben valóban nem nehéz telepíteni a robotfűnyírót. Azonban a szegélynyírás, a szigetek kialakítása, a különböző akadályok és átjárók kezelése, valamint a robot programozása összehangolt munkát igényel.

Legyél biztonságban, menj biztosra! - Robotfűnyíró tanácsadás.

Ne kövesd el Kornél hibáit, inkább jelentkezz robotfűnyíró tanácsadásra, és kiderül:

  • Alkalmas-e a kerted arra, hogy robotfűnyíró nyírja a füvet?
  • Melyik robotfűnyírót ajánljuk a kertedbe?
  • Milyen szempontokat vegyél figyelembe a telepítés tervezésekor?
  • Milyen változtatásokat javasolunk a tökéletes gyep érdekében?
  • Milyen karbantartást igényel a robotfűnyíró?
  • Milyen fenntartási költségekkel számolhatsz, ha robotfűnyírót használsz

Kattints a linkre és jelentkezz! https://www.robotguru.hu/robotfunyiro-szemelyes

A történet vége?

Kornél története nagy buktának indult, végül csak pár tízezret bukott a vásárláson. Az elsőre megvásárolt robotot segítettünk eladni egy olyan kertbe, ahova az a robot illik, ami neki nem kellett.

Majd egy konzultációt követően segítettünk megtalálni neki azt a robotfűnyírót, ami tökéletesen illik és tökéletesen működik az ő kertjében. Később volt pár kérdése, amit telefonon keresztül meg tudtunk válaszolni. Azóta megnyugodott, mert a hétvégéi nem a fűnyírásról szólnak.


Tanulság van?

A műszaki termékek és főleg a háztartási robotok esetében a legolcsóbb döntés sokszor a legdrágább. Ne akarj rövidtávon pár ezer forintot spórolni egy ilyen beruházáson.

Több mint 100 robotfűnyíró telepítést követően azt mondjuk, hogy kérd szakértő segítségét, és olyanoktól vásárolj, akik már telepítettek robotfűnyírót. Kattints a linkre, szívesen segítünk: https://www.robotguru.hu/robotfunyiro-szemelyes


Ez a teszt megmutatja, hogy melyik robotfűnyíró illik hozzád...

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.