0
Értékelés:
 
Ár:
1 199 900 Ft
Kifutott Husqvarna Automower 450x robotfűnyíró helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


Husqvarna Automower 450x robotfűnyíró

Max. 5000 m² fűterület karbantartására

A kínálat csúcsmodellje a robotfűnyírás piacvezető gyártójától. Elég okos ahhoz, hogy a nagy gyepfelületek és az összetett, bonyolult kertek kihívásainak – mint szűk átjárók, akadályok, durva felületek és akár 45%-os emelkedők – megfeleljen. GPS támogatású navigációval és számos tulajdonságával, mint például az Automower® Connect-el éri el a gyepfelület zöld, egészséges és tökéletesen lenyírt megjelenését intelligens módon. Az Automower® Connect app segítségével Ön ellenőrzése alatt tarthatja készülékét, a képernyőre koppintva beavatkozhat, nyomon követheti működését a világ minden részéről.

Automower 430x

A kínálat csúcsmodellje a robotfűnyírás piacvezető gyártójától.

GPS navigációA Husqvarna 2016-ban bevezetett toprobotja, az Automower® 450x teljesen automata fűnyírással a nagy alapterületű, bonyolultabb formájú fűfelületek nyírását is kiválóan elvégzi. Max. 5000 m² fűterület karbantartására javasoljuk. A nyírási területet előzetesen határoló vezetékkel ki kell jelölni a robot számára.

Az Automower® 450X GPS navigációval kerül forgalomba, ami azt jelenti, hogy a robot feltérképezi a kertet, a határoló vezetékeket és vezetőszálat is. Kiválóan alkalmas összetett, bonyolult alakú nagy fűfelületek rendszeres nyírására. A GPS-alapú navigáció és az Automower® Connect applikáció az Automower® sorozat legokosabbjává teszik a készüléket, ami tökéletesen kezeli a gyepet. Opcionálisan LED-világítással felszerelhető.

Tejesen kertreszabható

A robot beállításait teljesen a kertedre tudod szabni, ezek közül talán a legfontosabb, hogy meghatározhatod a robotfűnyíró működésének időpontjait. Minden beállítást úgy tudsz megadni, hogy a robot legkevésbé zavarja családod, a gyerekek mindennapos szokásait, össze tudod hangolni az automata öntözőrendszer működésével stb.

A robot szinte észrevétlen működésének az eredménye a szép gyep, neked nincs más dolgod, hogy élvezd a kerted nyújtotta szépséget és nyugalmat. Mindig tökéletesen ápolt lesz a fűterület. Felejtsd el, hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb.  

 


A legjobb, ami idén a fűvel és veled történhet:
Husqvarna Automower® 450X


FONTOS!

Felejtsd el, hogy a füvet össze kell gyűjtened, komposztálnod kell vagy el kell dugnod a világ szeme elől! A robotfűnyíró mulcsozza a füvet, ami folyamatosan biotrágyaként újrahasznosul. Nem keletkezik összegyűjtendő kaszálék. 

Felejtsd el a (mű)trágyázást, ezzel nemcsak spórolsz, de kíméled a környezetedet is!

Felejtsd el a fűnyírással töltött unalmas órákat.Sokkal izgalmasabban és értelmesebben is fel tudod használni a szabadidődet!

 

Melyek a Husqvarna Automower 450x extra funkciói?

 1. GPS navigáció: A GPS-modul érzékeli a fűterületet a határoló kábelen belül. Ezzel tökéletesen regisztrálja az  Automower®  450x helyzetét.
 2. Automower® Connect okostelefonos applikácó: Az  Automower® Connect applikációval ellenőrizheted robotfűnyíródat bárhol, bármikor. Okostelefonoddal dokkolási, start és stop parancsokat küldhetsz a robotnak, módosíthatod a beállításokat, rá tudsz tekinteni Automower® robotod helyzetére. Nem utolsó sorban lopás esetén riasztást kapsz.
 3. Szűk átjáró felismerési funkció: A Husqvarna Automower® 450x  automatikusan érzékeli a szűk átjárókat, és akár a legkeskenyebb átjárón is képes keresztülhaladni. A szűk átjáróban mindig más útvonolat választ, ezzel megakadályozza, hogy nyomvonal alakuljon ki a rendszeres átjárás következtében.
 4. Elektromos magasságállítás: A vágási magasság gyorsan beállítható az elektromosan működő magasság beállító segítségével, amely a vezérlőpanelen a főmenüből érhető el.
 5. Különösen meredek területek nyírása: A durva futófelületű, nagy kerekek kiváló tapadást biztosítnak még csúszós felületen is. A fűnyíró max. 45 fokos (24%-os) lejtőig használható.
 6. Spirálvágás – többet vág, ahol szükséges: Speciális üzemmód, amely egy behatárolt terület gyors nyírását teszi lehetővé ott, ahol hosszabb a fű. Ez a funkció például ott használható, ahol kerti bútorok álltak, de áthelyezték azokat. Tedd le a robotfűnyírót az adott területre, és válaszd a direkt vágás üzemmódot. Az Automower 450x robotfűnyíró spirál alakban fogja lenyírni a füvet. Amikor elkészült, visszaáll automata üzemmódba.
 7. Időjárás-alapú időzítő - igazodik a fű növekedési üteméhez: Az időjárás-alapú időzítő rendszer a pázsit növekedési üteméhez igazítja a munkaidejét, így a robotfűnyíró  kevesebbet dolgozik napos vagy száraz időben és többet akkor, amikor csapadékos időben a fű intenzívebben nő.

"A gyepszőnyeg új értelmet nyer"
A Husqvarna Automower® 450x szabálytalan, véletlenszerű vágási mintájának köszönhető, hogy a pázsit egyenletesen levágott, gyönyörű, szőnyegszerű képet mutat. A borotvaéles kések a füvet gyengéden, minden irányból levágják, elősegítve ezzel, hogy a fű megerősödjön. A folyamatos nyírás során keletkező kaszálék biotrágyázza a pázsitot. A gyep teljesen mohamentes lesz.
"Csak csendben, csak halkan"
Az Automower® egyedülálló vágórendszerének köszönhető, hogy a meghatározott időben szinte észrevétlenül, minimális zajjal végzi a feladatát. Zajkibocsátása 58-61 dB között van, ami a legmérgesebb szomszédot sem zavarja. Nyírhatsz éjjel-nappal, akár a hét mind a 7 napján.

Husqvarna Automower 308 kések"Borotvaélen" 

A Husqvarna Automower® 450x robotfűnyíró egyszerre csak kevés füvet nyír le. Ezt azonban rendszeresen elvégzi, ezért a végeredmény szép és egészséges pázsit lesz . A robosztus vágótárcsákra éles, borotvapengeszerű, erős szénacélból készült kések kerültek. Ennek köszönhető a hatékony működést és a robotfűnyíró rendkívül alacsony energiafogyasztása.Automatikus akkumulátor feltöltés

Amikor az Automower® -nek akkumulátor több energiára van szüksége, önállóan visszamegy a töltőállomásra, és feltölti magát.

 

Husqvarna Automower 308 hazatalálFő a biztonság – a PIN kód zár, a lopásgátló riasztó
A biztonság kedvéért a robotfűnyírót lopásvédő riasztóval és PIN-kóddal nyitható zárral szerelték fel, továbbá lopás esetén riasztási üzenetet küld a Automower® Connect applikáció. 
Zöld megoldás: nincs károsanyag-kibocsátás
A robotfűnyíró elektromos működtetésű, ezért egy Automower® 450x nem bocsát ki semmilyen a környezetet terhelő káros anyagot.
"Hány centi maradhat?"
A vágási magasságot 2 cm és 6 cm között a kedved szerint és nagyon egyszerűen beállíthatod egy nagy gomb elforgatásával. 

  „majd kézenfogsz és hazavezetsz...”
 A Husqvarna szabadalma – s egyben az Automower® robotfűnyírók specialitása - a vezetőszál, amelynek segítségével a fűnyíró önállóan visszatalál a töltőállomásra, ezzel jelentősen lecsökkenti a keresés idejét. Ez különösen fontos lehet, ha kicsit bonyolultabb a kerted alapterülete a szabályos kertekhez képest.

Emelés- és borulás-érzékelők
Teljesen biztonságos, mert haa robot felemelik a földről vagy fölborul, akkor az Automower® automatikusan leállítja a fűnyírást. A sérülésveszélyt az is csökkenti, hogy a vágókések a gép belső részén helyezkednek el. Abban az esetben, ha az Automower® akadályba ütközik, leáll, és más irányba indul el anélkül, hogy bármilyen kárt okozna.

Cserélhető külső borítás

Tedd egyénivé a Husqvarna Automower 450x robotfűnyírót színes külső borítással. A robotfűnyírót gránitszürke színben szállítjuk, de rendelhető hozzá narancs és fehér színű borítás is. 

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Méret: 72 x 56 x 31 cm
 • Súly: 13,9 kg
 • Zajszint: 61 dB
 • Haladási sebesség: 46cm/sec
 • Akkumulátor típusa: 2 db Lítium-ion 18 V / 5,2 Ah
 • Belépési pontok száma: 5
 • Fűterület nagysága: 5000 m2
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Nyírási magasság: 2-6 cm
 • Nyírási szélesség: 24 cm
 • Töltési idő: 75 perc
 • Átlagos működési idő: 260 perc
 • Programozható: igen
 • Kijelző: LCD panel menürendszerrel
 • Lejtő: 24° (44%)
 • Vágási magasság állítása: elektromos
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Fogantyú típusa: integrált
 • Haladás logikája: random
 • Kések száma: kés tárcsa 3 db késsel
 • GSM modul: nincs
GPS navigáció
Automower® Connect okostelefonos applikáció
ECO üzemmód
Két vezetőszál
Profil beállítási lehetőség több kert esetén
Keskeny átjáró érzékelése
Elektromos magasságállítás
Spirális vágás 
Akár 5000 m2 fűterület lenyírására képes
Extra meredek lejtők kezelése
PIN kód zár
Nincs károsanyag-kibocsátás
Lopásgátló riasztó
Az Automower® vezérlőpanel felületén egyéni beállításokra van lehetőség
Időkapcsoló
Alacsony energiafogyasztás
Időjárásálló
Könnyen kezelhető vágási magasság beállítás
Emelés- és borulás-érzékelők
A vezetőszál megkönnyíti a töltőállomás megtalálását

 • Husqvarna Automower 450X robotfűnyíró
 • töltőállomás
 • hálózati tápkábel
 • 9 db tartalék kés
FONTOS! A Husqvarna Automower 450x robotfűnyíró nem tartalmazza a telepítéshez szükséges vezetéket és cölöpöket.
TIPP A TELEPÍTÉSHEZ:
1. Bízd profira a telepítést. Robotguru munkatársai professzionális eszközökkel telepítenek. Ha minket választasz, nem kell megvásárolnod a telepítő készletet, és a telepítést mi végezzük el.
Hívd fűnyíró robot szakértőnket a +36 70 340 7733 telefonszámon, küldj emailt az info@robotguru.hu-ra vagy keresd fel üzletünket a Récsei Centerben!
2. Ha magad szeretnéd telepíteni az Automower 310-t, vásárold meg az Automower L -nagy telepítő készletet is a robotfűnyíróhoz. Ebben találod a telepítéshez szükséges vezetéket és a rögzítő cölöpöket.
 • Automower® Connect okostelefonos applikáció
 • Tökéletes GPS navigáció
 • Tökéletesen ápolt gyepfelületet kapsz.
 • Automata átjáró felismeréssel működik
 • Spirális nyírási lehetőséget nyújt
 • Időjárás érzékelő rendszerrel szabályozza a nyírási id
 • Több szabadidőd lesz, mert nem kell tologatnod a fűnyírót.
 • A kaszálék újrahasznosul, nem kell gondoskodnod az eltüntetéséről.
 • A kaszálék biotrágyaként szolgál, megspórolod a vegyi anyagok használatát.
 • Fűallergiásoknak különösen ajánlott.
 • Elenyésző energiaköltségekkel számolhatsz, 3200 m2 fűterület esetén kb. 18kWh/hó.
 • Egy jól telepített, és jól beállított Automower márciustól októberig teljesen automatizálja a fűnyírást és fűápolást a keretedben.
TIPP! Ha segítségre van szükséged a választáshoz vagy a telepítéshez, hívd fűnyíró robot szakértőnket a +36 70 70 340 7733 telefonszámon, küldj emailt az info@robotguru.hu-ra vagy keresd fel üzletünket a Récsei Centerben!

 A geeks.hu az Automower 305-ös robotfűnyírót tesztelte, aminek működése nagyon hasonló:

Husqvarna Automower teszt - geeks.hu

Husqvarna Automower 450x robotfűnyíró
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: sinkaz2017.05.01. 12:03:00
Üdv. Roomba 605 porszívóhoz szeretnék virtuális falat. Olyat ami nem csak kör alakban zár el területet. Mit tudnak ajánlani? Köszönettel: sinkaz

KEdves sinkaz!  Jelenleg ez a virtuális fal kapható a Roomba 605-höz, ami egyenes vonalban és kör alakban is tud akadályt képezni. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: hidvegiagi2016.11.26. 18:10:00
Üdvözlöm! Az a kérdésem,hogy mit csinál a robotfűnyíró a levágott fűvel?

Kedves Ági!

Apróra múlcsozza és hasznosul a víztartalma és a "szárazanyagtartalma" is tápanyagként.

Gyönyörű a fű, és mindig egyenletes ;-)

Működik!

A Robot legyen Veled!

felhasználó: szeverenyi tibor2016.05.21. 13:56:00
A fűnyíróhoz ingyenes a telepítés? Van magyar nyelvű gépkönyv?

Kedves Tibor!

A telepítés nem ingyenes.
Kerttől függően a fűnyíró robot telepítése 3 órától akár 6-8 óráig is tarthat, pedig hidd el, az elmúlt években száz fölötti telepítést végeztünk el.
Amennyiben ajánlatunkat kéred, kérlek, küldj egy elérhetőséget mailben az info (kukac) robotguru (pont) hu címre.
Magyar nyelvű használati útmutató természetesen van minden általunk forgalmazott robotfűnyíróhoz.

A Robot legyen Veled!

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.