0
Értékelés:
Ár:
752 900 Ft
Kifutott Husqvarna Automower 320 robotfűnyíró helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


Husqvarna Automower 320 robotfűnyíró

 RobotguruTIPP! Ha segítségre van szükséged a választáshoz vagy a telepítéshez, hívd fűnyírórobot szakértőnket a +36 1 445 1123 telefonszámon, küldj emailt az info@robotguru.hu-ra vagy keresd fel üzletünket a Récsei Centerben!

A svéd Husqvarna a 90-es években úttörő volt a robotfűnyírók fejlesztésében. Olyan fűnyírót fejlesztettek, amely bármilyen formájú kerttel meg tud birkózni.  A Husqvarna az Automower® sorozat harmadik generációjával kényezteti a szép zöld gyep és a szabadidő szerelmeseit.
Az Automower® 320 a nagyméretű kertek robotfűnyírója, ami alkalmas a bonyolultabb formájú fűfelületek rendszeres nyírására is. Mivel ez a modell nagyon gyakran nyírja a füvet, az eredmény kiváló. A billentyűzeten és a kijelzőn levő beállítási módok segítségével a fűnyíró tökéletesen beállítható, ezért még tagolt füves területeken is elsőrendű munkát végez. 2200 m² (+/-20%) fűterület karbantartására ajánljuk.
Husqvarna 320 Automower
Az Automower® 320 teljesen automata fűnyírással a kisebb, bonyolultabb formájú fűfelületek nyírását végzi el. Max. 2200 m² fűterület karbantartására javasoljuk. A nyírási területet előzetesen határoló vezetékkel ki kell jelölni a robot számára. De ez a robotfűnyíró nagyon könnyű (6,7 kg), ezért egyszerűen át is tudjuk rakni a ház előtt és mögött található területekre. Mint az Automower® család minden tagja, a Husqvarna Automower 320 robotfűnyíró is visszamegy a töltőállomásra, ha akkumulátorának lemerülését érzékeli.
A robot beállításait teljesen a kertedre tudod szabni, ezek közül talán a legfontosabb, hogy meghatározhatod a robotfűnyíró működésének időpontjait. Minden beállítást úgy tudsz megadni, hogy a robot legkevésbé zavarja családod, a gyerekek mindennapos szokásait, össze tudod hangolni az automata öntözőrendszer működésével stb. A robot szinte észrevétlen működésének az eredménye a szép gyep, neked nincs más dolgod, hogy élvezd a kerted nyújtotta szépséget és nyugalmat.

A legjobb, ami idén a fűvel és veled történhet: Husqvarna Automower® 320
Mindig tökéletesen ápolt lesz a fűterület. Felejtsd el, hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb. 
A robotfűnyíró mulcsozza a füvet, ezért nem keletkezik kaszálék. Felejtsd el, hogy a füvet össze kell gyűjtened, komposztálnod kell vagy el kell dugnod a világ szeme elől.
A kaszálék folyamatosan biotrágyaként újrahasznosul. Felejtsd el a (mű)trágyázást, ezzel még spórolsz is.
A korábban fűnyírással töltött időt sokkal izgalmasabban és értelmesebben is fel tudod használni. Felejtsd el a fűnyírással töltött unalmas órákat.
Az Automower havi fenntartási költsége 2200 m2 fűterület esetében havi 30 kWh áramfogyasztással számolva kb. 1300 Ft. 
A fű akár többhetes esőzések után is tökéletesen ápolt lesz, mert az Automower gond nélkül dolgozik esőben is. 

Melyek a Husqvarna Automower 320 speciális funkciói?

1. Szűk átjáró felismerési funkció
A Husqvarna Automower® 320 automatikusan érzékeli a szűk átjárókat, és akár a legkeskenyebb átjárón is képes keresztülhaladni. Az átjárón történő keresztülhaladásnál változtatja az útvonalat, ez megakadályozza, hogy nyomvonal alakuljon ki a rendszeres átjárás következtében.

2. Elektromos magasságállítás
A vágási magasság gyorsan beállítható az elektromosan működő magasság beállító segítségével, amely a vezérlőpanelen a főmenüből érhető el.

3. Meredek területek nyírása
A durva futófelületű, nagy kerekek kiváló tapadást biztosítnak még csúszós felületen is. A fűnyíró max. 45 fokos (24%-os) lejtőig használható.

4. Direkt vágás – többet vág, ahol szükséges (spot cutting)
Ez egy speciális üzemmód, amely egy behatárolt terület gyors nyírását teszi lehetővé, ahol például hosszabb a fű. Ez a funkció például ott használható, ahol kerti bútorok álltak, de áthelyezték azokat. Tedd le a robotfűnyírót az adott területre és válaszd a direkt vágás (spot cutting) üzemmódot. Az Automower 320 fűnyíró csigavonalban fogja lenyírni a füvet, és amikor elkészült, visszaáll automata üzemmódba.

5. Időjárás-alapú időzítő - igazodik a fű növekedési üteméhez
Időjárás-alapú időzítő a pázsit növekedési üteméhez igazítja a munkaidőt, így a robotfűnyíró  kevesebbet dolgozik napos vagy száraz időben és többet akkor, amikor a fű intenzívebben nő.

"A gyepszőnyeg új értelmet nyer"
A Husqvarna Automower® szabálytalan, véletlenszerű vágási mintájának köszönhető, hogy a pázsit egyenletesen levágott, gyönyörű, szőnyegszerű képet mutat. A borotvaéles kések a füvet gyengéden, minden irányból levágják, elősegítve ezzel, hogy a fű megerősödjön. A folyamatos nyírás során keletkező kaszálék biotrágyázza a pázsitot. A gyep teljesen mohamentes lesz.
"Csak csendben, csak halkan"
Az Automower® egyedülálló vágórendszerének köszönhető, hogy a meghatározott időben szinte észrevétlenül, minimális zajjal végzi a feladatát. Zajkibocsátása 58-68 dB között van, ami a legmérgesebb szomszédot sem zavarja. Nyírhatsz éjjel-nappal, akár a hét mind a 7 napján.
Husqvarna Automower 308 kések

"Borotvaélen" 
A Husqvarna Automower® robotfűnyíró egyszerre csak kevés füvet nyír le. Ezt azonban rendszeresen elvégzi, ezért szép és egészséges pázsit lesz a végeredmény. A robosztus vágótárcsákra éles, borotvapengeszerű, erős szénacélból készült kések kerültek. Ennek köszönhető a hatékony működést és a robotfűnyíró rendkívül alacsony energiafogyasztása.

Automatikus akkumulátor feltöltés
Amikor az Automower® -nek akkumulátor több energiára van szüksége, önállóan visszamegy a töltőállomásra.

Fő a biztonság – a PIN kód zár, a lopásgátló riaszt
A biztonság kedvéért a robotfűnyírót lopásvédő riasztóval és PIN-kóddal nyitható zárral szerelték fel.

Zöld megoldás: nincs károsanyag-kibocsátás
A robotfűnyíró elektromos működtetésű, ezért egy Automower® nem bocsát ki semmilyen a környezetet terhelő káros anyagot.

"Hány centi maradhat?"
A vágási magasságot 2 cm és 6 cm között a kedved szerint és nagyon egyszerűen beállíthatod egy nagy gomb elforgatásával.

„majd kézenfogsz és hazavezetsz...”
Husqvarna Automower 308 hazatalál 

A Husqvarna szabadalma – s egyben az Automower® robotfűnyírók specialitása - a vezetőszál, amelynek segítségével a fűnyíró önállóan visszatalál a töltőállomásra, ezzel jelentősen lecsökkenti a keresés idejét. Ez különösen fontos lehet, ha kicsit bonyolultabb a kerted alapterülete a szabályos kertekhez képest.

Emelés- és borulás-érzékelők
Teljesen biztonságos, mert ha felemelik a földről vagy fölborul, akkor az Automower® automatikusan leállítja a fűnyírást. A sérülésveszélyt az is csökkenti, hogy a vágókések a gép belső részén helyezkednek el. Abban az esetben, ha az Automower® akadályba ütközik, leáll, és más irányba indul el anélkül, hogy bármilyen kárt okozna.

Robotfűnyíró tanácsadás

Jelentkezz ingyenes tanácsadásunkra, amit igénybevehetsz személyesen vagy telefonon.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás a robotra: 2 év
 • Méret: 720 x 560 x 310 mm
 • Súly: 11,5 kg
 • Zajszint: 65 dB (A)
 • Akkumulátor típusa: Lítium-ion 18 V / 3,2 Ah
 • Belépési pontok száma: 2
 • Fűterület nagysága: 2200 m2
 • Dokkoló állomás
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Nyírási magasság: 2-6 cm
 • Nyírási szélesség: 24 cm
 • Átlagos működési idő: 60 perc
 • Töltési idő: 55 perc
 • Programozható: igen
 • Kijelző: LCD panel menürendszerrel
 • Lejtő: 24°
 • Vágási magasság állítása: manuális
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Fogantyú típusa: integrált
 • Haladás logikája: random
 • Kések száma: kés tárcsa 3 db késsel
 • GSM modul: nincs

Profilbeállítási lehetőség

Szűk átjáró kezelési lehetőség

Direkt vágás (spot cutting)

Elektromos magasságállítás

 • Husqvarna Automower 320 robotfűnyíró
 • töltőállomás
 • hálózati tápkábel
 • 250 m határoló kábel
 • 300 db rögzítő cölöp
 • 9 db tartalék kés

A geeks.hu Husqvarna Automower család másik tagját az Automower 305-ös robotfűnyírót tesztelte:

Husqvarna Automower teszt - geeks.hu

Husqvarna Automower 320 robotfűnyíró
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: hidvegiagi2016.11.26. 18:10:00
Üdvözlöm! Az a kérdésem,hogy mit csinál a robotfűnyíró a levágott fűvel?

Kedves Ági!

Apróra múlcsozza és hasznosul a víztartalma és a "szárazanyagtartalma" is tápanyagként.

Gyönyörű a fű, és mindig egyenletes ;-)

Működik!

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Zoli2016.09.04. 17:09:00
Kedves Robotguru! Egy 1100m2-es alig tagolt területre melyik a jobb választás: Husqvarna Automower 320 vagy Robomow RS 612? Köszönettel Zoli

Kedves Zoli! Igazából mindkét robotfűnyíró kiválóan alaklmas a fűterület nyírására, viszont jó lenne ismerni a terepviszonokat a végleges választáshoz. Ha küld egy-két fotót a kertről auz info _ kukac_robotguru.hu-ra, szívesen segítünk. Üdv: Robotguru
felhasználó: schaumar2016.08.20. 16:47:00
Kertünk dombos és tagolt is: egy köves gyalogút és egy keskeny, nem mély árok osztja három részre a füves területet. Melyik fűnyíró robot birkózna meg vele? Köszönettel István

Kedves Schaumar!

Valószínűleg át kell vinned a robotfűnyírót egyik területről a másikra, de képek illetve a kert megnézése nélkül nehezen tudunk véleményt alkotni.

Fontos lenne tudni, hogy a köves gyalogút mennyire köves, milyen köből van, etc.

Egyszóval arra kérlek,vedd fel velünk a kapcsolatot az info (kukac) robotguru (pont) hu mailcímen, s adj telefonos elérhetőséget is, ha lehet küldj képeket, s ugyekszünk a lehető legjobb megoldást megtalálni a kertedbe, melynek a nagysága is fontos infó lenne.

Várjuk a leveled!

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Acél19452016.07.12. 08:48:00
Lehetséges e helyszíni tanácsadást kérni a megfelelő tipus kiválasztásához,illetve,hogy alkalmas e a terület a használathoz? üdv Acél György Budapest III. ker

KEdves GYörgy! Kollégáim éppen a III. kerületben vannak egy másik telepítés miatt, ma délelőtt alkalmas lenne Önnek a helyszíni tanácsadás? Ha igen, kérem, szóljon vissza a +36 70 618 6693-as telefonszámo. Köszönöm! Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: szeverenyi tibor2016.05.21. 13:56:00
A fűnyíróhoz ingyenes a telepítés? Van magyar nyelvű gépkönyv?

Kedves Tibor!

A telepítés nem ingyenes.
Kerttől függően a fűnyíró robot telepítése 3 órától akár 6-8 óráig is tarthat, pedig hidd el, az elmúlt években száz fölötti telepítést végeztünk el.
Amennyiben ajánlatunkat kéred, kérlek, küldj egy elérhetőséget mailben az info (kukac) robotguru (pont) hu címre.
Magyar nyelvű használati útmutató természetesen van minden általunk forgalmazott robotfűnyíróhoz.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Bozáné Kövesdi Mária2015.12.12. 09:24:37
A kertünk két részből áll, melyet négy lapos lépcső választ el egymástól.A robotfűnyiró beprogramozható arra hogy ezen a lépcsőn is átmenjen h ott is levágja a füvet?

Kedves Mária!

Ahhoz, hogy biztonsággal megmondjuk, hogy oldható meg a robotfűnyíró átvezetése egyik területről a másikra, ahhoz látnunk kellene a területet, vagy legalább fotót róla.

Kérlek, jelezz vissza az info (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre, s pontosítunk.

Köszönöm!

A Robot legyen Veled!

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.