0
Ha létezik olyan cég, amelyiknek igazán van rutinja a porszívógyártásban, akkor az a Hoover. Első porszívóját a cég még 1905-ben építette. Népszerűségük hamarosan olyan nagyra nőtt, hogy angol nyelvterületen a cég neve sokáig magát az eszközt jelentette: a Hoover egyenlő volt a porszívóval. Kattints a „folytatás” gombra a részletekért! folytatás >>>

Hoover robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
5 db termék a listában

 

 

A márka termékei közül ma kapható Hoover Robo.com3 egyszerűségével szolgálja a lakás használóinak kényelmét. Olyan embereknek tervezték, akik azért vásárolnak automata takarítóeszközt, hogy attól kezdve ne nekik kelljen ezzel a feladattal foglalkozniuk. A robotporszívó végezze el a takarítást, de nem adjon még plusz munkát a robot irányítása, beállítása és kezelése sem.

A Hoover Robo.com ennek az elvnek megfelelően brutálisan egyszerű. Bekapcsolod és működik. Kilenc különböző, előre beprogramozott takarítási programmal rendelkezik. Csak ki kell választani a megfelelőt, megnyomni az indítógombot és magára hagyni a lakásban a készüléket. Sőt, meg sem kell nyomni a gombot, hiszen a Hoover előre programozható is a hét bármely napjára, vagy napjaira.
 
A Hoover erőssége, hogy akár okostelefonon keresztül is irányíthatod. A hozzá fejlesztett app segítségével is beállíthatók a takarítási időpontok, de közvetlenül is irányítható a távirányító segítségével.

A Robo.com egy egyszerű, elérhető, de nagy tudású készülék. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a robotporszívók világával. Erről tesztelőink is meggyőződhettek – olvasd el itt a Hoover Robo.com3 teszt során szerzett tapasztalatokat. A készülék segítségével könnyen megtapasztalható a robotporszívó által nyújtott kényelem és a takarítás egyszerűsége. A Hoover robotporszívó mindezt nagyon kedvező áron teszi elérhetővé.
 
Vissza az oldal tetejére <<<
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Kiss Márk2018.10.06. 15:55:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdv Nem régiben rendeltem tőletek egy Hoover robot porszívot és azt szeretném megkérdezni hogy hogy is tudnám én ezt be programozni ? Márt minden féle nyelvet találtam a használati utasitásba csak magyart nem Segitségeteket és válaszotokat előre köszönöm Tisztelettel Márk

Hoover_hasznalati.pdf

Kedves Márk!

Elnézést, hogy kimaradt a csomagból a magyar nyelvű füzet.

Remélem, sikerül megnyitni a mellékelt magyar nyelvű leírást és megoldódik a probléma.

Ha mégsem, akkor kérem, küldj egy email címet az info_kukac_robotgur_hu-ra, és elküldjük emailben is. 

Üdvözlettel: 

Robotguru 

felhasználó: Márk2018.09.21. 21:39:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdv azzal kapcsolatban érdeklődnék hogy ez a robot a rövid szőrű szőnyegen elmegy-e ? Másik kérdésem az lenne hogy esetleg az aljáról egy képet lehetne látni ?

Üdvözlöm 

A Hoover porszívók felmennek a rövid szőnyegekre, a robotok alján a két egymással szembe forgó kefék végzik hatékonyan többek között a szőnyeg takarítását.

A fényképek között megtekinthető a Hoover alsó része annyi különbséggel, hogy az RBC 030-as Hoovernek egy oldalkeféje van. 

https://www.robotguru.hu/hoover-robo-com3-robotporszivo-teszt

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: S.Szabolcs2018.09.04. 14:39:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Jó napot! Egy 60nm-re szeretnénk robot porszívót. Járólap és parketta valamint egy 50x50-es hosszúszálú szőnyeg illetve egy cica is van. Melyik modselleket ajánlaná? Köszönöm

Üdvözlöm Szabolcs

Sajnos a hosszú szálú szőnyeget egyik robotporszívó sem kezeli. Erre a területre több random és szisztematikus robotporszívó jó választás. Amennyiben a szőnyeget nem vesszük számításba hogy takarítania kell a robotnak, Evolveo H6,Ilife modellek, illetve a Xiaomi Xiaowa robotporszívó is nagyon jó választás ami kitűnően takarítja az állatszőrt akár az iRobot Roomba robotporszívói.

Szisztematikus robotok közül bármelyik tökéletes választás.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Zoltán2018.08.25. 18:29:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szeretném megtudni, hogy az RBC 090 képes-e több helyiséget automatikusan \\\"bejárni\\\" vagy át kell-e helyezni? ( több szobáról van szó. )

Tisztelt Zoltán

Amennyiben szabad áthaladást biztosítunk a szobák között,és nincs köztük fizikai akadály, példul magas küszöb, a robot több helységet is ki tud takarítani körülbelül 50 négyzeméteres területen.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Varga Andrea2018.06.11. 14:03:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
T.Robotguru! Hoover RBC040/1 011 megfelel-e nekünk ha a lakótársunk egy cica és egy spaniel is? Ha igen, akkor szeretném az akciót kihasználni...

Kedves Andrea

A Hoover robotporszívó megfelelő választás amennyiben a lakás nem nagyobb mint 60 négyzetméter, illetve ha mégis nagyobb, akkor meg kell osztani a takarítandó területeket.

Ez a robotporszívó kitűnően takarítja az állatszőrt is.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Andi2018.06.09. 13:20:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
100.000 Ft alatt keresnék relatíve kis területre 60 nm parketta+szőnyeg robotpotszívót. Viszont nehezíti a helyzetet egy spániel is... Köszönöm a segítséget!

Kedves Andi

60 négyzetméterre több robotporszívót is tudunk ajánlani:

Navon Relax vagy Relax de Luxe robotporszívókat, Hoover Robo Com robotporszívókat, illetve iRobot Roomba 605 robotot.

Ezek a modellek feltakarítják az állatszőrt is.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Németh Gabriella2018.05.28. 12:05:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! A Hoover Robo.com3 RBC030-40-50/1 011 robotporszívók közül szeretnék választani! Idős házaspár részére, van laminált padló, padlószőnyeg, szőnyeg, kő is a lakásba, a szobák között alacsony -0,5cm- küszöb is van! Fő szempont a könnyű kezelhetőség és, hogy ezeket a padlótípusokat mind tudja tisztítani. A magassága miatt tetszett meg ez a modell, mert biztosan befér az összes bútor alá, de ha van egyéb ajánlásuk azt is szívesen fogadom! (Állat nincs) Köszönettel Németh Gabriella

Kedves Gabriella

Az Ön által kiválasztott Hoover robotporszívók takarítási minősége megegyezik, eltérés csupán az időzítés programozhatóságában és a dobozban található kiegészítőkben van.

Alacsonyságuk valóban előnyt jelentenek, és minden padlón kitűnően takarítanak.

Továbbá könnyen kezelhető robotporszívók az Irobot Roomba modellek, magasságuk 9,2 cm. A 0,5 cm küszöb illetve burkolatváltó egyik robotnak sem jelent akadályt.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Kata2018.04.11. 09:17:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Értékesítő! Kutya érkezett hozzánk és ezáltal a lakásban erőteljesen megnőtt a kutyaszőrök száma a lakásban, főként így vedlés idején. Szükségem lenne egy olyan robot porszívóra, mely a kb. 80 nm-es lakást felporszívózza. A lakás burkolata padló, kő és hosszúszálú szőnyeg. Számomra az is megoldás, ha a szőnyeget a robot nem kezeli, feltételezem erre úgyis egy teljesen más technológia szükséges. Kérném segítségét, hogy melyik terméküket ajánlaná részemre. Üdvözlettel: Csontos Katalin

Kedves Katalin!

80nm2 takarítására kifejezetten a szisztematikusan takarító robotokat ajánlom. A hosszú (pl.: shaggy) szálú szőnyeg takarítása nem lehetséges robotporszívóval, sajnos mindegyik elakadna rajta.

Különböző gyártóknál van lehetőség a szőnyeg kizárására. Ha a szőnyeget nem számoljuk, akkor a következő robotporszívók jöhetnek szóba:

- Xiaomi Roborock robotporszívó (kizárható a szőnyeg mágnescsík segítségével)

 - Neato Botvac Connected D3 robotporszívó(kizárható a szőnyeg mágnescsík segítségével)

 - LG Hom-Bot Square PET CARE VSR86040PG    (nincs lehetőség a szőnyeg kizárására)

 Mind a három robot szisztematikusan, térkép alapján fedi le a területet szobáról-szobára járva.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Emil2017.12.12. 18:01:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
T.Robotguru! Ebben a készülékben van védelem a lépcsőn leesés ellen? Köszönettel: Emil

Kedves Emil! Igen, vannak benne szenzorok, amik megóvják a leeséstől. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Anikó2017.12.10. 17:10:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kérem, szíveskedjék megküldeni a fenti robotporszívó \\\"Doboz tartalma\\\" rovatot. Köszönöm.

Kedves Anikó!

Kollégáim utánanéznek és felteszik.
Most mondják, hogy fent, van.
Akkor nem tudom, mit tegyünk? Kérlek, segíts!
Köszönöm!

A Robot legyen Veled!

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.