0
Ha létezik olyan cég, amelyiknek igazán van rutinja a porszívógyártásban, akkor az a Hoover. Első porszívóját a cég még 1905-ben építette. Népszerűségük hamarosan olyan nagyra nőtt, hogy angol nyelvterületen a cég neve sokáig magát az eszközt jelentette: a Hoover egyenlő volt a porszívóval. Kattints a „folytatás” gombra a részletekért! folytatás >>>

Hoover robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
0 db termék a listában

 

 

A márka termékei közül ma kapható Hoover Robo.com3 egyszerűségével szolgálja a lakás használóinak kényelmét. Olyan embereknek tervezték, akik azért vásárolnak automata takarítóeszközt, hogy attól kezdve ne nekik kelljen ezzel a feladattal foglalkozniuk. A robotporszívó végezze el a takarítást, de nem adjon még plusz munkát a robot irányítása, beállítása és kezelése sem.

A Hoover Robo.com ennek az elvnek megfelelően brutálisan egyszerű. Bekapcsolod és működik. Kilenc különböző, előre beprogramozott takarítási programmal rendelkezik. Csak ki kell választani a megfelelőt, megnyomni az indítógombot és magára hagyni a lakásban a készüléket. Sőt, meg sem kell nyomni a gombot, hiszen a Hoover előre programozható is a hét bármely napjára, vagy napjaira.
 
A Hoover erőssége, hogy akár okostelefonon keresztül is irányíthatod. A hozzá fejlesztett app segítségével is beállíthatók a takarítási időpontok, de közvetlenül is irányítható a távirányító segítségével.

A Robo.com egy egyszerű, elérhető, de nagy tudású készülék. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a robotporszívók világával. Erről tesztelőink is meggyőződhettek – olvasd el itt a Hoover Robo.com3 teszt során szerzett tapasztalatokat. A készülék segítségével könnyen megtapasztalható a robotporszívó által nyújtott kényelem és a takarítás egyszerűsége. A Hoover robotporszívó mindezt nagyon kedvező áron teszi elérhetővé.
 
Vissza az oldal tetejére <<<
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Hoffer Lajosné2019.02.04. 22:02:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Vásároltam egy RBC0 50/1 robotporszívót,de a virtuális akadály nem működik. A töltésjelző világít, de azon kívül semmi. A porszívó simán fellöki,mit nem csinálok jól,vagy mi a teendőm? Köszönöm

Kedves Hoffer Lajosné

Kérem próbáljon meg elemeket cserélni a virtuális falban. Hiába jelez vissza a led fény, ettől függetlenül lehetséges, hogy a benne lévő elem gyenge és nem működik megfelelően a fal. 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Verebiné Mészáros Gyöngyi2018.12.25. 15:08:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szép napot!Szeretnék kérni egy magyar használati utasítás.Köszönöm

Kedves Gyöngyi

Kérem írja meg az info@robotguru.hu címre hogy milyen néven vásárolta a készüléket, és a hozzá tartozó e-mail címre elküldjük a magyar nyelvű használati útmutatót. 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: gusztim2018.12.24. 23:04:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Cím, karácsonyra vettem egy Hoover Robo.com3 RBC050 porszívót. Szenteste feltettem a töltőre és 5 órai töltés után is csak villog a töltés jelző és egy gramm töltés sem került a berendezésbe. Mi a javaslat???

Üdvözlöm

Kérem ellenőrizze, hogy a robot oldalán lévő főkapcsoló gombot bekapcsolta-e. 

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Timaffy Judit2018.12.08. 00:04:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Megbírkózik a szőnyeg rojtokkal? Átmegy a rojtokon anélkül, hogy megakadna, vagy kitépné őket? Ez számomra fontos tényző, korrekt választ kérek. Köszönöm.

Kedves Judit

Nem tudok egyértelmű igennel vagy nemmel válaszolni. Függ a rojt hosszától, viszont kitépni nagy valószínűséggel nem fogja. Az iRobot porszívói fel vannak készítve erre az esetkre, a két főkefe elkezd ellentétesen forogni ha valamit feltekerne (pl rojt). 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Nagy Richárd2018.12.07. 10:05:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! Kb. 60m2-es területre keresek robot takarító gépet. Járólap, parketta és rövid szálú szőnyeg borításokon kellene, porszívóznia, illetve a padlót feltörölnie. Nem hosszú kutyaszőrrel is találkozhat, illetve alacsony burkolatváltó profilokon is kellene tudni jutnia. A készülékre 100.000 forintig szánok, van olyan készülék, ami belefér az elképzeléseimbe? Köszönettel: Nagy Richárd

Üdvözlöm

Természetesen van erre alkalmas robotporszívók. Két tipust tudok javasolni: Navon Relax de Luxe, vagy az Ilife V7Spro. Ezek a készülékek random mozognak, rendelkeznek főkefével, tehát szőnyeg tisztítására is alkalmasak.Mind a két robot esetében igaz az, hogy nedves feltörléskor sajnos  fel fognak menni a szőnyegre. Amennyiben szisztematikus robotporszívót szeretne, az Evolveo H11 lehet jó választás, bár a maximum limit felett van.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Lengyel Zoltan2018.11.27. 21:16:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Akezelésí utasítás szerint nemtudom lkalmazni a kézi vezérlést Ebben kérek segitséget Köszönettlel Zoltán

Üdvözlöm

A roboton lévő távkapcsoló piktogramot nyomja meg hosszan, míg a robot egy hangos sípolással nem jelez.Ekkor a kijelzőn világít a távirányító visszajelző ikon is.

Ezek után a távkapcsolót irányítsa a robot felé majd nyomjon meg rajta egy gombot.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Kiss Márk2018.10.06. 15:55:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdv Nem régiben rendeltem tőletek egy Hoover robot porszívot és azt szeretném megkérdezni hogy hogy is tudnám én ezt be programozni ? Márt minden féle nyelvet találtam a használati utasitásba csak magyart nem Segitségeteket és válaszotokat előre köszönöm Tisztelettel Márk

Hoover_hasznalati.pdf

Kedves Márk!

Elnézést, hogy kimaradt a csomagból a magyar nyelvű füzet.

Remélem, sikerül megnyitni a mellékelt magyar nyelvű leírást és megoldódik a probléma.

Ha mégsem, akkor kérem, küldj egy email címet az info_kukac_robotgur_hu-ra, és elküldjük emailben is. 

Üdvözlettel: 

Robotguru 

felhasználó: Márk2018.09.21. 21:39:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdv azzal kapcsolatban érdeklődnék hogy ez a robot a rövid szőrű szőnyegen elmegy-e ? Másik kérdésem az lenne hogy esetleg az aljáról egy képet lehetne látni ?

Üdvözlöm 

A Hoover porszívók felmennek a rövid szőnyegekre, a robotok alján a két egymással szembe forgó kefék végzik hatékonyan többek között a szőnyeg takarítását.

A fényképek között megtekinthető a Hoover alsó része annyi különbséggel, hogy az RBC 030-as Hoovernek egy oldalkeféje van. 

https://www.robotguru.hu/hoover-robo-com3-robotporszivo-teszt

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: S.Szabolcs2018.09.04. 14:39:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Jó napot! Egy 60nm-re szeretnénk robot porszívót. Járólap és parketta valamint egy 50x50-es hosszúszálú szőnyeg illetve egy cica is van. Melyik modselleket ajánlaná? Köszönöm

Üdvözlöm Szabolcs

Sajnos a hosszú szálú szőnyeget egyik robotporszívó sem kezeli. Erre a területre több random és szisztematikus robotporszívó jó választás. Amennyiben a szőnyeget nem vesszük számításba hogy takarítania kell a robotnak, Evolveo H6,Ilife modellek, illetve a Xiaomi Xiaowa robotporszívó is nagyon jó választás ami kitűnően takarítja az állatszőrt akár az iRobot Roomba robotporszívói.

Szisztematikus robotok közül bármelyik tökéletes választás.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Varga Andrea2018.06.11. 14:03:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
T.Robotguru! Hoover RBC040/1 011 megfelel-e nekünk ha a lakótársunk egy cica és egy spaniel is? Ha igen, akkor szeretném az akciót kihasználni...

Kedves Andrea

A Hoover robotporszívó megfelelő választás amennyiben a lakás nem nagyobb mint 60 négyzetméter, illetve ha mégis nagyobb, akkor meg kell osztani a takarítandó területeket.

Ez a robotporszívó kitűnően takarítja az állatszőrt is.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.