0
Értékelés:
Ár:
79 899 Ft
Kifutott Hoover Robo.com3 RBC 090011 robotporszívó helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


Hoover Robo.com3 RBC 090011 robotporszívó

A Hoover az egyik legrégibb és legmegbízhatóbb márka az amerikai háztartásokban. Több mint 100 éve, 1907 óta csak könnyen használható és hatékony takarítóeszközöket terveznek és gyártanak. Az alapos tisztaság elérése most már nem csak hagyományos Hoover porszívókkal lehetséges, mert megérkezett a Hoover intelligens robotporszívója, a Robo.Com³.

Ülj le, mert most a robot takarít!

Kilenc intenzív takarítási programmal látták el, így a Hoover Robo.com3 RBC 090011 robotporszívó számos lehetőséget kínál otthonod takarítására. A készülék használata könnyű, a WiFi kapcsolat vagy a távirányító segítségével pedig egyszerűen irányítható. Most tényleg nincs más dolgod, minthogy leülj a kedvenc foteledbe és pihenj, amíg a Robo.com3 RBC 090011 kitakarítja az otthonodat. A Robo.com3 RBC 090011 azt is tudja, hogy mikor kell visszatérnie a töltőállomására, hogy akkumulátorát feltöltse a következő takarításhoz.

Bejárja otthonodat

Hihetetlenül vékony, mindössze 68mm magas, ezzel a Robo.com3 RBC 090011 verhetetlen a bútorok alatti takarításban. Infrával tájékozódik, 5 beépített szenzor gondoskodik róla, hogy elkerülje az ütközést a különböző akadályokkal, bútorokkal.

Választhatsz, hogyan szeretnéd irányítani

A Hoover Robo.com3 RBC 090011 kilenc takarítási programot használ a koncentrált spot takarítástól a turbó erősségű porszívózásig. Gyorsan és könnyen beprogramozhatod a takarítást, amihez használhatod a hagyományos infra távirányítót vagy az okostelefonodat. Egy ingyenesen letölthető applikáció segítségével WiFi kapcsolaton keresztül is működtetheted a robotodat. Az applikáció az Android áruházakban és az App Store-ban is megtalálható, keresd a Hoover Robot alkalmazását.

Hangüzenetek

A Hoover Robo.com3 RBC 090011 robotporszívó négy nyelven beszél (magyarul még nem tud). Ezzel is segít az első beállításokban és abban, hogy a legjobb teljesítményt hozd ki robotodból. Nem hagyja szó nélkül, ha segítségre szorul, például elakadt vagy töltésre van szüksége. A hangerőt tudod szabályozni, de ha úgy tartja kedved, akár ki is kapcsolhatod.

Alapos takarítás

A Robo.com3 RBC 090011 két forgó kefével és két oldalkefével takarít a nehezen elérhető helyeken is. A sörtekefe felszedi a makacs szennyeződéseket és kisállatok szőrét a szőnyegekből is. Robo.com3 RBC 090011 egy padlófényező mop segítségével adja vissza a fa és laminált parketták természetes fényét.

Lítium-ion akkumulátor

Az erős lítium-ion akkumulátornak köszönhetően a Robo.com3 RBC 090011 akár 120 percig működik. Ha az akkumulátor töltöttségi szintje 15%-ra csökken, a robot automatikusan elkezdi keresni a töltőállomáshoz visszavezető utat.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás a robotra: 2 év a robotra, 6 hónap az akkumulátorra
 • Méret: 330x67 mm
 • Súly: 2,4 kg
 • Akkumulátor típusa: Lítium-ion
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Okostelefon applikáció
 • Ütközik az akadályokkal
 • Átlagos működési idő: 120 perc
 • Töltési idő: 3 óra
 • Programozható: igen
 • Portartály űrtartalom: 0,5 l
 • Maximális takarítási terület: 60 m2-ig
 • Extra funkció:
  Wi-Fi kapcsolat Hoover Robot applikáció
 • Kefék típusa, száma:
  1 sörtekefe, 1 gumikefe, 2 oldalkefe
 • Kezelő felület: nyomógomb
 • Takarítási módok:
  cikk-cakk, szegély, spot , szögletes
 • Terület leválasztás, elhatárolás: virtuális akadály
 • 1 db Hoover Robo.com3 robotporszívó
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db hálózati adapter
 • 1 db távirányító
 • 1 db virtuális akadály
 • 1 db padlófényező moptartó
 • 1 db padlófényező mop
 • 1 db tisztító kefe
 • 2 db oldalkefe

Magyar nyelvű felhasználói kézikönyv

Rendkívül alacsony kialakítás

Wi-Fi kapcsolat

Ingyenes Hoover Robot applikáció

 

Hoover Robo.com3 RBC 090011 robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: horakane2017.09.10. 20:50:00
Tisztelt Cím! Megrendelhető a termék (Hoover Robo.com3 RBC 090011 robotporszívó)? Mennyi idő alatt érkezik meg? Mennyibe kerül? Nekem ez lenne jó, mivel be tud menni a 7 cm lábú szekrényeim alá. Esetleg lenne más javaslatuk? A választ előre is köszönöm!

Kedves horakane! Sajnos a Hoover RoboCom3 nem rendelhető. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Zsuzsa2017.01.15. 13:41:00
Tisztelt Robotguru! Hoover Robo.com 3 -as robotporszívóm van. Nagyon meg vagyok vele elégedve, csak egyetlen problémám van vele kapcsolatban, mégpedig hogy a telefonom nem látja a hoover hálózatot a wi-fin keresztül. Két alkalommal megjelent a listában aztán sajnos többé nem. A távirányítóval müködik a porszívó ,de a telefonra letöltött appal nem tudok semmit sem kezdeni.A környék összes wifi hálózata megjelenik a telefonomon de sajnos a hoover nem. Mi lehet a baj?Segítségedet előre is köszönöm!

KEdves Zsuzsa! Megodási javaslatot kértem a Hoover szervizétől, jelenetkezem, amint választ kapok. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Kiss Pál2017.01.13. 12:14:00
2016 dec. 16-án interneten vásároltam egy HOOVER rbc090011 porszívót eddig nem sikerült jól beüzemelni. Három-négy órás töltés után elindítom, de nem szívja fel a port stb. közli. hogy töltésre megy. Kérem szíveskedjék leírni mi a probléma. hol vétettem el stb. Tisztelettel: Kiss P.

Kedves Kiss Pál! Ezt a robotporszívót el kellene juttatni a Hoover márkaszervizébe vagy ha nálunk vásárolta, akkor küldje be hozzánk a jótállási jeggyel és a vásárlást igazoló számlával együtt, mert a leírtak alapján nem megfelelő a működése. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Sevi2016.12.13. 15:29:00
T. Cím, Melyik az a robotporszívó amelyik ha befér valami alá, de ahogy halad befelé, utána annak a tárgynak a magassága megváltozik, alacsonyabb lesz és ide nem szorul be. A földtől 6 cm magasan akadály van, és itt megfordul a robot, kimegy onnan nem akad el. (magasságérzékelő ?) Jó lenne, ha HEPA szűrővel rendelkezne, kitakarítana minden zugot. Megtanítható e arra, hogy ilyen helyekre ne menjen be? köszi előre is.

Kedves Sevi!

Ahol akadályba üzközik, onnan visszafordul.
Azt kell eldöntened, hogy szisztematikus vagy randomszerű takarítás a szimpatikusabb számodra, s milyen alakások.

Javaslom, hogy töltsd ki a Melyik robot illik hozzád című tesztünket és hamar megtaláld a számodra megfelelőt.

Ha elakadsz, szívesen segítünk.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Zoltán László2016.12.09. 19:32:00
Érdelkődni szeretnék kisállat szórének tisztítására milyen robotot ajánlanak,mert attól tartok hogy a forgó kefére rátekeredve a tisztítás körülményes,és hosszadalmas.Az összeg amit szánnék az kb 70e Ft lenne.Kérem a segítségüket.Köszönettel Z.L

Kedves László! Igaz, hogy a sörtekefét tisztítani kell, de tapasztalataink alapján csak a kefével történő takarítás hatékony az llatszőrrel szemben. Ebben az árketegóriában a Hoover RoboCom3-at tudom ajánlani. Üdv: Robotguru
felhasználó: Tamás2016.10.09. 18:27:00
Hogy lehet tartalék alkatrészt rendelni

Kedves Tamás! Nekünk sajnos nincsen, ehhez a szervizhez kellene fordulnod Hoover tartozékok és alkatrészek ügyében: Tyukász Szerviz, +36 63-570-480, tyukaszszerviz@freemail.hu, 6640 Csongrád, Kereszt u. 25.                                    Üdv: Robotguru
felhasználó: ivan2016.09.16. 15:47:00
Mennyire alkalmas ez a magasszálú, süppedős szőnyeghez?

Kedves Iván!

Magasszálú, süppedős szőnyeghez egyik robotot sem ajánljuk. A shaggy szőnyegeket nem szeretik ;-( 
Ami biztos, ha küldesz fotót a szőnyegről, akkor könnyebben segítünk.

A másik lehetőség a próba, s kiderül.

A megfelelő robotporszívó legyen Veled!

 

felhasználó: Vinchy2016.08.20. 07:48:00
Üdvözlöm☺ Szeretném megkérdezni, hogy a küszöbökkel hogy boldogul? Illetve egy esetleges meghibásodás esetén, az alkatrész ellátás biztosított-e? Köszönöm.

Szia Vinchy!

A küszöbök méretétől függ, de inkább nem, mint igen.

Az importőr biztosítja az alkatrészeket,kiegészítőketés a szervizt is.

A Robot legyen Veled! 

felhasználó: hegyest2016.08.04. 14:20:00
Kedves Szakértő! Melyik porszívójuk bírja legjobban az egyenetlen terepet és a süppedős szőnyeget? Üdv Hegyes Tibor

Kedves Tibor!

Ezt a kérdést pontosítanunk kellene, mert elég tág a süppedős szőnyeg kategória ;-)
Mindenre van megoldás, de ehhez kérlek, küldj egy telefonszámot az info (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre és telefonon igyekszünk válaszolni.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: István2016.05.04. 13:12:00
Tiszteletem! Nézegetem az irományokat és az önök tesztjeit is. 3 robi maradt a versenyben nálam, de nem tudok dönteni közöttük. Először is egy 78m2-es (eléggé tagolt) lakást kellene tisztán tartania. Van 1db macska is a háznál, és sok a szőnyeg. A 3 versenyző: Ecovacs Deepo D62, Ariete 2711 Briciola, és a Hoover ROBO.COM3 Tisztában vagyok vele, hogy sokkal jobb lenne egy drágább modell(LG homebot pl.), de sajnos már ez a 60e ft körüli összeg is a plafon mennyezetének a teteje. Tudnának segíteni a döntésben? A három közül melyik a legjobb? A válaszukat előre is köszönöm! István

Kedves István! A leírtak alapján az Ecovacs Deepoo D62 tűnik a legmegfelelőbbnek. A szőnyegtakarítás és a kisállat miatt ezt ajánlom. Üdvözlettel: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.