0

Hölgyek öröme, avagy pasit keresel vagy robotot?

2016.09.27.
Hölgyek öröme, avagy pasit keresel vagy robotot? Pasit keresel vagy robotot?

Ne keress pasit, vegyél inkább egy robotot! Hidd el, többre mész vele, boldogabb lesz az életed.

Abszolút minden célra alkalmas robotinasokkal még nem szolgálhatunk, de hidd el, ma már akkora a kínálat, hogy kétszer is érdemes meggondolnod a dolgot. Szóval: pasit keresel, vagy robotot a ház körüli munkákhoz?
Ha veszel egy robotot, meg fogod látni, milyen egyszerű vele az élet. Egyik oldalról olyan egyszerű vele bánni, mintha lenne egy új pasid. Ha jóllakatod, dolgozik. Ha lemerül, csak töltőre teszed és néhány óra múlva újra használható állapotba kerül.

Másrészről viszont...

Ha pasit keresel, továbbra is te magad fogsz takarítani. Nem lesz, aki helyetted kicipelje a szőnyeget és alaposan portalanítsa a lakást. A robot felporszívóz, feltöröl helyetted. Ha kell, füvet nyír, ha kell, kitakarítja a medencét.

Porszívózás közben a robot nem néz hősiesen rá minden mozdulatnál. Nem próbálja azt érzékeltetni veled, hogy ő most egy nagyon férfiatlan munkát végez, s csak a jóindulatának köszönheted, hogy hajlandó ezzel az alantas feladattal foglalkozni.

A robot egyszerűen csak dolgozik. Nem lép meg munka közben, hogy a haverokkal legurítson néhány sört a sarkon. Nem indul el meccsre éppen akkor, amikor beütemezted a heti nagytakarítást. Ha megkéred, azonnal nekilát a munkának, nem majd jövő szombaton, vagy majd a film után.

A robot nem várja el, hogy porszívózás előtt minden félrepakolj az útjából. Ha véletlenül a földön felejted a magas sarkú cipődet, óvatosan kikerüli. Nem tesz hangos megjegyzéseket és nem kezdi el provokálóan hangosan bedobálni a cipőidet a szekrénybe.

Fűnyírás és medencetisztás közben a robot nem siránkozik. Nem várja el, hogy elalélj a lovagiasságától, hogy hajlandó elvégezni ezt a rendkívüli feladatot. A robot nem tesz úgy, mintha éppen legyőzte volna a sárkányt. Nem is szórja eléd úgy a lenyírt füvet, mintha a sárkány levágott fejét dobta volna a szoknyád elé a porba.

A robotot nem kell munka után megjutalmazni. Nem kell neki sem sör, sem vigasztaló puszi, ha portörlés közben szálka megy az ujjába.

A robotot nem kell kiengesztelni, ha megkéred egy kis extra munkára. Nem fog veled összeveszni, és nem lesz szükség a békülőszexre sem takarítás után.

Munka után a robot nem hagyja szét a zokniját, sem az alsónadrágját. Nem kéri számon rajtad, hogy kivel mész vacsizni és kivel találkozol még vacsora után. Sőt, ha akarod, addig is zokszó nélkül dolgozik, amíg te randira mész valaki mással. Nem lesznek kínos kérdései és nem rendez jeleneteket. Nem lesz féltékeny. Lehet, hogy kicsit lekonyul, mire hazaérsz, de akkor is csak békésen várakozik a töltőjén és alig várja, hogy újra használatba vedd.

Figyelj csak! Ezen nem érdemes tovább gondolkodnod, helyetted már mindent alaposan átgondoltunk.

Kölcsönös személyes szimpátia esetén hosszú távú kapcsolatra törekszünk.
Teljes diszkréció mellett várjuk jelentkezésedet a Robotgurunál „Robot vagy pasi?” jeligére!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.