0

Hogyan lehet olaj és benzin nélkül füvet nyírni?

2019.02.27.
Hogyan lehet olaj és benzin nélkül füvet nyírni?

Ha nagy kerted van, bizonyára te is gondolkoztál már azon, hogy vajon létezik-e költséghatékonyabb és környezetkímélőbb megoldás a benzines fűnyírónál.

Kétségtelen, hogy ezek a szerkezetek igen hatékonyak. Ugyanakkor a benzin nem csak a levegőre nézve káros, de a talajba jutva a növényeidre sincs éppen jó hatással.

Mindezek tetejébe a benzin nem is túl olcsó, így aztán rengeteg pénzt is áldozhatsz arra, hogy ápold a gyepet, amit közben még tovább terhelsz. Persze, előkaphatnád a nagypapa manuális fűnyíróját is, de nekünk van erre egy jobb megoldásunk is.

Robotfűnyíróval a jövő kertjeinek szépségéért

A robotfűnyírók mellett szóló egyik érv, hogy a működtetésükhöz nincs szükség benzinre vagy olajra. Elegendő feltöltened az akkumulátort és máris küldheted a dolgára a kis szerkezetet, ami önállóan elvégzi feladatát.

Emellett a hangja is jóval barátságosabb, mint a nagydarab, benzines társaié. Zajszintje igencsak alacsony, amit ráadásul nem is kell a közvetlen közelből hallgatnod, így a kellemetlen hangoktól is megszabadulhatsz egy csapásra.

Mi a baj a benzinnel?

Tény és való, hogy a szép, zöld pázsitod nem attól fog tönkremenni, ha benzines fűnyírót használsz. Azonban az már egy kicsit bajosabb lehet, hogyha a kertedben olyan növényeket is termesztesz, amelyek majd később a vacsoraasztalra kerülnek.

A veteményes környezetében nem túl célszerű benzint használni. Ugyanis, ha a növekvő termések is kapnak belőle, akkor a benzin végül a te szervezetedben fog kikötni, ami aztán mérgezéshez vezethet. Ezt a kellemetlenséget pedig nyilván szeretnéd te is elkerülni.

Ha kedvet kaptál, hogy beszerezd a kerted legújabb dolgozóját, tekintsd meg széles robotfűnyíró választékunkat! Csak töltsd fel, állítsd be a kívánt paramétereket és amíg dolgozik, te kényelmesen hátradőlhetsz egy izgalmas regénnyel, vagy töltheted a szabadidődet a családoddal is fűnyírás helyett.
 
 
 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.