0

Hogyan is vásároltam évekkel ezelőtt?

2015.11.02.
Hogyan is vásároltam évekkel ezelőtt? A robotkínálatunk egyre bűvül, egyre több termékről rendelkezünk egyre több információval, melyet nyilván szeretnénk megosztani, hogy ki-ki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, legyen szó akár fűnyíró robotról, vagy porszívó robotról, netalán játékrobotról.

Épp ezen elmélkedtem, amikor eszembe jutott, hogy is vásároltam én több mint 15 évvel ezelőtt például mosógépet, hűtőt vagy mosogatógépet. A robotok még nem voltak a látókörömben.

Az internet sem volt a zsebemben, mint ma. Elmentem egy azóta már nem létező műszaki áruházlánc (Electro World) egyik boltjába és érdeklődni kezdtem a termékről.

Az eladótól kapott információ alapján aztán elmentem - egy azóta már Magyarországon szintén nem létező áruházlánc üzletébe (Saturn) - és érdeklődtem újfent a termékről, de ekkor már fel voltam vértezve a korábban kapott információkkal, és vissza is tudtam kérdezni. Majd ha még mindig nem voltam a szükséges információk birtokában, elindultam újabb felfedezőútra egy azóta is működő üzletlánc egységébe (Média Markt) és újra feltettem a kérdéseimet az értékesítő kollégának immár a korábbi információkkal felvértezve.

Ekkor már a márkák és típusok előnyeiről és hátrányairól is voltak bennfentes információim ;-)

S ha már a rendelkezésemre álló információk alapján - megfontoltan - meg tudtam hozni a döntést (feleségemnek ekkor már órákat tudtam mesélni arról, melyik miért lesz jó nekünk), akkor megvettem a terméket a következő napokban abban az üzletben, ahol a tájékoztatást és a hozzáállást a legjobbnak ítéltem meg.

Persze nem vagyok farizeus, az árnak is roppan fontos szerepe volt a döntésben.

Azóta már tudom, hogy az információszerzéssel rengeteg időt és energiát pazaroltam el ;-( s az is világos számomra, hogy nem minden esetben az ár kell a döntést befolyásoló legfontosabb szempont legyen.

Ezért igyekszünk a Robotgurunál a lehető legtöbb információt összeszedve válaszolni a felmerülő kérdésekre.
Gyere és tesztelj minket és tesztelj velünk.

A Robot legyen Veled!

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.