0

HexBug listája

 • Db/oldal:
 • Rendezés:
3 db termék a listában
 • Tagamoto kis szett zöld (G-Drift 121)

  A Tagamoto kisautó egy vonalkód olvasó segítségével felismeri a pályaelemekre ragasztott utasításokat és azokat végre hajtja. Lehet az megállás, lassítás, ütközés, sziréna, vagy akár drag racing verseny. Fel- és lekapcsolhatja az autó világítását, vagy megállíthatja egy sorompó előtt. Az autó fényt (első és hátsó lámba) és hangot (gáz, fék, verseny, indulás, megállás, baleset, stb.) is ad ki. A rendőrautó csak a nagy szettben található meg. A pályaelemekből pedig bármit meg lehet építeni. A vonalkódok többször is felhasználhatóak, köszönhetően a kiváló minőségű műanyag kialakításnak. Ha nem tetszik a helye, át lehet ragasztani máshova. A kis pályaszett tartalmaz 1 db Tagamoto autót, 8 db pályaelemet, számos kis kiegészítőt, vonalkódokat és matricákat.

  Ár: 4 990 Ft
  Akciós ár: 3 990 Ft
 • Tagamoto közepes szett piros (Streak 123)

  A Tagamoto kisautó egy vonalkód olvasó segítségével felismeri a pályaelemekre ragasztott utasításokat és azokat végre hajtja. Lehet az megállás, lassítás, ütközés, sziréna, vagy akár drag racing verseny. Fel- és lekapcsolhatja az autó világítását, vagy megállíthatja egy sorompó előtt. Az autó fényt (első és hátsó lámba) és hangot (gáz, fék, verseny, indulás, megállás, baleset, stb.) is ad ki. A rendőrautó csak a nagy szettben található meg. A pályaelemekből pedig bármit meg lehet építeni. A vonalkódok többször is felhasználhatóak, köszönhetően a kiváló minőségű műanyag kialakításnak. Ha nem tetszik a helye, át lehet ragasztani máshova. A közepes pályaszett tartalmaz 1 db Tagamoto autót, 14 db pályaelemet, számos kis kiegészítőt, vonalkódokat és matricákat.


  Ár: 6 990 Ft
 • Tagamoto autó

  A Tagamoto kisautó egy vonalkód olvasó segítségével felismeri a pályaelemekre ragasztott utasításokat és azokat végre hajtja. Lehet az megállás, lassítás, ütközés, sziréna, vagy akár drag racing verseny. Fel- és lekapcsolhatja az autó világítását, vagy megállíthatja egy sorompó előtt. Az autó fényt (első és hátsó lámba) és hangot (gáz, fék, verseny, indulás, megállás, baleset, stb.) is ad ki. A pályaelemekből pedig bármit meg lehet építeni. A rendőrautó csak a nagy szettben található meg. A vonalkódok többször is felhasználhatóak, köszönhetően a kiváló minőségű műanyag kialakításnak. Ha nem tetszik a helye, át lehet ragasztani máshova. A kisautó csomag tartalmaz egy pályaelemet, egy kisautót és egy vonalkódot. A pályaszettekkel kombinálva nagyon élvezetes játék.


  Ár: 3 990 Ft
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
©2010-2016 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.