0

Háztartási robot karácsonyra – törj ki az ajándékcsapdából

2016.12.07.
Háztartási robot karácsonyra – törj ki az ajándékcsapdából
Idén ne legyenek félresikerült ajándékok és ne tölts egyetlen napot sem a felesleges sorban állásokkal karácsony előtt. Van egy ötletem, hogyan menekülhetnél el a decemberi vásárlási pánik elől úgy, hogy mindenki a te ajándékodnak örüljön a legjobban!

Minél tovább halogatod, annál jobban fog fájni a végére


Te is tudod, hogy az ajándékvásárlás olyan, mint a fogfájás: minél tovább halogatod a megoldást, annál jobban fog fájni a végén. A legtöbb ember ilyenkor félredob minden mást és elindul, hogy hátha útközben majd eszébe jut valami jó ötlet. Mások ragaszkodnak a jó előre kigondolt ajándékötlethez, s ha nincs is sehol, akkor is napokig járják a várost, míg egy eldugott plázában rá nem akadnak valami hasonlóra.

Az a baj ezekkel az ajándékokkal, így mindig csak azt vásárolod meg, amit mások a boltokban hagytak, s szinte biztos, hogy a félresikerült ajándék miatt csalódás lesz a karácsony este vége. Szinte biztos, hogy nem sikerül így pont azt az ajándékot kiválasztanod, amit családtagod kapni szeretne. Te pedig legalább olyan csalódott leszel az elfuserált ajándéktól, mint ő, mert rengeteg energiádba került a végül kiválasztott pótléknak a kitalálása és felkutatása is. Hova vezet ez? Mindketten ott álltok majd keserű arccal a karácsonyfa előtt – ő az elrontott ajándék miatt érzi rosszul magát, te meg azért leszel iszonyú csalódott, mert a rengeteg erőfeszítés ellenére sem sikerült igazán örömet okoznod.

Másoknak már sikerült kitörni az ajándékcsapdából


Néhány hete még nekem is hasonló gondok okoztak komoly fejfájást, de mostanra már minden megoldódott.

Bizony, jó néhány komoly csalódáson estünk át az elmúlt években. Soha nem megy ki a fejemből a tévében hirdetett divatos játék, ami vagy addig tartott, míg kivettük a csomagolásából, vagy egyszerűen meg sem közelítette a reklámokban látott élményt.

A gyerekek most már elég nagyok, de idén semmiképpen sem akartam követni a divatot, hogy újabb és újabb okostelefonokat teszünk a csomagokba. Nem látom értelmét, hogy a nemrég vásárolt kütyüket most csak azért újabbakra cseréljük, mert éppen karácsony van. Keresni akartam valami mást: valami olyan ajándékot, ami elég divatos ahhoz, hogy a család bármelyik tagja nyugodtan büszkélkedhessen vele. Ami garantáltan működik és elég vonzó is ahhoz, hogy ne legyen ciki januárban elmesélni a barátoknak, hogy mit találtak szenteste a karácsonyfa alatt.

Elegáns, hasznos és elképesztően divatos


Találhatsz valamit, ami most borzasztóan menő, s bárkinek adod is ajándékba, alig várja majd, hogy büszkélkedhessen vele. Kicsiknek robotjáték, nagyobbaknak robotépítő készlet, felnőtteknek robotporszívó – ezekkel nem tudsz mellé nyúlni.

Ne gondold, hogy ez most csak nálunk újdonság. A robot háztartási eszközök az egész világon most a legfelkapottabb eszközök közé tartoznak. Ha ilyent választasz, biztos lehetsz benne, hogy nem egy újabb olyan eszközt teszel a fa alá, amiből már három ott áll a szekrény mélyén. Ha a párodnak egy porszívót adsz ajándékba, könnyen lehet, hogy meg is sértődik: mit képzelsz te róla, takarítónőnek nézed? Ugyanezt érheted el bármilyen más háztartási eszközzel is – egy valamit kivéve...

Egy robotporszívó más, éppen az ellenkezőjét mutatod vele. Tudod mit? Hogy értékesnek tartod az idejét, fontosnak tartod ahhoz, hogy felszabadítsd őt a munkavégzés alól.

A Robotguru oldalát ismered, korábban már jártál itt. Most érdemes újra alaposan átnézned. Gyerekeknek robotjátékot találsz, olyan eszközöket, melye a szórakoztatás mellett a programozhatóságot, a robot működését is megtanítja a kicsiknek. Ezek olyan ismeretek, melyekre felnőtt korukban szakmát alapozhatnak.

Felnőtteknek robot háztartási eszközöket, például robotporszívót, vagy fűnyíró robotot választhatsz. De nézz körül másik oldalainkon is: a levegovetel.hu oldalon légtisztítókat, páramentesítőt, párásítót választhatsz, a kertalkoto.hu a kertápolásban, fűnyírásban segíti a munkádat.

A te otthonodba vajon melyik robotporszívó illik igazán? Töltsd ki a robotválasztó tesztet és találd meg a számodra legjobban megfelelő robotporszívót!


A robotporszívó legyen Veled!

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.