0

Gyors megoldások, ha nincs időd a medencéd takarítására

2019.02.27.
Gyors megoldások, ha nincs időd a medencéd takarítására

Ha van egy medencéd, az kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a szabadidődet valóban pihentetően töltsd. Ugyanakkor ahhoz, hogy valóban a szórakozás színtere lehessen, ügyelni kell a tisztaságára is, különben hamar kellemetlen élményeket szerezhetsz.

És itt jön a bökkenő. Mi van akkor, ha a szabadidődet már nem a medencében töltöd, hanem annak a takarításával?

Persze, könnyű lenne azt mondani, hogy bérelj fel valakit. Ez azonban rengeteg költséggel jár, amit időről időre ki kell majd adnod a pénztárcádból. Ráadásul arra sincsen garancia, hogy elégedett leszel majd a megbízott munkájával. Mit tehetsz?

Oszd fel a munkát

Rég bevált trükk, hogyha sok a feladat, akkor egyszerűbb azt részeire bontani. Ennek köszönhetően egyszerre csak kevesebb feladatot kell elvégezned és több marad a szabadidőd. Az eredmény viszont kétségtelenül magáért beszél majd.

Természetesen vannak olyan feladatok, amelyeket nem lehet elodázni. Ilyen az algamentesítés, valamint a víz Ph-jának rendszeres ellenőrzése. Ennek ellenére idővel észreveheted majd, hogy a munka kevésbé nyűgös, ha nem kell mindent egyszerre megcsinálnod.

Hívd segítségül a technológiát

Mostanra már a mindennapok szerves részeivé váltak a különféle ketyerék. Az automata kutyatáp-adagolótól kezdve az önvezető metróig az élet minden területén megtalálhatod a technológia csodáit. Miért ne használnád ki a háztartásodban is?

Egy medenceporszívó rengeteg munkát vehet le a válladról. A vízbe helyezve szorgosan körbejárja a falakat, összeszedi a különböző szennyeződéseket és még a vizet is megszűri. Ennek köszönhetően a feladataid száma és nehézsége is jelentősen csökken majd.

Szeretnéd beszerezni az új segítőtársadat a szezonra? Tekintsd meg széles kínálatunkat medencetisztító robotokból és élvezd ki a szabad órákat, amelyeket többé nem kell a medencéd takarításával töltened!
 
 
 
 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.