0
Értékelés:
Ár:
349 900 Ft
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
4-7 nap

Gardena Smart Sileno City Robotfűnyíró

A Gardena Smart Sileno City a városi kertek robotfűnyírója. A Smart Sileno City 500 négyzetméteres gyepterületet képes karbantartani. A beépített SensorCut rendszer felel a csíkmentes, pontos és megbízható fűnyírásért. Neked már csak gyönyörködnöd kell az ápolt gyep látványában. Akár 25 százalékos emelkedőkőn is képes felkapaszkodni. A hátsó elforduló keréknek köszönhetően még mozgékonyabb lett a 3 kerekű elődeinél. A mozgékonyságának köszönhetően nem okoznak neki gondot a szűk átjárók és a bonyolult kertek. A Smart Sileno City időjárástól függetlenül képes a beállított program szerint füvet nyírni. Smart Sileno City biztonsági rendszere megállítja a kést emeléskor és PIN kóddal védi a robotot az eltulajdonítás ellen.

Minden rendben
Okos eszközökről elérhető Gardena Smart App segítségével bárhonnan tudod irányítani tudod a kerted. Az okos eszközödön megtudod jeleníteni a fontos adatokat és bármikor módosítani tudod a beállításokat. A GARDENA smart átjáró biztosítja a vezetékmentes hálózati kommunikációt a GARDENA smart system eszközei és a GARDENA smart app között.

Gyönyörű gyep
A tökéletes vágásképet a három lengőkés biztosítja. A SensorCut rendszernek köszönhetően pedig a Smart Sileno City csík mentesre nyírja a füvet. A vágási magasságot szerszám nélkül egyszerűen belehet állítani 2-5 cm között.


Városi kertek robotja
A Gardena Smart Sileno akár a 500 négyzetméteres gyepfelületeket is képes karbantartani. A robotfűnyírónak nem okoznak gondot a szűk helyek és átjárók. A dokkoló állomás gyakorlatilag korlátozás nélkül bárhol elhelyezhető a gyepfelületen.


Egyszerű beállítás
A programsegéd végig vezet az intuitív menürendszeren, a gyepfelület és a fűnyírási idők megadását követően önállóan elkészíti a fűnyírási tervet. Így neked nem kell bonyolult számításokkal vagy a programozással vesződnöd. A fűnyírási terv természetesen megváltoztatható szükség esetén.


Zöldebb, mint valaha
A Smart Sileno City a programozhatóság, miatt mindig a fűfelület tetejét nyírja, ezáltal a nyesedék visszahullik a gyepre, így biztosítja folyamatosan a természetes tápanyagot.Egyszerű karbantartás
Az egyedi kialakításnak köszönhetően a Gardena Smart Sileno City az eddigi legkönnyebben tisztítható robot. Egy locsoló segítségével egyszerűen lemosható a késekről, kerekekről a rátapadt por és nyesedék.Magabiztos működés
A határoló vezetékkel megbízhatóan és rugalmasan meghatározható a nyírandó gyepfelület, így biztosítva, hogy a robotfűnyíró kizárólag a kijelölt területen vágja a füvet. A kertben található akadályok elkerüléséről az ütközésérzékelő felel.
 
A robot mellett a dobozban telepítő készlet is található, ami 150 m határoló vezetéket és 200 db cölöpöt tartalmaz.


Gardena Smart Sileno City a városi kertekbe a legalkalmasabb.
Egyre inkább megnőtt a kisebb alapterületű kertek száma, ezért készült a Smart Sileno City. Ha egybefüggő a fűterület és nincsenek átjárók abban az esetben a legjobb választás a Gardena Smart Sileno City robotfűnyíró.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás a robotra: 24 hónap
 • Méret: 23 cm * 55 cm * 38 cm
 • Súly: 7,2 kg
 • Zajszint: 58 dB
 • Fűterület nagysága: 250 nm
 • Nyírási magasság: 2 - 5 cm
 • Nyírási szélesség: 17 cm
 • Átlagos működési idő: 60 perc
 • Töltési idő: 60 perc
 • Programozható: igen
 • Lejtő: 25 %
 • Mellékelt hurokvezeték: 150 m
 • Vágási magasság állítása: Mechanikus
 • Haladás logikája: Random
-52869
Gardena Smart Sileno City Robotfűnyíró
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
Ablak bezárása
Hasonló termékek
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.