0
Értékelés:
Ár:
249 900 Ft
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
4-7 nap

Gardena Sileno City Robotfűnyíró

A Gardena Sileno City a városi kertek robotfűnyírója. A Sileno City 250 négyzetméteres gyepterületet képes karbantartani. A beépített SensorCut rendszer felel a csíkmentes, pontos és megbízható fűnyírásért. Neked már csak gyönyörködnöd kell az ápolt gyep látványában. Akár 25 százalékos emelkedőkőn is képes felkapaszkodni. A hátsó elforduló keréknek köszönhetően még mozgékonyabb lett a 3 kerekű elődeinél. A mozgékonyságának köszönhetően nem okoznak neki gondot a szűk átjárók és a bonyolult kertek. A Sileno City időjárástól függetlenül képes a beállított program szerint füvet nyírni. Sileno City biztonsági rendszere megállítja a kést emeléskor és PIN kóddal védi a robotot az eltulajdonítás ellen.

Gyönyörű gyep
A tökéletes vágásképet a három lengőkés biztosítja. A SensorCut rendszernek köszönhetően pedig a Sileno City csík mentesre nyírja a füvet. A vágási magasságot szerszám nélkül egyszerűen belehet állítani 2-5 cm között.


Városi kertek robotja
A Gardena Sileno akár a 250 négyzetméteres gyepfelületeket is képes karbantartani. A robotfűnyírónak nem okoznak gondot a szűk helyek és átjárók. A dokkoló állomás gyakorlatilag korlátozás nélkül bárhol elhelyezhető a gyepfelületen.


Egyszerű beállítás
A programsegéd végig vezet az intuitív menürendszeren, a gyepfelület és a fűnyírási idők megadását követően önállóan elkészíti a fűnyírási tervet. Így neked nem kell bonyolult számításokkal vagy a programozással vesződnöd. A fűnyírási terv természetesen megváltoztatható szükség esetén.


Zöldebb, mint valaha
A Sileno City a programozhatóság, miatt mindig a fűfelület tetejét nyírja, ezáltal a nyesedék visszahullik a gyepre, így biztosítja folyamatosan a természetes tápanyagot.Egyszerű karbantartás
Az egyedi kialakításnak köszönhetően a Gardena Sileno City az eddigi legkönnyebben tisztítható robot. Egy locsoló segítségével egyszerűen lemosható a késekről, kerekekről a rátapadt por és nyesedék.Magabiztos működés
A határoló vezetékkel megbízhatóan és rugalmasan  meghatározható a nyírandó gyepfelület, így biztosítva, hogy a robotfűnyíró kizárólag a kijelölt területen vágja a füvet. A kertben található akadályok elkerüléséről az ütközésérzékelő felel.
 
A robot mellett a dobozban telepítő készlet is található, ami 150 m határoló vezetéket és 200 db cölöpöt tartalmaz.


Gardena Sileno City a városi kertekbe a legalkalmasabb.
Egyre inkább megnőtt a kisebb alapterületű kertek száma, ezért készült a Sileno City. Ha egybefüggő a fűterület és nincsenek átjárók abban az esetben a legjobb választás a Gardena Sileno City robotfűnyíró.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás a robotra: 24 hónap
 • Méret: 23 cm * 55 cm * 38 cm
 • Súly: 7,2 kg
 • Zajszint: 58 dB
 • Fűterület nagysága: 250 nm
 • Nyírási magasság: 2 - 5 cm
 • Nyírási szélesség: 17 cm
 • Átlagos működési idő: 60 perc
 • Töltési idő: 60 perc
 • Programozható: igen
 • Lejtő: 25 %
 • Mellékelt hurokvezeték: 150
 • Vágási magasság állítása: Mechanikus
 • Haladás logikája: Random
Gardena Sileno City Robotfűnyíró
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: fogmano2018.02.20. 21:46:00
Tisztelt Robotguru! Érdekelne a Gardena Sileno City Robotfűnyiró. Egy kis alapterületű 100 négyzetméter alatti kertbe szeretném telepítetteni. Szécsényben . Körülbelül mikor lenne érdemes ( melyik hónapban ?) elvégezni a telepítést ? Körülbelül milyen költségekkel kell számolnom a vételáron felül ?

Kedves fogmano!

A terület nagysága alapján jó választásnak tűnika a Gardena Sileno City robotfűnyíró.

A telepítésre látatlanban nem tudunk árat mondaani, ennél több információra lenne szükségünk a kert adottságairól.

A telepítést a fagyok elmúltával  március második felében már el lehet készíteni, így a szezon kezdetétől automatizálni lehet a fűnyírást.

Kérem, a telepítés pontosításához küldjön elérhetőséget az info@robotguru.hu emailre, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Üdvözlettel:

Robotguru

Ablak bezárása
Hasonló termékek
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.