0
Te vásárolsz, a Gardena fizet érte!

Vásárolj 2018. május 1. – 2018. június 30. között Gardena robotfrűnyírót
és a Gardena visszaküld neked 30.000 Ft-ot. Csak 3 lépés az egész.

  1. Válaszd ki a neked megfelelő Gardena robotfűnyírót
    1. Ha nem tudsz dönteni, segítünk: https://www.robotguru.hu/robotfunyiro-szemelyes
  2. Rendeld meg a fűnyírót, vagy gyere be érte személyesen
  3. Vásárlás után töltsd ki ezt az űrlapot: www.bitl.ly/30000-visszajar

Gardena robotfűnyírók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
0 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: aspire5930g2019.06.06. 15:06:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! A kínálatból a Gardena sileno 750es verziót néztem ki, de van egy kérdés a telekmerettel kapcsolatban - mennyire valós a +20% kapacitás mert nekem 900m2 -em van? Köszönöm

Üdvözlöm

Abban az esetben ha egy egybefüggő teljesen sík területről van szó, ahol nincsen egy darab ütközési pont sem.
A robotot folyamatosan kell üzemeltetni hétfőtől-vasárnapig, azaz tölt és nyír éjjel és nappal, akkor képes lenyírni a 900 négyzetmétert.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: mr.joel2019.06.05. 14:09:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy ha már rendelkezem GARDENA Smart Gateway átjáróval az önötző rednszer miatt, akkor elég csak megvennem a Gardena Sileno life 1000 robotfűnyírót és az összkapcsolható a már meglévő átjáróval, vagy mindenképp a Gardena smart Sileno life 1000 robotfűnyírót kell megvennem, de akkor már két átjáróm lenne. Tehát kérdés, hogy a két fűnyíró (sima vs. smart) különbözik-e bármiben egymástól? Köszönettel!

Üdv

A sima LIFE verzió beépíthető a már meglévő átjáróba egy plusz modul megvásárlásával, ezt a modult a fűnyíróba csak a szerviz tudja beépíteni.
Nagyobb összegre jönne ki ez a verzió, mint amennyivel többe kerül a SMART LIFE verzió.
Így igaz, hogy két átjárója lenne, de ez a gazdaságosabb megoldás.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: adamax2019.03.05. 17:21:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! A robotporszívó milyen emelkedőt bír el? Egy olyan kertünk van, amelynek van egy kb 2 m széles, 5 m hosszú emelkedője. Köszönette,, K. Ádám

Kedves adamax!

Biztos robotfűnyíróra gondolt:-) Egy információt azonban nem írt meg: milyen a lejtése ennek az emelkedőnek?

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Fojtaeva2018.06.25. 07:42:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Frissen fektetett gyepszőnyeg alá is fektethető a vezető vagy a fű felületén kell rögzíteni?

Kedves Fojteva!

Mindkét megoldás lehetséges. De két héten belül a lefektetés után gyepszőnyeg alá elég könnyen le lehet még tenni a határoló kábelt, csak a földbe kell rögzíteni a cölöpökkel . 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: R. Dániel2018.06.17. 13:27:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Balatoni nyaralom 500m2-es kertjebe szeretnek robotfunyirot. A kert jo minosegu keritessel korulvett, a kertet kamera figyeli, azonban nem vagyunk a nyaraloban allandoan, ezert bizonytalan vagyok benne, hogy nem probalnak e meg ellopni a funyirot(?). Lattam, hogy a keszulekek pin koddal vedettek, nem tudom azonban, hogy ez mennyire elrettento a tudatlan tolvajnak. A 7-8kg koruli sulyt sem gondolom legyozhetetlen problemanak ha a keritesen at kell emelni a keszuleket. Milyen vedelmi rendszer van meg a funyirokhoz a pin kodon kivul illetve mit szoktak lopas elleni plusz vedelemkent javasolni? Laikuskent az jutott eszembe, hogy a dokkolojat elrejtenem nem lathato helyre illetve a nyirast a kora hajnali orakra utemeznem. Felmerult meg bennem a kert infrasorompozasa is, de annak nagy merete miatt ez a robot koltsegenek tobbszorose lenne. Varom szives valaszukat. Koszonettel, R. Dániel

Kedves Dániel!

A robotfűnyírók általános biztonsági elemei a PIN kód és a hangjelzés a robot felemelésekor. A Husqvarna-Gardena nemzetközi regisztrációs rendszere nyilván tartja az értékesített robotokat.

Ennél komolyab megoldás egyes Husqvarna Automower robotporszívó GPS alapú nyomkövető rendszere, ami a készülék eltulajdonítása után 24 óráig követi és meg tudja állapítani a robot pontos helyét. 

A töltőállomásnak lehet keresni kivülről nem látható helyet, arra viszont figyelni kell, hogy a fűterületen kell elhelyezni.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: érdeklődő2018.05.11. 08:57:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Érdekelne a Gardena Sileno City Robot fűnyíró. A kert kb. 300m2 és egy domboldalon van , így az egész terület lejtős. A kert tagolt , sok a bokor. Szükséges-e külön szakember segítségét kérni a telepítéshez v. a leírás alapján elvégezhető. Üdv: Érdeklődő

Kedves Érdeklődő! Ahhoz, hogy biztosan tudjuk ajánlani robotfűnyírót, pontosabb információkra lenne szükségünk a kertről. Mekkora a lejtő dőlés szöge? Mit jelent a tagolt kert? Több fűterület több részből áll? stb. Ezek mind befolyásolják válaszunkat. Kérem, küldjön további nformációkat, fotókat a kertről az info_kukac_robotguru_hu-ra, hogy segíteni tudjunk. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Koren Magdolna2018.04.29. 16:41:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt robotguru! Megnèztem a Gardenia robotfûnyíró telepítèsi útmutatòjàt, de a vàsàrlàs elôtt mèg egy kèrdèsem lenne: a kertemet az autóbeàlló (viacolor) kettèszeli ès nincs olyan terület, ahol a 2 füves rèsz összeèr. Hogyan lehet megoldani a hurokvezetèk lefektetèsèt, hogy mindkèt oldalon mûködjön a fûnyíró? Elôre is köszönöm a vàlaszàt! Koren Magdolna

Kedves Magdolna! Ha egyszintben van a járda a és főld felszine, akkor a viacolor alatt át tudja vezetni a hurokvezetéket, így mindkét oldalon tud működni a robot.  Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: cil1012018.03.20. 13:23:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Egy 420m2-es kerthez elegendő lenne e a Gardena Smart Sileno City? Tudom hogy 500 m2 a max.teljesítménye, de nem szeretném, ha éjjel nappal mennie kellene hogy lenyírja. Az 500 m2 területet kb. napi hány óra alatt vágná le?

Kedves cil101! 

Ha nem túl bonyolult a fűterület, akkor alkalmas lehet a Gardena Smart Sileno City a kertbe. Heti 5 nap 6-8 óra vágná le vagy valamelyik nap 12 órázik és másnap nem kell dolgoznia.

Ha pontosítani szeretné a választást, akkor vegye fel velünk a kapcsolatotot az info_kukac_robotguru_hu email címen, és a kert adottságainak ismeretében biztosan tudun segíteni abban, hogy melyik fűnyíró robot alkalmas az Ön kertjének nyírására. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: fogmano2018.02.20. 21:46:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Érdekelne a Gardena Sileno City Robotfűnyiró. Egy kis alapterületű 100 négyzetméter alatti kertbe szeretném telepítetteni. Szécsényben . Körülbelül mikor lenne érdemes ( melyik hónapban ?) elvégezni a telepítést ? Körülbelül milyen költségekkel kell számolnom a vételáron felül ?

Kedves fogmano!

A terület nagysága alapján jó választásnak tűnika a Gardena Sileno City robotfűnyíró.

A telepítésre látatlanban nem tudunk árat mondaani, ennél több információra lenne szükségünk a kert adottságairól.

A telepítést a fagyok elmúltával  március második felében már el lehet készíteni, így a szezon kezdetétől automatizálni lehet a fűnyírást.

Kérem, a telepítés pontosításához küldjön elérhetőséget az info@robotguru.hu emailre, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Üdvözlettel:

Robotguru

felhasználó: hidvegiagi2016.11.26. 18:10:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! Az a kérdésem,hogy mit csinál a robotfűnyíró a levágott fűvel?

Kedves Ági!

Apróra múlcsozza és hasznosul a víztartalma és a "szárazanyagtartalma" is tápanyagként.

Gyönyörű a fű, és mindig egyenletes ;-)

Működik!

A Robot legyen Veled!

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.