0

Fűnyíró robot decemberben – jó ötlet ez?

2016.12.05.
Fűnyíró robot decemberben – jó ötlet ez? Első pillanatra teljesen logikátlannak tűnik az ötlet, hogy most vásárolj robotfűnyírót. Mégis ezt javasoljuk: a Solo evoCUT megvásárlása most olyan ajánlatot jelent neked, melyet feltétlenül érdemes megragadnod.

Egész nyáron a régi fűnyíróddal harcoltál. Már nehezen működik, talán többet volt szerelőnél, mint amennyit használni tudtad. Folyik belőle az olaj, s olyan hangja van, mintha egy egész hagyományőrző repülőgépraj gyakorolná az új bemutatója formációját a kerted fölött. Ahogy a szomszédok rád néznek fűnyírás közben, azt a pillantást inkább nem kívánod senkinek. És különben is: miért kell neked minden egyes szombat délelőttöt a fűnyírással töltened? Hűvösek a nyarak, s amennyi eső esik, a pázsit egyre csak dúsabb és dúsabb. Egyetlen hétvégét sem tudsz kihagyni, ha nem akarsz egy szavannát növeszteni a házad mögötti kertben.

Ezerszer megfogadtad már, hogy le fogod cserélni a régi fűnyírót egy újra, korszerűre. Egy ideje nézegeted a robotfűnyírókat is a weboldalon, de mindeddig valami visszatartott, úgy érezted, nem jött még el az ideje.

Minden éven beleesel a Megfontolt Pénzügyi Döntés Csapdájába


A céged ígéretesen kezdi az évet, de eltelik néhány hónap, mire egész évre tervezni tudsz, s előre látod a beérkező megrendeléseket. Idén is jó évet zársz, de tavasz vége előtt ezt még nem tudhattad előre. Április-májusra válik világossá a kép.

Májusban már ezer helyre kell a pénz. Felújítod a házat, talán autót cserélsz, tervezel egy gyönyörű nyaralást valami távoli és meleg tenger mellett. Ősszel a gyerek iskolába megy, albérletet keresel neki, s szeretne beiratkozni autóvezetői tanfolyamra is.

Legközelebb, mire eszedbe jut, hogy le kellene cserélni a régi fűnyírót, már újra tavasz eleje lesz. Itt a február, jön a március, nőni kezd a fű, indul a munka a kertben. Robotfűnyíró? Most nem aktuális, mert még nem látod a céged idei szerződéseit, nem tudod, lesz-e elég pénzed erre a beruházásra ebben az évben.... és ez így megy évről-évre.

Ez számodra a Megfontolt Pénzügyi Döntés Csapdája. Soha nem akkor van igazán pénzed, amikor valóban szükséged lenne egy beruházás megindítására. Elcsúszik egymástól a lehetőséged és az igényed időzítése.

Mit szólnál, ha idén fordítanánk a dolgon?

Fűnyíró robot karácsonyra


Hozd előre a jövő tavaszi terveket, dönts róluk most, amikor a kezedben vannak hozzá a megfelelő források.

Figyelj: a céged idén nagyon jól teljesített, talán van bőven pénz a kasszában. Éppen azon gondolkodsz, mire költhetnéd el egy részét még idén, az idei költségszámlák miatt. Van egy ajánlatunk a számodra.

Van a raktárban néhány igen kíváló robotfűnyírónk. Munkára készen, bedobozolva várják, hogy új gazdáik hazavigyék őket. Solo evoCUT 4.0 típusú, erős, bármilyen terepen, bármilyen időben probléma nélkül dolgozó gépek. Egy ilyen fűnyíró robot akár 2 ezer négyzetméteres kert gondozásával is megbirkózik egyedül. Soha többé nem kell szombatonként füvet nyírni, soha többé nem kell a szomszéd morgását hallgatni a hétvégi korai munkavégzés miatt. A fűnyíró robot hétköznap, munkaidőben gond nélkül elvégzi a dolgát. Számára az eső sem okoz gondot: száraz vagy nedves idő egyre megy, egyik sem lesz akadálya a fűnyírásnak.

Vásárold meg most a Solo evoCUT 4.0 fűnyírót. Számold el az árát költségként. Vidd haza és dobozostul tedd be a garázsba.

Válassz ki a naptárból előre egy szépnek ígérkező márciusi napot. Szinte még üres a 2017-es naptárunk, bármelyik napot megjelölheted. Foglald le az időpontot, s aznap reggel megérkezünk hozzád és telepítjük a fűnyíródat.

A fűnyíró garanciája nem most, hanem a tavaszi üzembe helyezéstől indul. Megveszed most, elszámolod most, de tavaszig nem csökken a garanciaideje! Tavasszal indítjuk a papírokat, s 3 év garanciával, egészen 2020 tavaszáig maximális biztonságban használhatod a fűnyíró robotodat!

Robotfűnyíró vásárlása nélkül


Gondold csak végig: várhatóan a szombatjaid jövő tavasszal is rendszeresen így kezdődnek: hajnalban felkelés, nincs lustálkodás, gyors reggeli, majd megpróbálod berántani az öreg fűnyírót....

Télen nem foglalkozol a kerteddel, nem kell füvet nyírni, nem kell locsolni, egyedül a hóeltakarításra kell majd néha odafigyelned. De a decembernek mindjárt vége, eltelik gyorsan a január is, hamar itt a február. Elkezdődik az új év, ezernyi probléma jár a fejedben, amit meg kell majd oldani: talán felújítod a házat, új gyümölcsfákat ültetsz, befejezed végre a kis tavat a sziklakert aljában...

Mire a gondolataidat újra a kerted karbantartása felé tudod fordítani, már javában tavasz lesz. Ahogy megjelenik az első langyos napsugár, egy pillanat alatt rügyezik ki minden a kertedben. A látvány gyönyörű, de a szép kert sok munkát is elvár. Vajon működik majd a régi fűnyíró, vagy éppen itt lenne az ideje megvásárolni egy újat?

Most még dönthetsz: most oldod meg a problémát, amikor a pénzed is megvan rá, idei költségként elszámolhatod, a garancia kezdését jövőre indíthatod, vagy inkább újra márciusban kapkodsz fűhöz-fához, hogy hogyan is tudnád egyszerűen megoldani a kérdést?

Ha tervezed már egy ideje robotfűnyíró megvásárlását, akkor ez a legjobb alkalom arra, hogy megvalósíthasd ezt a tervedet. Kattints ide, foglald le a saját fűnyíró robotodat!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.