0

Főoldal 2015

%%SLIDER%%
%%SELECTED%%
%%INFOBOX%%
%%TOPLIST%%
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Krisztina2019.06.26. 11:09:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Szakértők! Érdeklődnék, hogy ez a típusú robotporszívó használható-e nagyon sötét laminált padlón? Vagy van-e másik típus, ami takarít ilyen sötét felületet is?

Kedves Krisztina

Erre nem tudunk pontos választ adni, sok esetben ez csak a próba után derülne ki. Robotporszívók közül a sötét felületre a legkevésbé érzékenyebb a Neato, illetve az Electrolux Pure i9 robotporszívó működését egyáltalán nem befojásolja a sötét felület.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Poszi2019.06.24. 13:40:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Jó napot kívánok! Érdeklődni szeretnék. 100 m2 viszonylag zsúfolt lakás (asztalok, székek, étkezőpad, fotelek, kanapé) kemény burkolat, szőnyeg milyen készüléket javasol? Köszönöm a választ.

Üdvözlöm

Mindenképp szisztematikusan működő robotporszívót javaslok. Ezek közül a Navon Relax Smart, Xiaowa E20, Roborock 1, Roborock 2, Neato D6, Neato D7, iRobot 980-as készülékek jöhetnek számításba. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: CRU3L2019.06.24. 08:00:00
Tisztelt Robotguru! Szeretnék érdeklődni, hogy mik a tapasztaltok a Robzone DUORO XCLEAN PROFI robotporszívókkal kapcsolatban. Válaszát előre is köszönöm! Üdv.: Tamás

Üdvözlöm

Ezt a készüléket mi nem forgalmazzuk, így nem tudunk információt szolgáltani róla.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: evahorvath822019.06.22. 13:55:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm, nyaralónkba keresek feltörlő robotot, esetleg hibridet, de a padlóburkolat nedves feltörlése kell hogy legyen a fő funkció. Mindenhol melegburkolat van- laminált padló ill. LVT. Szőnyeg sehol nincs. Kb 90 nm az alapterület és több szobába is be kell mennie a robotnak automatikusan. Milyen készülék felelne meg ezeknek az igényeknek? Köszönöm. Üdvözlettel Horváth Éva

Kedves Éva

Amennyiben csak feltrölő robotot szeretne, abban az esetben az iRobot Braava 390T készüléket ajánlom, egy víztartály feltöltéssel maximum 32 négyzetmétert képes feltörölni. Amennyiben hibrid robot mellett dönt, Ilife V8s, Ilife V80, Navon Smart robotporszívókat ajánlom. A hibrid porszívók nedves feltörlés terület lefedése egy tartály feltöltéssel megközelítőleg 80-100 négyzetméter. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Maycsi2019.06.20. 13:37:00
Kedves Robotguru! Roomba 696 porszívóm mostanában figyelmen kívül hagyja a világítótornyot. Elemet cseréltem benne, leellenőriztem a másik porszívóval is, a torony működik. Mi lehet a gond?

Üdvözlöm

A leírt dolog szervizes kérdés. Amennyiben a termék még garanciális a legegyszerűbb módja a javításnak az, vegye fel a kapcsolatot azzal a kereskedővel ahol a robotot vásárolta. Abban az esetben ha már nem garanciális, juttassa el hozzánk a robotporszívót, és a virtuális falat, és a szervizünk megnézi azokat.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Matrai122019.06.20. 12:33:00
Kedves Szakértő! Németországból vásároltam egy Worx Landroid S WR130E robotfűnyírót. Testvérem telefonjára töltöttük le a Landroid alkalmazást és állítottuk be a robotot. Most viszont szeretném a saját telefonommal irányítani, de nem találunk olyan menüpontot, ahonnan le tudnánk \\\\\\\"dobni\\\\\\\" testvéremet, mint alap regisztrált felhasználót. Addig pedig nem enged csatlakozni a saját telefonomról (kiírja, hogy már másik e-mail címről regisztráltak ehhez a géphez). Tudnának ebben a problémában segíteni és megoldást találni??

Mivel az Ön által leírt robotfűnyírót nem forgalmazzuk, így sajnos ebben a kérdésben nem tudunk segíteni.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Balázs2019.06.19. 21:33:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Ha az S50 cliff sensorait leragasztom, érzékeli, hogy szőnyegre megy és Carpet modra- kell váltania? Üdv: Balázs

Üdv

A szőnyeget nem a mélységérzékelőkkel figyeli, így ha leragasztja azokat, a szőnyeg mód ettől függetlenül fog működni.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Rácz Zoltán2019.06.17. 07:07:00
Egy Galaxi porszívóm van, sajnos tönkre ment a vezérlésében valami. ha félig kiemelem működik, ha vízbe teszem leáll. Hol lehet javíttatni? Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlöm Zoltán

 A készüléket itt tudja szervízeltetni: Aquashop Kft H-1116 Budapest, Kondorosi út 3.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Soltee2019.06.15. 17:07:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Cím! Érdeklődnék, hogy eza mágnescsík Alfawise v8s pro készülékhez használható? Köszönöm!

Üdvözlöm

Ezt a márkát nem forgalmazzuk, így a kipróbálni sem tudjuk hogyan reagálna ez a robotporszívó a mágnescsíkra. Látalanból azt kell hogy mondjam, hogy szinte biztosan nem használható az Alfawise v8s pro robothoz.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Strausz Istvánné2019.06.13. 14:21:00
ez mikor kapható? (a tesztje nagyon jó) vagy melyiket tudja ajánlani amelyik kapható és nedvesen is töröl?

Kedves Strausz Istvánné

Sajnos ez a modell már nem lesz kapható. Ami hasonló paraméterekkel rendelkezik, és nedvesen is töröl, az az Evolveo H6 robotporszívó.

Üdvözlettel: Robotguru


Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.