0

Főoldal 2015

%%SLIDER%%
%%SELECTED%%
%%INFOBOX%%
%%TOPLIST%%
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Anita2018.07.19. 16:03:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt RobotGuru! Még sosem volt robotporszívónk, ezért tanácsot szeretnék kérni, milyen terméket válasszunk: 2 szintes családi ház, összesen kb 180 nm, szintenként 5 helyiség. Szőnyeg csak a fürdőszobai kilépő van, amúgy laminált padló és jarólap. Nem tudom számít-e, de a párommal mindkettőnknek hosszú haja van. Olyan készülék lenne az ideális, aminek nincs szüksége \\\"felügyeletre\\\", napközben takarítana, amíg nem vagyunk otthon. Köszönettel:Anita

Kedves Anita

Az Önök családi házába főként  Neato D5, vagy Xiaomi Roborock2 robotporszívót ajánlunk. Az utóbbi biztosan fel tud takarítani egy szintet úgy, hogy közben ne kelljen visszamennie a dokkolóra feltölteni magát. Az nem derült ki, hogy be tudja-e járni egyben a szinteket a robot, van-e pl magas küszöb?

Fontos még megjegyezni, hogy egy feltöltéssel egyik robotporszívó sem tudja egyszerre a két szintet kitakarítani, egy töltési ciklust be kell kalkulálni a két takarítás között.

Ezeket a robotokat nyugodtan magukra lehet hagyni takarítás közben.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: LVermeer2018.07.19. 15:03:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
I want to buy AL-KO Robolinho 500E Robotic Lawn Mower. Is there a possibility to have the installation done by Robotguru.

Hi LVermeer, thank you for your inquiry.

In order to specify the installation please share few details about your garden per email (info@robotguru.hu). 

We need the following data: local, size of lawn, scope, layout or photos (if you have.) Our colleagues will contact you asap.

We are looking forward to hearing from you. BR, Robotguru 

felhasználó: Berecz Józsefné2018.07.19. 13:12:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt RobotGuru! Az lenne a kérdésem, hogy a Life V8s, LifeV80 2-in 1 robotporszívók közül melyik alklamas szőnyeg porszívózására is? Válaszukat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Bereczné Erika

Kedves Erika

Igazábból egyik sem takarít jó hatásfokkal a szőnyegen, az Ön által felsoroltak közül egyik robotporszívó sem rendelkezik főkefével ami elengedhetetlen a szőnyeg hatékony tisztításához.

Amennyiben Ilife robotporszívót szeretne vásárolni, ajánlom az ilife V7Spro random működésű robotporszívót ami szőnyegen is jól takarít, és van benne felmosó funkció is. 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Simon Péter2018.07.19. 07:38:00
Tisztelt Tóth László Úr! Robotporszívót szeretnék vásárolni de nem tudok dönteni.Ebben kérném a segítségét.Samsung és az Lg között vacillálok./Középosztály/A tesztek alapján az LG jobbnak bizonyult de kíváncsi lennék az ön véleményére is!Állat nincs ,a lakás 90 négyzetméter 3+1.Mindegyik helységben található szőnyeg közepes magasságú. Talán pont azLG-re írták,hogy a magasabb szőnyegekkel is elbír??!Igazán a nappali helység tisztítása a kérdéses, ott található kanapé étkezőasztal székek fotel stb. Melyik tudja jobban feltérképezni a szobát?Válaszát előre is köszönöm, Üdvözlettel:S.Péter

Üdvözlöm Péter

Navigációban nincs különbség a két márka között.A hosszabb szálú szőnyegekkel az LG robotporszívói jobban boldogulnak, viszont 1,5 cm-nél nagyobb magasságú szőnyegen nem tudjuk garantálni, hogy valóban el is tudja végezni a feladatát a robotporszívó, ez csak próba után derülne ki.

A lakásban lévő tárgyak, bútorok nem befojásolják a robotok navigációját, az LG robotporszívók tapasztalataink szerint fordulékonyabbak, szűkebb helyeken nagyon jól manővereznek, és egy feltöltéssel nagyobb területet képesek bejárni mint a Samsung robotporszívók.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Zsuzsi2018.07.18. 11:28:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Szakértő! SZeretnék felmosó robotot vásárolni. Van egy irobot poszívónk, ő elvégzi a porszívózást, szóval egy nedves takarító robotot keresnék. Kemény padlónk van és összesen kb. 130 nm, de ez kisebb-nagyobb helyiségekre oszlik. Mit ajánl?Köszönöm.

Kedves Zsuzsi

A iRobotnak két termékét 

Az Irobot Braava Jet 240 nedvesen 20 négyzetmétert, az iRobot Braava 390T pedig 32 négyzetmétert képes nedvesen felmosni a víztartály feltöltésével.

Amennyiben nagyobb területet szeretne egyben felmosni, a Braava 240-es robot képes virtuális falat képezni, így több részre tudja osztani a helységet.Így a ciklusok között tudja pótolni a felmosáshoz szükséges vizet.

A Braava 390 T a nagyobb területeket maximalázlja, egyszerre 32 négyzetmétert mos fel, és a 32 négyzetméteres területfelosztások között tudja a tartályt újratölteni vízzel.

Mind a két készüléket szívesen ajánljuk, rendszeres használatukkal a napi tisztaság fenntartható.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: P. Róbert2018.07.17. 11:46:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! A leírás alapján nem látom, hogy ehhez a robotfűnyíróhoz jár-e alapból határolókábel és cövek. Tudna segíteni? Előre is köszönöm! P.R.

Kedves Róbert! A Robomow Rx 20 Pro robotfűnyíró nem tartalmazza a telepítéshez szükséges határoló vezetéket és cölöpöket. A vezetéket és a cölöpöket itt tudja kiválasztani. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Árpád2018.07.16. 15:50:00
Mit kezd a robotporszívó a szőnyeg rojtjaival. Belefullad,feltekeri?

Kedves Árpád! Ha van robotporszívónak forgó főkeféje, akkor az könnyen elakadhat a rojtokban. Érdemes a rojtokat a takarítás idejére "biztonságba helyezni" (aláhajtani stb.). Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: sarudi.maria@gmail.com2018.07.15. 18:44:00
Kedves Ildikó! Kb. 120 nm kőpadló, illetve a bejáratnál lévő szőnyeg takarítására és felmosására melyik robotporszívókat ajánlaná? Állatszőr feltakarítása is szükséges. Különböző árfekvésű gépek érdekelnének. Köszönettel

Kedves Mária

Ezt a területet egy szisztematikus mozgású robot járná be a leghatékonyabban. Erre egy robotot tudok ajánlani ami porszívózik és fel is mos, a Roborock 2 robotporszívót.

Amennyiben random robottal szeretné elvégeztetni a porszívózát/feltörlést, ez esetben a 120 négyzetmétert minimum ketté kell osztania, és területenként kell elvégeztetni takarítást.

Ilyen robotporszívók a Ilife V7sPro, és a Navon relax de Luxe, ezeket a modelleket tudjuk kínálni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Sziget Ditty2018.07.15. 17:01:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedved Ildikó!Köszönöm előzőleg feltett kérdésemre válaszát, javaslatát! Olyan medencetisztító robotot szeretnék, amely a medence falát is megtisztítja. (Gre merevfalú, 20 m3, 5 m x 1.20 m kerek medence). Az ilyen típusú medencékbe, erre a feladatra javasolja a Maytronics dolphin-s100 medencetisztitó robotot? Köszönöm tanácsát. Üdvözlettel: Sziget Ditty

Kedves Ditty!

A Dolphin S100 nem fog felmenni az oldalfalra. Ha ez fontos Önnek, akkor érdemes az S200-at választani. Ezt a robotot a vákuum szívóhatáson kívül a víz felhajtó ereje is segíti abban, hogy az ives falakra is fel tudjon kúszni.  

ÜDv:

Robotguru

felhasználó: mekkelek2018.07.15. 09:28:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy létezik-e olyan ablaktisztító robot, ami a keretet is meg tudja takarítani? Válaszát előre is köszönöm

Üdvözlöm

Jelen pillanatban nem létezik ilyen ablaktisztító robot.

Üdvözlettel:Robotguru


Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.