0

Foci vb Nyereményjáték szabályzat

„Foci VB 2018 nyereményjáték” - promóciós játék

A játék célja

A promóciós játék célja az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcsolat felvételi lista összeállítása, és az összegyűjtött adatoknak a Robotguru Kereskedőház Kft. (adatkezelő) által üzletszerzési céllal történő felhasználása.

Játékszabályzat

1. A játék időtartama

A játék 2018. június 15-től 2017. július 15-ig 17:00 tart. Sorsolás és eredményhirdetés 2017. július 16-án 14:00 órakor. A sorsolás algoritmus segítségével történik, amely biztosítja a véletlenszerűséget. A sorsolást a promóciós játékot szervező Robotguru Kereskedőház Kft. cégvezetője felügyeli.

2. A játék szervezője

A játék szervezője és technikai megvalósítója a Robotguru Kereskedőház Kft. (székhely: 1146 Budapest, Istvánmezei út 6.; adószám: 22784182-2-42; cégjegyzékszám: 01-09-943420 ) továbbiakban Szervező.

3. Nyeremények és garantált ajándékok

A Szervező a nyertesek számára 1 db iRobot Roomba 966 típusú robotporszívót (melynek értéke 264 900 Ft) és 1 db AL-KO Robolinho 700E robotfűnyírót ad ajándékba, (melynek értéke 309 900 Ft.)

A nyeremények minden adóvonzatát a Szervező, a Robotguru Kereskedőház Kft. viseli.

Garantált ajándékok:

A Szervező minden önkéntesen regisztráló személy számára a teszt kitöltését követően azonnal 4 db online ajándékkupont küld, melyek adott webáruházakban történő vásárlás során használhatóak fel.

4. A játékba kerülés feltételei és a játék szabályzata

A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó regisztrál a játékba oly módon, hogy kitölti a Foci vb tippelő űrlapot. A játékban csak azok a kérdőívet kitöltő felhasználók vehetnek részt, akik minden kötelező kérdésre válaszoltak és valós adatokat adtak meg (email cím, név). A regisztráció önkéntes. 

Minden kérdőívet kitöltő felhasználó a regisztrációt követően e-mail címére kap egy visszaigazolást arról, hogy automatikusan részt vesz a sorsoláson, továbbá ebben az emailben kapja meg a a kedvezménykuponokat is mint garantált ajándékot.

A játékosnak lehetősége van arra, hogy barátait vagy ismerőseit is meghívja a játékba a regisztrációt követően kapott link segítségével. A linket a játékos ismerősei és barátai körében szabadon terjesztheti bármilyen – nem törvénysértő – módon

5.  A nyertesek kiválasztása

A nyeremények véletlenszerű sorsolás útján kerül kisorsolásra. 

A Szervező a sorsolás nyertesét a sorsolást követően haladéktalanul, maximum 3 munkanapon belül értesíti a nyeremény átvételének részleteiről. A Szervező a nyertes értesítését a játékosok által a regisztráció során megadott e-mail címen és telefonszámon kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes adatának pontatlansága vagy változása miatt nem értesül a nyereményről. Ha a Szervező sem email-en (1 próbálkozás), sem telefonon (5 próbálkozás) nem tudja a nyertest elérni, akkor pótnyertes kerül kisorsolásra.

A Robotguru Kereskedőház Kft. felkéri a nyertest, hogy amennyiben módjában áll, nyereményét személyesn a Robotguru Kereskedőház Kft. üzletében (1146 Budapest, Istváánmezei út 6., Récsei Center) vegye át. Az átadást-átvételről a nyertes hozzájárulásával fotó és video dokumentáció készül. 

A Szervező jogosult ellenőrizni a nyertesek regisztrációit. Amennyiben többszöri regisztráció, vagy nem valós személyek kerülnek megállapításra, akkor a felhasználó törlésre kerül, nyereményét is elveszítve. Ilyen esetekben pótnyertes kerül kisorsolásra a játékszabályzat egyéb pontjainak megfelelően.

A nyeremény másra nem átruházható, készpénzre át nem váltható. A nyereményhez tartozó adó-, illetve járulékfizetési kötelezettséget a Szervező rendezi.

A játékban nem vehetnek részt a Robotguru Kereskedőház Kft. munkatársai és hozzátartozói.

6. Részvételi feltételek

A nyereményjátékban kizárólag azon 18. életévét betöltött személyek vehetnek részt, akik a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen regisztrálnak a nyereményjátékra, valamint hiánytalanul és a valóságnak megfelelően válaszolnak a feltett kérdésekre.

A nyereménysorsoláson az vesz részt, aki elfogadta a jelen és az 7. pontbeli Adatkezelési szabályzatot és megfelel a részvételi feltételeknek. A regisztrációval a résztvevő előzetesen önkéntesen és kifejezetten hozzájárul ahhoz is, hogy a Szervező a nyereményjáték oldalon az adatait (név, irányítószám, település név) nyerés esetén nyilvánosságra hozza a nyereményakciót követően és elérhetővé tegye 2017. július 31-ig.

7. Adatkezelési szabályok

Tájékoztatjuk, hogy a nyereményjátékban való részvétel feltétele az önkéntes regisztráció. A regisztráció keretében megadott adatait a Szervező (Robotguru Kereskedőház Kft.) mint adatkezelők visszavonásig, az alább közölt célból kezeli.

A Szervező a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

1992. évi LXIII. törvény – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény);

1992. évi LXVI. törvény – a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról;

1995. évi CXIX. törvény – a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (DM törvény);

A regisztráció önkéntes, ezért az adatok megadása előtt, kérjük, mérlegelje a jelen pontban és a fentiekben foglaltakat!

A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a kérdőíven megadott adatait közvetlen üzletszerzési célból visszavonó nyilatkozatáig az Adatkezelő kezelje.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a regisztrálónak bármikor jogában áll személyes adatai kezelését indoklás nélkül megtagadni, illetve a regisztráció során tett hozzájáruló nyilatkozatait feltétel nélkül, ingyenesen visszavonni. Az adatkezelés megszüntetése azt jelenti, hogy a regisztrált személy adatai törlésre kerülnek annál az adatkezelőnél. Ha a játék ideje alatt vonja vissza hozzájárulását a regisztráló, akkor a nyereményjáték sorsolási adatbázisába nem kerül be, és így nem nyerhet.

Az Adatkezelőnél az alábbi elérhetőségeken, online tud leiratkozni, valamint hozzájáruló nyilatkozatát visszavonni: 

info@robotguru.hu

Az Adatkezelők rendszereiben tárolt adatokat az Adatkezelő bizalmasan, az Ön által megadott keretek között kezeli és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, az Ön hozzájárulása nélkül nem adja ki.


8. A regisztrált személy által tett nyilatkozatok

A fenti tájékoztatás megismerése után az alábbi nyilatkozatot teszem:

Hozzájárulok, hogy a Robotguru Kereskedőház Kft. (adatkezelő) visszavonásig elektronikus hirdetést, reklámlevelet küldjön a regisztrációnál megadott e-mail címemre. Hozzájárulok, hogy a fent felsorolt társaság adataimat üzletszerzési célból visszavonásig kezelje, ennek keretében üzleti és kereskedelmi ajánlatot juttasson el postai, illetve elektronikus (email, SMS vagy MMS) vagy telekommunikációs eszköz útján.

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.