0

Fizetés és szállítás

FIZETÉSi LEHETŐSÉGEK

Webáruházunkban a következő fizetési lehetőségeket kínáljük vásárlóink számára. Válaszd azt, ami a legkényelmesebb számodra!

  1. Utánvéttel - Fizess a futárnak készpénzzel vagy az átvételi ponton készpénzzel, illetve bankkártyával.
  2. Banki előreutalással a Robotguru Kereskedőház Kft.-nek a Budapest Bank Zrt.-nél vezetett
    10104105-31427900-01004003  számlájára. A számlát elküldjük emailben, és kényelmesen online bankodon keresztül átutalod a megrendelés összegét. 
  3. Bankkártyás fizetéssel az OTP Bankonline kártyaelfogadó rendszeren keresztül.    

Ha kuponod van, így tudod érvényesíteni:

Kuponkódodat a kosárban lévő termékek megrendelése után, a Megrendelés oldalon tudod érvényesíteni.  A fizetési adatoknál a Kuponkód mezőbe írd be a kódot, és máris igénybe veheted a kupon által nyújtott kedvezményt.

A kedvezmények nem összevonhatóak. A rendszerünk a számodra legkedvezőbb árú ajánlatot fogja figyelembe venni. 

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

A megrendelés során a számodra legkényelmesebb és legelőnyösebb szállítási módot válaszd ki. 2017.01.05.-től egész Magyarországon INGYENESEN szállítjuk ki a csomagodat.

1. Személyes átvétel a Robotguru Üzletben - ingyenes


A megrendelés leadáást követően telefonon felvesszük veled a kapcsolatot, és tájékoztatunk, hogy mikor veheted át a megrendelt termék(ek)et üzletünkben. A Robotguru Shopban bankkártyával, hitelkártyával és OTP Caferia kártyával is fizethetsz. 

Robotguru Üzlet

Récsei Center, 1146 Budapest, Istvánmezei út 6. Térkép: itt

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek                               10:00 -18:00
Szombat                                          10:00 -16:00
Vasárnap                                         zárva

2. Személyes átvétel GLS Pont-on -  INGYENES! 

Az ország 170 városában több mint 650 GLS Ponton veheted át  a megrendelt terméket. Válaszd ki azt a Pontot, ami a legközelebb esik hozzád vagy amit a legkönnyebben elérsz. Nem kell alkalmazkodnod senkihez, akkor veszed át a csomagot, amikor kedved tartja.

A megrendelés leadását követően Budapesten 2 munkanap múlva, vidéken 3 munkanap múlva vehető át a csomag a megjelölt átvételi ponton. 

A GLS Pont szállítási költsége egységesen 790 Ft lenne, de a rendeléseket INGYENESEN szállítjuk ki.

3. Szállítás futárszolgálattal - INGYENES!

A visszaigazoló emailt követően a megrendelt terméket futárszolgálattal a megadott címre 48 órán belül kiszállítjuk. Mi a GLS Futárszolgálattal dolgozunk.

Az robotguru.hu webáruház szállítási költsége egységesen 1 270 Ft lenne, azonban 2017.01.05.-től a rendeléseket INGYENESEN szállítjuk ki. Magyarország bármely településére.

A GLS futárnál készpénzes  és bankkártyás fizetésre is van lehetőség. A számlát, a jótállási jegyet, illetve a magyar nyelvű Használati útmutatót minden esetben a küldeményhez mellékeljük.

Erre figyelj a csomag átvételénél!

A 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-től megváltoznak a csomagkiadás szabályai: az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél), valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is szükséges bemutatni az átvételi ponton.

 

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.