0

Feltörlő robotok listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
8 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Liptayné Katalin2019.01.12. 07:51:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
EVOLVEO RoboTrex H11 hibrid robotporszívó Üdvözlöm! Kérdésem, hogy ez a készülék és a jóval drágább között mekkora a százalékos eltérés kb? Kisnyugdijasok vagyunk, többre nem telik. De, lényeges,hogy a munkát megkönnyitené. A másik pedig, hogy banki hitelre megvásárolható e? Ha, nem, akkor Eger közelében v. Egerben hol kapható? Még Miskolc is szóba jöhetne! Köszönöm szépen! Liptayné Katalin

Kedves Katalin

Az Evolveo H11-es robotporszívót nyugodt szívvel ajánlom, ahogy írta is a munkát megkönnyíti, illetve a ház tisztaságát fenntartja. Amennyiben a készüléket weboldalunkon keresztül rendeli meg, indíthat hitelkérelmet. Ennek részleteit itt olvsahatja: https://www.robotguru.hu/cofidis

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Salánki György2019.01.11. 21:28:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Hölgyem/Uram, szeretnék érdeklődni hogy a Xiaomi porszívók akkumulátorának mekkora az élettartalma? Illetve meghibásodás esetén tudok e rendelni hozzá csere akkumulátort? Válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlöm György

Úgy közelíteném meg a kérdését, hogy a robotporszívók akkumulátorainak élettartama általban 3-6 év közé tehetők. Egyelőre még nincs hozzá akkumulátorunk, de ennek beszerzése folyamatban van. Amennyiben nálunk is elérhető lesz, webshopunkban is látható lesz majd.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: 10072019.01.09. 21:23:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves László!Vettem 1 roborock s50est.Mi az applikáció neve amit le kell tölteni?Üdvözlettel:Béla

Üdvözlöm

Mi Home az App neve.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Dóri2019.01.08. 12:00:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szia érdeklődnék a Navon relax vagy a relax duluxe a jobb ? És a felmosós tud e külön csak porszívózni? Vagy esetleg ebben az árkategóriában melyiket érdemes választani? Köszönöm a választ

Kedves Dóri!

A Relax de Luxe tudja mindkét funkciót, a Relax viszont csak porszívóz. A Relax de Luxe esetében külön tudja választani a két takarítási módot (porszívózás-nedves feltörlés) a két különböző tartály használatával. A választás azon múlik, hogy melyik funkciót tudja használni a lakásában, milyen típusú burkolatok vannak többségben.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Olaszné Dr.Kocziha Zsanett2019.01.06. 11:59:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Címzett! Szeretném kikérni a tanácsát. Első robotporszívónkat szeretnénk megvásárolni és nem tudjuk a kiszemeltek közül melyik lehetne számunkra az ideális. Szőnyegek, laminált padló és padlolapos burkolat is van a házunkban. Kb. 100 nmes alapterületű, kutyáink bejárhatnak a lakásba. Százezer forint a limit amit szánnánk rá. Az általunk szimpatikusnak tűnő típusok a következők : Navon Relax Deluxe, ILIFE V7 S pro és az ILIFE V8s pro. Ön szerint melyiket érdemes megvásárolnunk? Esetleg ajánl - e más típust? Válaszát előre is köszönöm!

Kedves Zsanett

Amennyiben be tudja járni a 100 négyzetméteres területet (nincs pl magas küszöb) mindenképp szisztematikus készüléket ajánlok. Ebben az árban a Roborock 1, Ilife A8, és az Evolveo H11 készülékek jöhetnek számításba. Az Ön által említett robotporszívók közül a Navon Relax de Luxe, vagy az Ilife V7sPro lehet jó választás mert ezek a robotok rendelkeznek főkefével, tehát szőnyeg takarítására is ajánlottak. Ellenben navigációjuk random, tehát a 100 négyzetmétert legalább ketté kell osztani, és külön-külön kell kitakaríttatni a robotporszívóval.

Üdvözlettel:Robotguru  

felhasználó: Bernadett2019.01.05. 22:12:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! 2 gyerekkel, 2 kutyával és 2 macskával (a kinti-benti kutyák nem kevés piszkot termelnek a házban, és a 4 állat miatt sok a szőr is) 90m2-es házba keresünk robotporszívót. Az egyik nagy kérdőjel a portartály mérete, ami az eddig látott készülékek nagy részében 0,3-0,4 l volt. Mivel elsősorban akkor szeretném használni, mikor nem vagyunk itthon, mi történik, ha megtelik a tartály? A házban nincsen küszöb, se szőnyeg. Melyik készüléket ajánlaná a fenti körülmények figyelembe vételével? (Jó, ha van feltörlő funkciója, és az ára kb. 170 ezer ft körüli.) Előre is köszönöm a válaszukat!

Kedves Bernadett

Egy fontos tényezőben egyet kell hogy értsek Önnel, ez pedig a portartály mérete. Mindenképp olyan robotporszívóban kell gondolkozni, aminek nagy a tartály űrtartalma. Amit ajánlok az LG robotporszívói, Neato D4, Neato D6. Az LG készülékek 0,6 literes, a Neato modellek 0,7 literes portartállyal rendelkeznek. Mindegyik szisztematikus robotra igaz, ha nem végeznek egy feltöltéssel, visszamennek a dokkolójukra, és feltöltés után befejezik a maradék takarítási területet.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: zsolt2019.01.04. 18:51:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
telefonról szeretném irányítani hogyan kell ?

Kedves Zsolt!

Ezt a robotot nem lehet telefonról irányítani.

Üdvözlettel:

Robotguru

felhasználó: boszea2019.01.04. 12:47:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves László! Egy kb. 100 nm-es lakásba, 2 hosszú szőrű (golden retriever) kutya mellé keresnék hatékony segítőtársat:). A lakás nagy részében járólap található, szőnyeg csak a nappaliban és a hálóban van (összesen kb. 40-45 nm-en), de ide a kutyák nem jöhetnek be, így itt csak annyi szőr van, amennyit a zokninkkal behordunk vagy ami beszáll. A nedves feltörlés nem feltétel, de örülnék neki. Ami fontos, hogy a kb. 1-1,5 cm szálhosszúságú szőnyeget és a szőrrel borított járólapot alaposan takarítsa. A Xiaomi Roborock S50-et néztem ki, ez Ön szerint megfelelne az elvárásoknak? Melyik típusokat tudná ajánlani max. 170-180 ezer forint értékhatárig? Köszönöm!

Üdvözlöm

A Roborock S50 jó választás, az elvárásokat fogja teljesíteni. Amit még tudnék ajánlani az a Neato D4 robotporszívó ami egy akkumulátor feltöltéssel megközelítőleg 40, vagy Neato D6 ami 80 négyzetmétert tud kitakarítani. A Neato portartályai 0,7 literesek ami nagynak mondható a robotporszívóknál.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Gábor2019.01.03. 21:28:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt GURU. Azt szeretném kérdezni hogy mi a különbség Xiaomi Mi Roborock 2 S50--S55 és a ill. a Xiaomi Mi Robot Vacuum között. Válaszát előre is köszönöm. Üdv: Gábor

Kedves Gábor! Csak a szín, fehér és fekete. Üdv: Robotguru
felhasználó: zolika2019.01.01. 16:22:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robot Doktor!. A készülék megmakacsolta magát, a szőnyeg bizonyos területeit nem hajlandó takarítani.(fekete szín). Nevelési tanácsadást kérhetek? Köszönettel: egy meltatlankodo.

Üdv Zoltán

Több lehetőség van ennek kiküszöbölésére. Ezekben természetesen tudunk segíteni, de ahhoz hogy kiválasszuk a legjobb megoldást, egy telefonos egyezetést javaslok.

Kérem küldjön egy elérhetőséget az info@robotguru.hu címre, és megbeszéljük a részleteket .

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.