0

Feltörlő robotok listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
8 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: kulagin2019.03.19. 12:33:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Szakértő! Nekünk van egy xiaomi roborock 2 porszívónk. Költöznék 2 szintes lakásba, mindkét szint 40 nm alatt lenne, tehát be tudja járni csak az érdekelne, hogy így minden egyes alkalommal új térképet fog készíteni attól függően, hogy fönt vagy lent használom? Választ köszönöm.

Üdvözlöm

Igen minden indításnál újra térképez, folyamatosan szkennel, és így tervezi meg minden alkalommal a legoptimálisabb útvonalát.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Simon Jánosné2019.03.16. 19:28:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Nagytestű kutyusom van,naponta-kétnaponta porszívózom,gerincsérvem van,ami miatt igen fájdalmas ez a póz. Mivel labradorom van,igen sok az elhullott szőr,ezeknek a porszívóknak igen kicsi a \\\"porzsákuk\\\" ,ez nem probléma? Másik kérdés,ha csak száraz porszívót választanék,és mobil applikáció menteset,azok a termékek mennyibe kerülnek? Válaszát előre is köszönöm

Kedves Simon Jánosné

A robotporszívók portartályai valóban kisméretűek, viszont gyakori használatra vannak tervezve, hogy a tisztaságot fenntartsák. A gyakori használat mellett elég a kisebb portartály is ha már beállt a tisztaság. Javaslom az iRobot modelleket amik kiválóan takarítják az állatszőrt is. Az iRobot Roomba 605 egy alap robotporszívó, nincs benne Wifi, nem is időzíthető, viszont tartós, és kiválóan takarít.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: balazsmea2019.03.13. 00:22:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdv. Szeretnék egy porszívó robotot, de... 135 nm 2 szintes családi ház, félek hogy le esik a lépcsőn, fent sok küszöb van, felmosni és kéne, alsó szintjén előszoba - konyha - járólap, amit nehezen tudok tisztán tartani a fuga rész miatt is! A 2 szintet hogy takarítja, egyik nap az egyiket, a másikat a másik nap? Köszönöm előre válaszát! Mea

felÜdvözlöm Mea

A robotporszívók rendelkeznek leesés érzékelőkkel,így nem esnek le a lépcsőn. Fontos, hogy a robotporszívók nem felmosnak, hanem nedvesen feltörölnek ami egy portalaítással, tisztántartással ér fel. Természetesen lehet úgy ahogy Ön gondolja, az egyik nap az alsó rész, a másik nap az emelet. Fontos, hogy a robotporszívók 1-1,5 cm magas küszöbökön képesek átmenni. Amit tudnék ajánlani erre a célra az Evolveo H11 robotporszívó ami porszívóz vagy nedvesen feltöröl.

Üdvözlettel: RObotguru

felhasználó: László Antal2019.03.11. 11:41:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Ildikó! Érdeklődni szeretnék, hogy a Xiaomi Mi Roborock 2 S55 esetén 1.ha valami meghibásodás történik 2 éven belül mi a teendő? Mit kell fizetni (postaköltség...) és mi az ami garanciába megoldható? 2.Milyen az alkatrész ellátottsága a terméknek? 3.Milyen gyakran kell cserélni a kopó alkatrészeket (kefét stb), ha heti többszöri alkalommal használjuk a terméket? 4.A készülék képes vezérlői utasításra (pl. ha valami kiborul a lakásban) csak azt az adott területet feltakarítani? Válaszát előre is megköszönve, üdv: Antal

Üdvözlöm

Amennyiben rendeltetésszerű használat mellett 2 éven belül meghibásodik a készülék, a garanciáját mi intézzük. Ezt a legegyszerűbben itt kérheti: https://www.robotguru.hu/robotszerviz-hibabejelento Az alkatrész ellátottsága megoldott a robotporszívónak, emiatt nem kell aggódnia. Kopó alkatrész cseréje megközelítőleg a következőképp alakul: oldalkefe kb 1 év, főkefe kb 2 év, szűrő 4-6 hónap. Igen a robot tud zóna takarítást, így akkor csak a kijelölt területet takarítja fel.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Csilla2019.03.10. 08:23:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! E006-os hibakódot ír ki a porszívó. Mit jelent? Segítségét előre is köszönöm!

Kedves Csilla

Az E006 hibaüzenet a főkefe elakadását jelenti. Kérem fordítsa meg a robotot, vegye ki a főkefét, és nézze meg, hogy nem-e tekeredett fel rá idegen anyag (cérna, hajszál stb). Amennyiben a probléma továbbra sem szűnt meg, kérem vegye fel a kapcsolatot a szervizünkkel. https://www.robotguru.hu/robotszerviz-hibabejelento

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Lilla2019.03.09. 09:12:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves László! Az előző porszívónkkal (Navon Relax) az volt az egyik baj, hogy minden alá beszorult (függesztett WC, bárszék lábtartója, fotel, konyhaszekrény), így állandóan ott kellett lenni közel, hogy kiszabadítsuk. A lépcsőn nem esett le, de félig fölé ment és ott megállt. Erre a problémára megoldást nyújtana valamelyik Xiaomi? A zóna funkció szimpatikus, több okból, pl. mert egy szinten van kőpadló és svédpadló is, utóbbi kényes a sok vízre, de a egyébként a felmosás funkció nem prioritás.

Kedves Lilla
Ha a robot beszorul valahova az nem hiba, hanem fizikai adottság,  vannak olyan lakások/házak ahol több olyan hely van,
ami pont olyan magasságú ami elakadáshoz vezethet.
Azt tudom ajánlani, hogy mérjék le azokat a pontokat, ahol beszorult a robot és akkor ahhoz mérten magassághoz tudok ajánlani porszívót.
A piacon jelenleg egy olyan robotporszívó létezik, ami semmiben nem akad el és nem szorul be, függetlenül attól, hogy mekkorák a bútorok.
Ez pedig az Electrolux Pure I9 ez méri a magasságot lézerrel, így nem fog beszorulni semmi alá.
Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Bettyclare582019.02.26. 20:07:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Szeretnék venni egy Xiaomi Mi Roborock2 S50 robotporszívót. Kérdésem az, hogy az alábbi paraméterekkel rendelkező, két szintes házunkba ez jó lenne? A földszint kb 150nm, fényes kő-padló burkolat van, küszöbök nincsenek, szőnyeg rojt nélküli,fekete irodabútorok vannak az egyik szobában. Az emelet: kb80nm, előtér,hálószoba,fürdőszoba, de lapos fém küszöbök vannak,illetve a lépcső.Kérdésem, hogy megfelelő lenne-e hozzánk az általam kiválasztott robot?Állatszőr nincs, de szeretném a száraz és nedves feltörlő funkciót és az alapos takarítás módot.Előre is köszönöm válaszukat,üdvözlettel:Betty

Kedves Betty

A Roborock2 be tudja járni a szinteket, de van egy-két dolog amit meg kell említenem. Az egyik, hogy a Roborock2 robotporszívó portartálya 0,48 l űrtartalmú. Nem tudom, hogy a 150 négyzetméteren mennyi napi szennyeződés gyűlik össze ami élethelyzet függő is lehet. Érdemes tudni, hogy a Neato robotporszívók portartálya 0,7 l. Ettől függetlenül sem a Roborock2-ben, sem a Neato robotporszívókben nincs portartály telítettség kijelzés. A Roborock2 esetében a nedves feltrölés területe az körülbelül 20 négyzetméter. Ezek után a hatásfok csökken, és újra kell tölteni a mop tartó keretet vízzel. Ami még számításba jöhet az a Neato D6 robotporszívó egy iRobot Braava 390T nedves feltrölő robottal. Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Giles2019.02.25. 01:08:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Kérdésem, hogy a Xiaomi S50-hez van IOS applikáció is, vagy csak Andoid?

Kedves Giles!

Van hozzá IOS applikáció is.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Sarolta Viraghalmy2019.02.21. 23:30:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Cím! Van a gyártónak olyan típusú robot porszívó ja, amelyik uv lámpával van felszerelve? Vagy tudnak ajánlani ilyet mas gyártótól?

Kedves Sarota!

A Xiaomi robotporszívókban (2019. február 26.) nincs UV lámpa.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Anna2019.02.20. 13:21:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! A Xiaomi Roborock 2 S 50 és az LG HOM-BOT Square PET CARE VSR86040PG robotporszívó között vacilálok. Melyik bírja venni jobban a küszöb akadályokat? Én már idősebb vagyok és azon tanakodom el tudok-e boldogulni az okostelefonos aplikációval? Nagyon bonyolult? (képzeljen el egy 60 éves, de aktív nőt). Mi történik, ha tele lesz a portartály? Ez sem esik le a lépcsőn ugye?

Kedves Anna

A Roborock S50 robotporszívót az ideális személyre szabáshoz legalább egyszer össze kell párosítani az applikációval. Többek közt azon keresztül tudjuk beállítani a szívási erősséget, szőnyeg módot, stb.. Az LG robotnál ezt a távirányítón keresztül tudjuk elvégezni. Ettől függetlenül a mindennapi használathoz nem szükséges a távirányító/applikáció használata, ugyanis a roboton lévő gombokkal is el tudjuk indítani a készüléket. Küszöb esetében nincs nagy különbség a két robot közt, körülbelül a 1,5 cm-es magasság az, amin biztosan át tudnak menni. Amennyiben tele a portartály akkor a robot ugyanúgy megy tovább, nincs benne telítettség érzékelő. A lécsőn egyik robot sem esik le, természetesen rendelkeznek mélységérzékelőkkel.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.