0

Feltörlő robotok listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
6 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Zsuzsanna2018.08.07. 00:54:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves RobotGuru! A Xiaomi Roborock 2-ről szeretnék érdeklődni. Ha kiveszem a tartályt és a mop-ot, akkor anélkül is tud dolgozni és csak porszívózni? Illetve érdekelne, hogy mennyire hatékonyan töröl fel ilyen kevés vízzel? A száradt, ragacsos konyhapadló foltokkal vagy zsírkréta nyomokkal megbirkózni? Köszönöm a segítséget!

Kedves Zsuzsanna

A Roborock2 természetesen akkor is tud porszívózni ha nincs rajta a feltörléshez/felmosáshoz szükséges mop, és mop tartó. A felmosás makacs foltokat nem fog eltüntetni, viszont rendszeres használatával a padló tisztán tartható.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Tamás2018.08.04. 13:20:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Xiaomi Mi 2 vásárlását tervezem. Azt szeretném kérdezni, hogy a felmosási funkciót be lehet e úgy állítani hogy a szőnyeg mellett a padlót mossa fel? Erről a felmosási funkcióról kérnék tájékoztatást! Megnéztem több tesztet is ,de ez nem eléggé világos a számomra. Köszönettel!

Üdvözlöm

A Roborock2 robotporszívó felmosáskor nem tuja kikerülni a szőnyeget, sajnos a nedves moppal fel fog menni arra. Opcionális megoldás, hogy a szőnyeg kerülete alá másneses határoló csíkot helyezünk, és a szőnyeget utoljára hagyva felporszívózzuk azt. A Roborock2 kb 40 négyzetmétert képes felmosni víztartályának feltöltésével. A készülék egyszerre képes porszívózni, és felmosni. 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Pocsainé Béres Edit2018.08.03. 11:02:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Egy 78 nm-es lakás (járólapos, parkettás +1 szőnyeg) száraz-nedves takarításához, ahol egy kiskutya is él az Ilife V7S Pro-t, vagy a Navon Relax de Lux robotporszívót javasolják?

Kedves Edit

 Az Ilife robotporszívó felmosáskor nem tud összegyűjteni szennyeződést, míg a Navon Relax de Luxe vizes tartályának elején található egy kisebb portartály ahova felmosáskor is tud még gyűjteni kevés szennyeződést. Mind a két porszívó hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, bármelyik készüléket is választja, takarítási és felmosási minőségben azonos eredményt fog kapni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Csepregi Csaba2018.08.03. 10:23:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Sziasztok. Adott egy 120nm ház sok helyiséggel,kutyaszőrrel. A kérdésem a következő van e olyan robot ami szisztematikusan minden helyiségbe bemegy takarítani? Esteleg fel is súrol és nem kerül arany árába. Vagy ha olcsóbb készüléket veszek akkor őt be kell pakolasznom minden helyiségbe külön -külön? Köszönöm a választ.

Üdvözlöm

Szisztematikus robotporszívóból ami fel is mos, a Roborock S50-et tudjuk ajánlani. A vizes tartály megtöltésével körülbelül 40 négyzetmétert tud felmosni, ha ennél nagyobb a terület, akkor ismét fel kell tölteni vízzel. Egy random működésű robotporszívónál ha szobákra nem is, de kb 50 négyzetméteres területekre érdemes felosztani a takarítást, ugyanis egy indítással maxium ekkora részt tud lefedni a készülék.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Csepregi Csaba2018.08.02. 12:03:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szia ILIFE V7S pro és a navon relax delux között mi a különbség szívó erőben és felsurólásban? Valamint melyik navigál ügyesebben a helyiségek között?

A két robot megközelítőleg hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, méretüket tekintve az Ilife robotporszívó alacsonyabb. A Navon Relax de Luxe robotporszívó főkeféje felmosáskor is dolgozik, így az apróbb szennyeződéseket még akkor is képes felporszívózni. Az Ilife mopja felmosáskor a főkefét is eltakarja, így felmosáskor a por összeszedését nem tudja elvégezni. 

Mind a két robotporszívó hasonlóan navigál a helységek között, 50-60 négyzetmétert tud bejárni egy feltöltéssel.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Szabó Cecília2018.07.29. 23:44:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru. Érdeklődni szeretnék, hogy mit ajánlanak inkább. Komplett készüléket mint a Xiaomi MI 2 vagy érdemesebb inkább külön egy porszívó és külön egy felmosó robotot venni. Van járólap, parketta, szőnyeg és hosszú szőrű szőnyeg is. Mit ajánlanak 100 nm feletti területre? (szintenként). Olyan lehetőségek közül érdeklődöm, ahol a lefedettség nem véletlenszerű, hanem a tervszerű. A xiaomi tesztben még szívesen olvastam volna pár tapasztalatot. Milyen lett a nedves törlés eredménye stb. Köszönöm előre is válaszukat.

Kedves Cecília

A Roborock 2 porszívó egyszerre porszívózik,és fel is mos, így egy indítással elvégezhető ez a két feladat. A víztartály egyszeri feltöltése 40 négyzetméternyi terület felmosásra elegendő.

A hátránya az, hogy a robotporszívó nem tudja hogy rátettük a mopot az aljára vagy sem, így ha olyan helységben használjuk ahol van szőnyeg, a vizes moppal fel fog menni arra.

Célszerű a felmosás előtt a szőnyeget feltekerni.

Amennyiben külön felmosó robotot szeretne vásárolni, lehetőségként az iRobot Braava 390T, illetve iRobot Braava Jet felmosó robotokat ajánluk. A 390T 32, míg a Braava Jet 240 20 négyzetmétert tud egy víztartály feltöltéssel felmosni.Előnyük, hogy a szőnyegre nem mennek fel. 

Robotporszívónál szőnyeg esetében 1,5 cm a maximális szálmagasság amire garantáltan fel tud menni a készülék. 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Huszti Ágnes2018.07.26. 10:11:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt robotguru! Tudna nekem bövebb információt küldeni a Xiaomi Mi Roborock 2 robotporszívóról? Rendelkezik e viztartályal? Vagy mindig nekem kell cserélni rajta a kendőt a nedves feltörlésnél? Tudom e használni csak porszívozásra vagy csak feltörlésre vagy akár először összeporszívoz és utánna fel is töröl? A Keresésemhez meg a megadott feltételekhez ezt a robotott ajánlották de azért jó lenne többet is tudni róla! Köszönettel Huszti Ágnes

Kedves Ágnes

A Roborock 2 porszívó rendelkezik egy a robot aljára felhelyezhető víztartállyal, amit 1,4 dl vízzel lehet feltölteni. Erre a víztartályra kell a mopot tépőzárral felhelyezni, és a tartályban lévő víz csöpög a mopra, így az felmosáskor nedves marad. A roborporszívóhoz 2 db mopot mellékelnek amik mosógépben moshatók, így könnyen tisztán tarthatóak. A mi tapasztalataink szerint 1,4 dl víz 40 négyzetméter felmosására elegendő.

A porszívózás és a felmosás műveletét egy indítással el lehet végeztetni, porszívóz és fel is mos egyben.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Anita2018.07.19. 16:03:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt RobotGuru! Még sosem volt robotporszívónk, ezért tanácsot szeretnék kérni, milyen terméket válasszunk: 2 szintes családi ház, összesen kb 180 nm, szintenként 5 helyiség. Szőnyeg csak a fürdőszobai kilépő van, amúgy laminált padló és jarólap. Nem tudom számít-e, de a párommal mindkettőnknek hosszú haja van. Olyan készülék lenne az ideális, aminek nincs szüksége \\\"felügyeletre\\\", napközben takarítana, amíg nem vagyunk otthon. Köszönettel:Anita

Kedves Anita

Az Önök családi házába főként  Neato D5, vagy Xiaomi Roborock2 robotporszívót ajánlunk. Az utóbbi biztosan fel tud takarítani egy szintet úgy, hogy közben ne kelljen visszamennie a dokkolóra feltölteni magát. Az nem derült ki, hogy be tudja-e járni egyben a szinteket a robot, van-e pl magas küszöb?

Fontos még megjegyezni, hogy egy feltöltéssel egyik robotporszívó sem tudja egyszerre a két szintet kitakarítani, egy töltési ciklust be kell kalkulálni a két takarítás között.

Ezeket a robotokat nyugodtan magukra lehet hagyni takarítás közben.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Zsuzsi2018.07.18. 11:28:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Szakértő! SZeretnék felmosó robotot vásárolni. Van egy irobot poszívónk, ő elvégzi a porszívózást, szóval egy nedves takarító robotot keresnék. Kemény padlónk van és összesen kb. 130 nm, de ez kisebb-nagyobb helyiségekre oszlik. Mit ajánl?Köszönöm.

Kedves Zsuzsi

A iRobotnak két termékét 

Az Irobot Braava Jet 240 nedvesen 20 négyzetmétert, az iRobot Braava 390T pedig 32 négyzetmétert képes nedvesen felmosni a víztartály feltöltésével.

Amennyiben nagyobb területet szeretne egyben felmosni, a Braava 240-es robot képes virtuális falat képezni, így több részre tudja osztani a helységet.Így a ciklusok között tudja pótolni a felmosáshoz szükséges vizet.

A Braava 390 T a nagyobb területeket maximalázlja, egyszerre 32 négyzetmétert mos fel, és a 32 négyzetméteres területfelosztások között tudja a tartályt újratölteni vízzel.

Mind a két készüléket szívesen ajánljuk, rendszeres használatukkal a napi tisztaság fenntartható.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Mónika2018.07.11. 15:17:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szeretnèk èrdeklődni, hogy kb. 12 nm járólap nedves ill. száraz tisztítására, valamint kb. 10 nm alacsony szőrű padlószőnyeg tisztítására melyik modell lenne a legalkalmasabb? Köszönettel: Mónika

Kedves Mónika! Ekkora felületeken a Navon Relax de Luxe-ot ajánlom, minden feltételnek megfelel. Üdvözlettel: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.