0

Feltörlő robotok listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
8 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: lazar.dominik@gmail.com2018.05.17. 13:34:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm Ezt a robotot be lehet úgy programozni, hogy minden nap adott időben porszívózza fel az egész lakást - 40nm - majd utána törölgessen is fel?

Üdvözlöm

A robot rendelkezik időzítő funkcióval, tehát minden nap egy adott időben be tudja programozni, hogy mikor kezdje a robot a porszívózást. Ennek végeztével a robotporszívó csak úgy tud felmosni, ha Ön a készülékben kicseréli a portartályt víztartályra, és a robot alsó részére felhelyezi a mop tartó keretet illetve mop-ot.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: steszter2018.05.15. 08:41:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Hello, ebben a robotban nincs HEPA-szűrő? köszi eszter

KEdvesz Eszter! De van benne, ráadásul 2 db tartalék szűrő is van a dobozban. Üdv: Robotguru
felhasználó: gbalazs2018.05.14. 09:35:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Hogyan tudok zónatakarítást ütemezni? Szeretnék egy bizonyos területet naponta többször felporszívózni, a napi 2x teljes porszívózáson felül.

Üdvözlöm

Zónatakarítást nem lehet ütemezni, elsősorban ahhoz az kellene, hogy a térképet elmentse az applikáció. Minden takarítás alkalmával új térkép készül, ezért a zónázást csak a teljesen megrajzolt térkép elkészültével lehet kijelölni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Gál Erika2018.05.13. 21:54:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! 160 m\\\" lakás, kerámia burkolat.Megemelt bútorok.A Xiami MiRoborock2-re gondoltam,mert feltörlő funkció is van. Azonban nem tudom milyen magas. Üdv.

Kedves Erika

A Roborock robotporszívó legmagasabb pontja 9,65 cm. A készülék feltörlő funkció mellett fel is tud mosni.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Robi2018.05.10. 18:58:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Hello, az ILIFE V7S Pro 2 in 1 egyszerre porszívóz és töröl vagy lefutott porszívó program után fel kell rakni a mop-ot rá és újra indítani? Üdv Robi

Kedves Robi! A két folyamat (porszívózás és feltörlés) egymás után, külön valósul meg, választhatunk a két takarítási mód között. Üdv: Robi
felhasználó: Lőcsei Norbert2018.05.07. 23:30:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt cím! Vásároltam egy Navon Relax de Luxe készüléket de el se tudom képzelni hogy kell beállítani mert erről semmit sem találtam a könyvében.Bekapcsolni sikerült de csak céltalanul bolyong a nappaliban kb ugyanabban a 10 nmben pedig a nappali 70 nm és semmi nem akadályozza a műgyanta padlón h máshová is menjen.Be kell tanítani neki a sarkokat falakat hogy? Vagy hogyan fog megtalálni minden felületet ahol még nem járt? Fura de egyenlőre úgy érzem kidobott pénz volt... Segítségüket előre is köszönöm. Lőcsei Norbert 06302172712

Kedves Norbert!

A készülék randomszerű módon mozog.
Nem öntanuló a készülék.

Ha ahogy mondod - egy helyben mozog - az utalhat hibás működésre, ha készítesz egy videót, szívesen ránézünk, mielőtt kimondanánk a végleges választ.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Huszár Erika2018.05.04. 07:06:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Családi házba, - több kerti bejárattal, 150 m2 alapterületre, kerámia és laminált parketta burkolattal, szőnyeg nélkül - keresek robotporszívót. A jelenlegi szokásaink szerint a takarítás fontos része a felmosás, mert általában vannak porszívóval nem eltávolítható foltok is a kövön, főleg az előszobában, konyhában, a nappali terasz bejáratánal. A robotporszívókat áttekintve azt látom, hogy az Önök által forgalmazott készülékek közül szinte egyik sem rendelkezik felmosás funkcióval. Kérdésem az lenne, hogy van-e ennek valami tapasztalati oka, nem működnek hatékonyan, feleslegesnek bizonyult...stb? További kérdésem természetesen az lenne, hogy melyik készüléket javasolnák részemre. Kisállatunk nincs, allergiásunk annál több:) Üdvözlettel: Erika

Kedves Erika

Léteznek felmosó funkcióval ellátott robotporszívók, de a Te családi házadba a Xiaomi Roborock2 robotporszívót ajánljuk, ami képes porszívózás közben szárazon is törölni, vagy felmosni.

Egy feltöltéssel amely 1,4 dl vizet jelent körülbelül 40 négyzetmétert tud felmosni a robot. Ez a felmosási funkció rendszeres használat mellett a padló tisztán tartására tökéletesen megfelel. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Bracsok2018.05.01. 21:23:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Udvozlom! Erdekelne ez a Xiaomi robotporszivo, de nem beszelek jol angolul, a szakszavakat meg biztos nem ismerem. Van hozzamahyar nyelvu leiras, vagy a neten megtalalom! Vagy esetleg tok egyertelmu az egsz hasznalata? Koszonom elore is valaszat! Bracsok aniko

Kedves Bracsok! 

Xiaomi app angol nyelvű, de maga a készülék magyar nyelvű használati útmuztatóval kerül forgalomba. Nem bonyolult a használata.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Varga-Pesuth Andrea2018.04.29. 10:54:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Egy 78 M2 egy szintes lakás takarítására melyik robotot ajánlaná? Gyermek miatt a hepa szűrő lenne szükséges, illetve a szobàról szobàra funkció. Burkolatok parketta, illetve nem nagy szàlú szőnyeg. Küszöb nincs.

Kedves Andrea

Ekkora alapterületű lakásba már szisztematikusan működő készüléket ajánlunk, a Samsung és az LG bármelyik robotporszívója megfelelő lehet az Ön számára.

felhasználó: Brigi2018.04.28. 19:22:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Nappalinkban található egy hosszúszálú szőnyeg. Úgy olvastam, hogy van lehetőség a szőnyeg kizárására a Xiaomi porszívóval. Milyen mágnescsík alkalmas erre?

Kedves Brigi

A szőnyeg kizárása lehetséges mágnescsíkkal ami nálunk is kapható 2 méteres kiszerelésben: https://www.robotguru.hu/xiaomi-mi-robotporszivo

A csík tetszés szerinti méretre vágható, és a szőnyeg alá helyezve is érzékeli a robot.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.