0

Feltörlő robotok listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
6 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Kaiser Kata2018.06.17. 17:46:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Tóth László! Szeretnénk megérdeklődni, hogy egy 50nm-es lakás esetében (2 szoba 1 fürdő, 1 WC, 1 konyha) , tudna -e ajánlani egy robotporszívót ami a nedves törlő funkciót is jó minőségben hajtja végre? Próbáltam, már robotporszívót az remekül takarított, nem tudom a felmosóval egybeépített minőségi munkát végez-e ? Vagy inkább 2 külön gépet javasolna? Macska nincs. Ár: kb. 200 ezer Ft Köszönettel: Kaiser Kata

Kedves Kata

Saját tapasztalataink azt mutatják, hogy a hibrid robotporszívók is jól végzik a feltörlés, és felmosás funkciót. Fontos leszögezni, hogy a hibrid robotok a nagyon szennyezett felületekkel nem tudnak megbírkózni, a tisztaság fenntrtására viszont tökéletesek, ezeken a kereteken belül remekül használhatók.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: upeter2018.06.11. 13:06:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Cím/Robotguru! Egy nagyjából 100 nm-es lakás (fele hidegburkolat, fele laminált padló) feltakarítására melyik készüléket ajánlják szívvel? Fontos a porszívózáson kívül a felmosás/feltörlés, valamint a programozhatóság is. Mindennapos használatra lenne. Köszönettel: Péter

Tisztelt Péter

Egy 100 négyzetméteres lakás felporszívózásához mindenképp szisztematikus működésű robotot ajánlunk.

Az Ön által megadott paraméterekhez a Roborock 2 robotporszívó a legoptimálisabb ami porszívóz, feltöröl, illetve fel is mos.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: István Barnabás2018.06.08. 12:51:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Segítségüket kérném robotporszívó kiválasztásához. Lakás mérete 80m2, járólap és laminált burkolatokkal, szőnyeg nincs, macskaszőr, hajszál annál inkább. Szimpatikus a xiaomi roborock 2 a százaz-nedves feltörlés funkció miatt. Tud ajánlani esetleg másik márkát is? Keret max. 200ezer forint. Válaszát elöre is köszönöm: István Barnabás

Üdvözlöm

Mindenképp szisztematikus robotporszívót ajánlok, a Roborock 2 jó választás, de ide sorolnám még az LG robotporszívóit, illetve a Neato D5-öt is.

A roborock száraz-nedves feltörlést végez, az LG csak szárazon töröl, a Neato csak porszívózik.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: asasys67@gmail.com2018.06.07. 12:38:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm. Hány négyzetméter takarítására alkalmas az iLife V7S Pro? Köszönöm.

Üdvözlöm

Egy indítás alkalmával a takarítási terület bonyolultságától függően maximum 50-60 négyzetméter területet tud lefedni a robotporszívó.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Varga Ágnes2018.06.05. 11:25:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Labrador kutyusunk van, aki non-stop hullajtja a szőrét (2 cm-es szőrök), ezért naponta 3-szor felporszívózom azt a T alakú folyosószakaszt, ahol \\\"lakik\\\"). A töbi szobába a kutya nem mehet be, de óhatatlanul behordjuk a szőrt. Olyan porszívót keresek, ami napi 2-3-szor programozottan ezen a folyosószakaszon takarít, ebből egyszer hajnalban, a család ébredése előtt (azaz halk). A T alakú folyosó járólapos, nincs szőnyeg, és a kutya játékai, itatótálja van még ott (ez ne boruljon fel), amúgy tiszta terep. Kérdésem, hogy a Xaomi 2. generációs készülékemegfelelő választás-e, vagy létezik egyszerűbb, olcsóbb modell is erre a célra. Második kérdésem, hogy az igényeket kiterjesztve az amúgy 95 nm-es lakás egészére, melyik készülék tudná esetleg ezt a folyosószakaszt gyakran és intenzíven takarítani, a többi szobát pedig naponta egyszer felporszívózni? A szobák laminált parkettásak, a küszöb pedig 2 cm magas és 15 cm széles. Két szobában van szőnyeg, ezek másfél centis hosszú szőrűek, de adott esetben a takarításból kihagyhatók (virtuális fallal, beprogramozva,vagy egyszerűen manuálisan felhajtom őket...). Segítségüket előre is köszönöm!

Kedves Ágnes 

Az Ön igényeinek és elvárásainak a Roborock 2 jó választás többek között azért is mert úgy is lehet időzíteni, hogy a robot naponta többször elinduljon. Minden induláshoz hozzá tudja rendelni hogy milyen szívóerővel takarítson a robot, így a család ébredése előtti takarítás halk üzemmódban is tud történni. A 2 cm-es küszöbön nem biztos hogy át tud menni a robotporszívó, viszont a 1,5 cm magasságú szőnyeg a felső határ. A háziállat itatóját célszerű mágneses határoló csíkkal körbekeríteni, így azt nem borítja fel a robot munka közben.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: diobazsi@gmail.com2018.05.30. 10:30:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru csapat! A Navon Relax Deluxe robot egyszerre tudja végezni a porszívózást és a felmosást, vagy ebben is cserélgetni kell a tartályokat? A felmosáshoz lehet vegyszert használni (pl. domestos)? Köszönöm: Diószegi Balázs

KEdves diobazsi!

Két üzemmódban tud működni.

1. A nagy portartály behelyezésvel csak porszívózást végez.

2. Vízestartály + kis portartály behelyezésével a poszívózás és nedves feltörlés egyszerre történik.  

Vegyszer használatára nincs szükség.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: András2018.05.29. 12:42:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Robotporszívó vásárlás előtt állunk, de a rengeteg információban elveszni látszunk. A házunk egy szintes, 130 m2, alacsony szőnyeg, küszöb nélküli, járólap + laminált parketta borítással. Állat nincs a lakásban. Elsősorban hétköznapi takarításra keresünk gépet morzsa, por, hajszál stb felszedésére. Szempont: területteljesítmény, intelligens takarítás folytatás, 150-200 e Ft költséghatárral. Mit ajánlanának erre a feladatra? Üdvözlettel: András

Üdvözlöm András

Erre a feladatra több modellt is tudunk ajánlani. Az LG és Samsung robotporszívóiból bármelyik típust, Roborock 2 robotporszívót, és kissé túllépve az anyagi keretet a Neato D5 is nagyon jó tulajdonságokkal bíró robotporszívó. Ezek mindegyike megfelel az Ön elvárásainak.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Érdeklődő2018.05.28. 21:36:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdv, felmosórobot iránt érdeklődnék. Ha jól látom, a Scooba terméket már nem forgalmazzátok, de nem találtam a palettán más hasonló robotot, ami nagyobb mennyiségű vízzel dolgozik és nem csak nedves ronggyal feltöröl. Kültérre, teraszra kellene. Oda a Braava biztosan nem lesz elég sajnos. Scooba vagy más ténylegesen felmosórobot már nem is lesz Nálatok vagy csak átmenetileg nincs?

Üdvözlöm

Az Scooba modellt 2016-óta sajnos már nem gyártják, így a mi termékpalettánkon sem lesz már többet elérhető. Jelen pillanatban nincs olyan felmosó robot ami hasonló működési elvvel dolgozik. Feltörlő vagy felmosó robotból az Irobot Braava 390T, vagy a Braava Jet 240 robot kapható.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: lazar.dominik@gmail.com2018.05.17. 13:34:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm Ezt a robotot be lehet úgy programozni, hogy minden nap adott időben porszívózza fel az egész lakást - 40nm - majd utána törölgessen is fel?

Üdvözlöm

A robot rendelkezik időzítő funkcióval, tehát minden nap egy adott időben be tudja programozni, hogy mikor kezdje a robot a porszívózást. Ennek végeztével a robotporszívó csak úgy tud felmosni, ha Ön a készülékben kicseréli a portartályt víztartályra, és a robot alsó részére felhelyezi a mop tartó keretet illetve mop-ot.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: steszter2018.05.15. 08:41:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Hello, ebben a robotban nincs HEPA-szűrő? köszi eszter

KEdvesz Eszter! De van benne, ráadásul 2 db tartalék szűrő is van a dobozban. Üdv: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.