0

Felmosó robot – azt is felszedi, amit nem is látsz

2016.09.08.
Felmosó robot – azt is felszedi, amit nem is látsz A felmosó robot használata nem csak azért hasznos, mert tiszta lesz tőle a padló. A robot fertőtlenít is, így még akkor is érdemes naponta végigfuttatni a helyiségeken, ha tisztának érzed a burkolatot.
A Scooba 450 felmosó robot nagyon jó szolgálatot tehet neked olyan helyeken, ahol kiemelkedően fontos a higiénia. Ajánljuk például családi házaknál berendezett magánorvosi rendelőkbe, kozmetikai vagy masszázsszalonokba, esetleg nagyobb ügyfélforgalommal rendelkező irodákba. Mindenütt hasznos segítséget nyújt, ahol ügyfelek gyakran megfordulnak.

A felmosó robotot nem csak akkor érdemes használni, ha sáros a padló, vagy más, szemmel is látható szennyeződést kell eltüntetni. Ha az ügyfelek behozzák a téli latyakot, akkor úgysem azzal töltöd az időt, hogy elindítod a robotot, s megvárod, míg körülményesen odaér a tisztítandó felülethez. Inkább fogsz egy rongyot és ott helyben feltörlöd.

A felmosó robotot akkor is érdemes elindítani, ha látszólag minden tisztának tűnik. A robot töltsd fel a hozzá ajánlott Scooba Juice enzimes tisztítószerrel. Ha ez nincs kéznél, nem baj, akár tiszta ecetes vízzel is használhatod. Az ecet remek fertőtlenítő, bátran alkalmazható minden hidegburkolattal ellátott felületre. Tiszta vízzel is működik, de a cél a fertőtlenítés, ahhoz pedig az ecet a legjobb. Más tisztítószert viszont ne használj hozzá.

Ha nagy az ügyfélforgalom, akkor az ecetes felmosást napjában többször is használhatod. Felfrissíti a helyiség levegőjét is, ha a padló tiszta, frissen felmosott és jó illatú. Az ügyfelek pedig meghálálják, ha azt látják, hogy nem csak a kötelező reggeli-esti takarításnál gondolsz a tisztaságra, hanem a robot segítségével folyamatosan tisztán és higiénikusan tartod a helyiséget. A Scooba ráadásul nem csak felfrissíti a helyiséget, de el is tünteti a baktériumokat. Már a tiszta vízzel végzett takarítás is annyira alapos, hogy a baktériumok 99 százaléka eltűnik a padlóról. Az ecetes vagy vegyszeres tisztítás még tovább fokozza ezt a hatékonyságot.
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.