0

irobotguru.hu listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
2 db termék a listában
Felmosó robot
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Gábor2015.05.01. 12:10:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
A felmosó robot tud önállóan dokkolni?

Kedves Gábor! Nem, az iRobot Scooba 450 felmosó robotot a takarítás után neked kell csatlakoztatni az elektromos hálózathoz, vagy elhelyezni az iRobot Scooba 450-hez kifejlesztett töltőállomáson. (link: charging dokk) A Robot legyen Veled!
felhasználó: Kovács Gábor2015.06.03. 22:47:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Feltölthetem a Scoobát desztillált vízzel?

Kedves Gábor! Nem javasoljuk, hogy az iRobot Scooba 450 vagy a korábbi modelleket (iRobot Scooba 385, iRobot Scooba 390, iRobot Scooba 230) mert a robot nem fog elindulni. A desztillált vízből hiányoznak azok ionok, amelyek robot működéséhez elendgedhetetlenek. Használd sima csapvizzel! Ne legyen lágyított vagy bármely más módszerrel vízkőtelenített sem a víz. A Robot legyen Veled!
felhasználó: Livázs2015.04.22. 08:11:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Milyen tisztítószert lehet használni a felmosó robotban?

Kedves Livázs! Az iRobot Scooba 450-es típusú felmosó robothoz speciális Scooba Juice enzimes tisztítószert ajánlunk, vagy az is jó, ha egy kis ecetet teszel a felmosó vízbe. De tulajdonképpen tiszta vízzel is kiválóan működik. A Robot legyen Veled! Üdv: Robotguru
felhasználó: Erika2015.08.03. 11:02:20
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Sziasztok! A robot max. hány liter vízzel működik? Üdv, Erika

Kedves Erika! Az iRobot Scooba 450 víztartálya 0,75 l, de általában 4 dl-t használ fel a \\\"Large room\\\" üzemmódban. A Robot legyen veled!
felhasználó: Robi2015.09.04. 13:08:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Mennyire tudnak a feltörlő/felmosó robotok behatolni a bútorok alá? A videón látható Scooba épp, hogy csak bement a komód alá. Én olyat szeretnék, ami teljesen be tud bújni alá! :) Üdv, Robi

Kedves Róbert! A robotok akkor tudják bejárni a polcok-szekrények alját is, ha azok magasabbak mint maga készülék. Magasságok: iRobot Braava 380 feltörlő robot – 7,9 cm iRobot Scooba 450 felmosó robot – 9,1 cm Természetesen azért rá kell hagyná néhány milimétert, hogy a kijutás is biztos legyen ;-) A Robot legyen veled!
felhasználó: Picurka622015.11.16. 11:31:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! Szeretném megkérdezni, hogy az iRobot Scooba felmosó robotot folyamatosan rajta lehet-e tartani a szárító-töltőállomáson, vagy ha már teljesen feltöltődött, akkor már ki kell húzni a falikonnektorból a töltőállomást?

Kedves Picurka!

Az iRobot Roomba felmosó robotot folyamatosan rajta lehet, sőt rajta kell tartani a szárító állomáson.
Ha feltöltött, akkor már csak csepegtető töltéssel tölti a felmosó robotot, tehát áramfelvétele ebben az esetben már minimális.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Ilona2015.10.29. 22:20:54
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szeretném megkérdezni, hogy fa /hajópadlón/ is alkalmazható-e ez a robotporszívó készülék? Ha igen, akkor melyik? Várom válaszát! Üdv. I.

Kedves Ilona!

Igen, a robotporszívók hajópadlón is alkalmazhatóak.
Bármelyik robotporszívó ajánlott melegburkolatra. Az iRobot Scooba készülékek, felmosó robotok nem ajánlottak melegburkolatra.

Várom visszajelzésed és további kérdéseid!

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Frick Andrea2016.08.15. 22:54:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Lehet e az iRobot Scooba 450 felmosó robothoz külön szárító dokkolót kapni, és mennyibe kerül? Köszönöm válaszát.

Kedves Andrea! Igen kapható hozzá: http://www.robotguru.hu/irobot-scooba-450-drydock-tolto-es-szaritoallvany, 23.997 Ft az ára. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Pintér K.2015.11.11. 18:04:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Az iRobot Scooba felmosó robot nyerte el a tetszésemet, és lenne egy pár kérdésem. Nálunk szinte mindenütt kerámia burkolat van, kivéve a három szobát, ahol laminált padló. Ezeken a felületeken a robot felmosása előtt ki kell-e porszívózni, vagy a kisebb morzsákkal, hajszálakkal elbánik-e? Van két kisgyermek is a családban, akiknek nagyobb járművei, játékai a nappaliban vannak. Ezeket el kell-e pakolni az útból, vagy a robot eltolja az útjából, vagy kikerüli? Csak a hozzá való vegyszert lehet bele használni, vagy a felülethez illő tetszőleges vegyszert is lehet? Átmegy-e a robot a küszöbön, vagy minden helyiségben újra el kell indítani? Hány cm magas a robot? K.

Kedves Pintér K.!

Az iRobot Scooba 450 felmosó robotot nem javasoljuk használni laminált parkettán, illetve fa felületeken.
Kiválóan mos fel hidegburkolaton, arra bátran ajánljuk.

Apróbb hajszálakkal, morzsákkal elbánik, de fontos, hogy nem  helyettesíti a porszívózást.

Sokan azt gondolják, hogy igen, de ki kell ábrándítanom mindenkit, hogy sajnom nem;-(
Hát e gyerekek játékait nem igazán hagynám elől, azt gondolom, hogy normál kézi felmosásnál sem kerülgetjük őket. Arról nem beszélve, hogy a már vizes felületeken az ide-oda tologatott gyerekjátékok myomot hagyhatnak, illetve maguk is koszosabbak lesznek.

A hozzá való Scooba Juice mellett használható még ecettel, de más típusú vegyszer használatát nem ajánljuk.

Fontos, hogy a felmosó robot egy töltéssel 14, max. 28 nm-es területet tud rendbe tenni, azaz felmosni. Miután nem szisztematikus robot, ezért azt, hogy a szobák között közlekedjen, kérlek, felejtsétek el.

Magassága 9,1 cm.

Azt javaslom, hogy vásárlás előtt próbáld ki az iRobot Scooba felmosó robotot akár nálunk a roboZOOM-ban, akár otthoni teszteléssel a lakásodban, s így biztos lehetsz abban, hogy ha megvásárolod, mire számíthatsz és mire nem.

Ha maradt megválaszolatlan kérdésed az iRobot Scooba 450 felmosó robottal kapcsolatban, kérlek, jelezd, vagy küldj egy telefonszámot az info (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre, s felhívunk, hogy segíthessünk illetve pontosíthassunk.

A Robot legyen Veled!

 

felhasználó: zsolt2015.06.07. 20:19:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Cím! Érdeklődnék hogy a Brava 380 robot porszívó a burkolatváltókon és a diletációs váltókon át tud-e menni.És mi a különbség a feltörlő és a felmosórobot között.Tisztelettel Szalai Zsolt

Kedves Zsolt! Az iRobot Braava 380 szárazan és vizesen is dolgozni képes feltörlőrobot és nem robotporszívó. Nem szív, csak súrol, töröl. Nem igazán szereti a burkolatváltókat sem, mer ütközik és elfordul rajtuk/tőlük. A felmosó robot (lásd iRobot Scooba 450 felmosó robot) több fázisban végzi a takarítást. Első fázisban felsöpör és előáztat, második lépésben súrol és felszívja a koszos vizet, majd harmadik lépésben fejezi be a takarítást. A tapasztalatok alapján vásárlását tesztelés után javasoljuk, mert ebben az esetben biztos lehetsz benne, hogy mit vásárolsz, és a a megvásárolt termék tudásával, esetleges hiányosságaival együtt tudsz élni. Ha beleszeretsz, akkor imádni fogod a tudását, ha mégsem, akkor még mindig előtted a porszívó robotok és a feltörlő robotok választásának lehetősége. A feltörlő robotot javasoljuk hideg- és meleg burkolatra egyaránt, míg a felmosó robotot meleg burkolatra mi nem javasoljuk, mert hagy vizet maga után. Ez persze a hidegburkolaton cseppmentesen megszárad, azonban meleg burkolaton történő használata esetén előfordulhat a parketta, laminált padló sérülése is. A Robot legyen Veled!
felhasználó: imike2016.06.05. 15:31:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szárító funkció nem működik! nem szedi össze a vizet.

Szia Imike! Ha a Scooba felmosó robotod nem szívja fel a vizet, akkor érdemes lenne a Robotszervizzel felvenni a kapcsolatot. Üdv: Robotguru
felhasználó: Mustarfolt2016.09.25. 15:17:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
A 450. - es felmosorobot 160000 ft körül volt kaphato. Lesz megint annyièrt ès mikor ha igen? Köszönöm

Kedves Mustarfolt! Hamarosan érkezik újra, Küldj egy email címet az info_kukac_robotguru_hu -ra, és értesítünk, amint kapható. Üdv: Robotguru
felhasználó: Arthurknight2016.10.03. 19:15:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Sziasztok ! A Scooba 450 felmosó robotnak van porszívó változata is? Gondolom a teljes tisztasághoz először porszívózás és utána a felmosó robot. Scooba 450 önállóan nem elegendő. Jól gondolom ?

Kedves Arthurknight! A robotporszívó univerzális takarítási megoldás, vákuummal dolgozik, önállóan dokkol és minden padlófelületeten bármilyen helyiségben használhatod. A felmosó robot felhasználási köre, takarítási területe  és önállósága ennél korlátozottabb. Érdemes robotporszívóval indulni. Üdv: Robotguru
felhasználó: Vicarious2015.12.01. 18:33:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdv. Mi a lényegi különbség a 380 és a 390T modell között?

Kedves Vicarious!

Ne haragudj, most látom, hogy 2x kérdeztél.
A válasz a későbbi bejegyzésemben megtalálható!

A Robotguru Veled van!

felhasználó: mimi2015.06.05. 21:14:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Az összes iRobot Roomba véletlenszerűen közlekedik, a Braava pedig szabályosan, vonalak mentén halad. Hogy lehet ez?

Kedves Mimi!

Valóban a többi iRobot terméktől eltérően az iRobot Braava 380 takarítási rendszere szisztematikus. A beépített GPS és a North Star navigációs kocka segítik a tökéletes tájékozódásban.
Az iRobot Corporation az akvizíciós tevékenysége kapcsán vásárolta fel a korábban Mint márkanév alatt feltörlő robotokat gyártó céget és ennek következtében jutott hozzá az említett technológiához is.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: fasnikgyula@gmail.com2015.11.20. 15:49:18
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Ehhez a készülékhez, van-e dokkoló egység?

Kedves Gyula!

Az iRobot Braava 390T feltörlő robothoz a szó klasszikus értelmében vett dokkolóegység van, azonban ez a dokkoló nem tudja az automata töltésfunkciót.

Másként fogalmazva, ahogy az iRobot Roomba robotporszívók visszatérnek a dokkolóállomásukra és elkezdik tölteni magukat, úgy az iRobot Braava 390T feltörlő robot nem tud visszatérni a töltőegységéhez, rádokkolni, s feltölteni magát. Ezt Neked kell megtenned. Ha végzett a Braava feltörlő robotod a munkával, akkor azon a ponton fog megállni, ahol elkezdte a feltörlést.

S ha Te legközelebb arra jársz, akkor ráteszed a gyorstöltőjére és a feltörlő robot megkezdi a töltést.

Az iRobot Braava 390T feltörlő robot legyen veled!

 

felhasználó: vicarious2015.12.02. 18:26:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Az lenne a kérdésem, hogy mi a lényegi külömbségek, mivel lett jobb a 390 T a 380 - nál?

Kedves Vicarious!

Ne haragudj, de iszonyatosan el vagyunk havazva ;-(
A különbség az iRobot Braava 380 és az iRobot Braava 390T között, hogy a 380 már csak korlátozottan elérhető ;-(

A iRobot Braava 390T fehér, rendelkezik  turbó töltővel, ezért 2 óra alatt feltölt. A hagyományos töltéssel mindez 6 óra. Hogy van-e jelentősége, kinek-kinek el kell döntenie.

Mielőtt azonban bárki azt hinné, hogy a 390T turbó töltővel dokkoló is jár, sokkolnom kell, mert a válasz: nem. A 390T uyanúgy nem dokkol, mint az elődei.

Az iRobot Braava 390T-ben a dobozban van két kendővel több (1 fehér - száraz, 1 kék - vizes).

Ja és az áruk is különbözik.
Remélem, tudtam segíteni.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Gargyáné Barkó Katalin2016.03.20. 15:27:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
A 390T ugyanúgy nem dokkol, ez mit jelent? Azt hogy nem áll vissza és nem tölti újra magát?

Kedves Katalin! A Braava feltörlő robotoknak nincs automata dokkoló állomásuk, a takarítás befejezése után nekünk kell gondoskodni a robot újra töltéséről. Üdv: Robotguru

 

felhasználó: Schubert2016.03.18. 16:43:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves szakértő! Hány m2 egy száraz v. nedves kendő élettartama? Hogyan lehet újat vásárolni, és mennyibe kerülnek a kendők? A száarz takarítás után automatikusan elvégzi a feltörlést is, vagy nekem kell átállítani a funkciót? Van olyan gép, ami kemény padlón, és szőnyegen is takarít száarzon, és ugyanakkor nedves feltörlést is végez? Köszönöm mielőbbi válaszát, Gabi

Kedves Schubert! 1. A törlőkendők nagyon strapabíróak, élettartamuk függ a padló típusától, de kb. egy évig simán használhatóak, mosógépben moshatóak. 2. Különböző kiszerelésekben tudsz vásárolni utólag száraz és nedves törlőkendőket: vegyes készletet vagy nedves törlőkendőket. 3. A száraz és nedves feltörlést két különböző gomb indítja el, amit neked kell  elindítani, illetve kicserélni a  törlőkendőt a két különböző takarítási módhoz. 4. Jelen pillanatban egyetlen hibrid robot alkalmas a két funkcióra: Ecovacs Deebot DM85. Üdv: Robotguru A Robot legyen veled!
felhasználó: Érdeklődő2016.04.25. 14:17:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tudnátok segíteni, hogy milyen folyadékot lehet használni a Braava nedves tisztítás funkciójához? A használati utasításban sima víz szerepel és az, hogy Irobot oldalán van fent több információ. De az említett oldalon nem találom ezt a részt. Bármilyen környezet- (és baba-) barát folyadék érdekelne, akár sima ecet, akár valamilyen speciális tisztítószer. Előre is köszönöm!

Kedves Érdelődő! Csak tiszta viz használatát javasoljuk a Braava vízes tartályába. Vegyi vagy bármely más anyag alkalmazása eltömítheti a szivárogtató betétet.  Udv: Robotguru

felhasználó: P. László2016.12.03. 22:43:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Nem régen vettünk Önöknél egy Braava 390t felmosó robotot, amivel nagyon elégedettek vagyunk, kiválóan bevált. Annyi kérdésünk lenne hozzá utólag, hogy amikor éppen nem használjuk, akkor is érdemes-e folyamatosan a töltőn tartani, ahogyan tudomásunk szerint a Roomba porszívókat is érdemes, annak érdekében, hogy az akkumulátor a leghosszabb élettartamú lehessen? Köszönjük előre is!

Kedves László! Örülök, hogy elégedettek a Braava munkájával. Igen, érdemes a hálózati töltőn tartani őt is. Használják sokat! Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Gábor2016.12.12. 14:17:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves szakértők, Az lenne a kérdésem hogy a 390T-nek gondot okoznak-e a padlóváltók? Nálunk kb 5cm széles és 6-7 mm magas sima felületű alumínium \\\\\\\"púpok\\\\\\\" vannak a laminált parkettás és a járólapos felületek között.

Kedves Gábor!

Szervizes kollégánkat megkérdezzük, s amint visszajelez, megosztjuk a választ.

Update
A Braava elakadhat a burkolatváltókon. Látatlanban ezt megítélni nem lehet, ki kell próbálni az adott burkolatváltón a készüléket.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Szabó Attila2016.12.13. 15:10:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru, a 390T modelnel ha van a ket toltesi mod, miert valasztanam a lassabb verziot? Gondolom csak van valami hatranya a gyors toltonek..? Köszönöm

Kedves Attila!

A gyorstöltőnek nincs hátránya.

A készüléken azért van „lassú” töltésre alkalmas bemenet, mert a 390T-vel műszakilag megegyező 380-as készülékhez nem járt gyorstöltő a csomagban. Így az „alap kiszerelés” egyetlen töltési módot tett lehetővé, ez pedig a készülék alján lévő töltőaljzathoz való csatlakozással volt lehetséges.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Bakó Mónika2017.02.21. 08:49:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Cím! Érdeklődni szeretnék, hogy a száraz-nedves feltörlő robot használható e laminált padlós lakásban? Ennek a lakás 70 négyzetméteres? Köztudott, hogy a laminált padló nem szereti a vizet, ennek ellenére mik a tapasztalatok, ha nem taposóról van szó? Várom megtisztelő válaszát és egyben köszönöm szépen. Üdvözlettel Bakó Mónika 30/852-1370

Kedves Mónika!

Igen használható, mert olyan minimális a vízkibocsátás, ami nem áztatja fel a laminált parkettát sem. Nedvesen kb. 20-25m2-t tud feltörölni vele, szárazon jóval többet. Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Márta2016.12.29. 18:38:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Szakértő! Már évek óta használom a Roomba 555 gépet, most szeretném megkönnyíteni a takarítást egy felmosóval. Járólapokkal burkolt kb. 100 m2 a takarítandó felületről van szó. A kérdésem az ,hogy melyik készüléket ajánlaná, ami minden értelemben tökéletes volna és a takarítási technológiát és a technikát egyben találjuk meg. Köszönettel Márta

Kedves Márta! A jelenleg rendelkezésre álló, vizes technolgiával működő takarító robotok max. 20-25 m2 nedves feltörlését (felmosását) tudják elvégezni. Ha a 100m2 felület felosztható kisebb egységekre, akkor a Braava 390T, a Braava 240 Jetet vagy a Moneual Everybotot tudom ajánlani. Üdvözlettel Robotguru
felhasználó: szenegetoistvan@freemail.hu2016.11.02. 02:56:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
T. Cím! Szeretnék vásárolni, DE! Mikortól kapható nem eldobható törlővel. Igaz az eldobható törlő sem kapható. (Elég drága. Ezek csak egyszer használhatóak?)

Kedves István!

Hamarabb került forgalomba a készülék, mint ahogy a kiegészítők ;-(

Most azonban már elérhetőek ezek is, utolérték a készülékeket ;-)

Igen, az eldobhatóak csak egyszer használatosak, ezért javasoljuk a mosható változatot is megvásárolni, hiszen ez a költséghatékonyság mellett ez a megoldás környezetbarát is.

A Feltörlő robot legyen Veled! 

felhasználó: Bakó Mónika2017.03.15. 19:13:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Ildikó! Laminált padló feltörlésére is van lehetőség, mivel a vizet nem bírja jól ez a burkolat. Esetleg létezik porszívó + feltörlő egyben hetven négyzetméteres lakás laminált padlós takarításához mit ajánlana? Köszönöm a válaszát.

Kedves Mónika! A feltörlő robotok használhatóak laminált padlón is, mert nem hagynak tócsát maguk után, de ez max. 20-25 m2-n működik a víz mennyiség korlátozott mennyisége miatt. A hibrid (porszívó + feltörlő) robot esetében is a víz mennyisége nem engedi, hogy ennél nagyobb területet nedvesen is feltakarítsunk. Ha még nincs robotporszívója, akkor azt javasolnék első lépésben a takarítás automatizálására. Használatával portalan lesz a padlófelület és ritkábban kell felmosnia. Üdvözlettel: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
©2010-2016 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.