0
Értékelés:
 
Ár:
64 990 Ft
 • Jótállás az akkumulátorra: 6 hónap
 • Méret: 300 x 300 x 75 mm
 • Súly: 2 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: <65 db
 • Akkumulátor típusa: Li-ion 2 600 mAh/DC 14.4 V
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés
 • Navigáció: Random
 • Átlagos működési idő: 90 - 110 perc
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,3 l
 • Maximális takarítási terület: 60 m2
 • Kefék típusa, száma:
  2 db oldalkefe
 • Takarítási módok:
  automatikus, szegélytakarítás, lokális takarítás
 • EVOLVEO RoboTrex H5 hibrid robotporszívó
 • 1 db portartály a porszívózáshoz
 • 1 db víztartály a nedves feltörléshez (250 ml)
 • 1 db feltörlő modul feltörlő ronggyal, XXL méretben
 • 1 db tartalék mikroszálas törlőkendő XXL méretben
 • 1 db infra távírányító LED kijelzővel (a szükséges elemeket nem tartalmazza)
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db hálózati csatlakozó 230V
 • 1 db tartalék HEPA szűrő
 • 2 db tartalék oldalkefe
 • 1 db tisztító kefe 
 • magyar nyelvű felhasználói kézikönyv
EVOLVEO RoboTrex H5 hibrid robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Babos Éva2019.02.06. 12:01:00
Kedves Címzett! Tegnap kaptam meg az Evolveo RoboTrex H6 hibrid robotporszívot. Nem tudom kivenni a portartályt Ebben kérem a segítséget.Köszönöm!

Kedves Babos Éva!

A robot tetjét nyissa fel, és portartály fülét megfogva egy határozott mozdulattal emelje ki a portartályt. Remélem, sikerül. 

Üdv: Robotguru

felhasználó: Edit2019.01.12. 15:30:00
Kedves Robotguru! A szisztematukus takarítás során az akadály (pl. egy fotel) mögötti területet is bejárja a robot, és azután visszamegy az eredeti szisztematukus területre?

Kedves Edit

Így is lehet fogalmazni, máshogy mondva a szisztematikus porszívó minden olyan területet lefed ahol fizikailag el tud haladni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Zsebők Jánosné2019.01.04. 14:20:00
Kedves Ildikó! Navon Relax de luxe robot poszivót szeretnék venni! 56nm alakásom, parkettás és járólapos.ajánlja ezt, vagy helyette hasonló árban pl. Ilife V55 Pro 2 in 1, esetleg EVOLEVO Robotex H6 hibridet? (73 éves vagyok) Tanácsát előre is nagyon köszönöm!

Kedves Zsebők Jánosné! 

Ha szőnyegek is vannak alakásban, akkor inkább a Navont ajánlom a főkeféje miatt.

Ha nincsenek, akkor a másik két robot is hasonló tudással rendelkezik, de inkább kemény padló felületeken alkalmasak  a takarításra.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Greg2018.11.22. 14:53:00
Tisztelt Robotguru! Olvastam összehasonlító/ajánló tesztjüket, ahol az Evolveo H5 a \\\"megtisztelő 3. helyet\\\" érte el. Bár költségkeretbe bele kell férjen a kiválasztott robotporszívó, de érdeklődnék, hogy a H6 vagy a H11 típust miért lenne érdemes választani a H5-tel szemben? További kérdésem, hogy jól értelmezem, hogy ugyan HEPA-szűrősök, de egyiknek sem mosható a HEPA szűrője? Illetve a nedves takarítással kapcsolatban érdeklődnék, hogy azt is ugyanabba a tartályba \\\"gyűjti\\\"? Nem büdösödik be a tartály? Megtisztelő segítségét előre is köszönöm, Greg

Kedves Greg!

Jelenleg az  Evolveo H6 van már forgalomban, ami tudáást tekintev teljesen megfelel a H5-nek, csak színében és a nyomógombjaiban különbözik. Ezzel szemben a H11, ami szintén kapható, egy olyan hibrid robotporszívó, ami több helyiséget, nagyobb alapterületű lakást is ki tud takarítani. Ráadásul főkeféje is van, így szőnyegtakarításr is javasolt. Az árkülönbözetet a H6 és H11 között a jelentős többlettudás és felszereltség jól tükrözi a H11 javára. 

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Kevin2018.07.24. 15:42:00
Kedves Robotguru! Itt is hasonlókérdésem lenne mint a irobot 601nél a lakásba egy hosszú folyosó van és nem szokványos felosztású, nem fog eltévedni a porszívó? Vagy esetleg érdemesebb lenne többet költeni és Neato d3at beszerezni? Egyébként 85nmről beszélünk.

Üdvözlöm

Amennyiben a 85 négyzetmétert be tudja járni egyben a robot (nincs magas küszöb, vagy szintkülönbség) érdemes szisztematikus porszíbóban gondolkozni.

A Neato D3 is remek választás erre, viszont egy feltöltéssel nem fogja tudni bejárni az egész területet, így egy köztes feltöltést bele kell kalkulálni a takarításba. A Neato D5, D7, Roborock 2, vagy az LG robotporszívói mind szisztematikusak, és ki fog takarítani egy feltöltéssel.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Angéla2018.04.11. 19:47:00
Kedves Ildikó! Decemberben vásároltam az Evolveo készülékemet. És imádom!!!! A családom rajtam szórakozik, hogy ülök és nézem, ahogy dolgozik, meg megyek utána. A lényeg, hogy nagyon bevált, és tervezem, hogy vásárolok majd egy nagyobbat, egy küszöb -mászót, ami az egész lakást kitakarítja. A gondom jelenleg az, hogy a hepa szűrőjét már mindkettőt elhasználtam, illetve a csápjait is, mert véletlenül megmászott egy hosszú szőrű szőnyeget. Ezekből szeretnék pótlást kérni, de az alkatrészeknél nem látom sajnos őket. Már nem tartós, hiszen a szűrőjét hiába kefélgetem csak nem az igazi. Szeretném, ha találnátok megoldást. Köszönettel: Angéla

Kedves Angéla!

Örülök, hogy elégedett a porszívóval, mi sem tudnánk elképzelni nélkülük az életünket 😊 szívesen segítünk a küszönmászó kiválasztásában is.:-)

Evolveo olalkefe még nem érkezett be raktárunkba, de úton van. Ami elérhető, csak még az oldalunkon nem szerepel az egy felújító készlet, ami 3db HEPA filtert és 1db mopot tartalmaz, ára 7990 Ft. 

Üdvözlettel: Robotguru                                     

felhasználó: Csüriné Fónagy Zita2018.03.18. 18:03:00
Többszöri átolvasás,nézegetés után erre a csoda masinára esett a választásom,mivel száraz és nedves feltörlést is végez,és még az ára is megfelelő.Kérdésem. 54m2- es lakásban használható e? Gondolom járólapot is takarít,ha nedves feltörlést is végez. El kell e pakolni előle,vagy kikerüli, a foteleket, mert nem igen tud alámenni.Mennyi ideig tartanak az alkatrészei,mennyi azaz időszak amikpr már cserélni kell?

Kedves Zita! TEljesen jó választás erre a lakásra. Nem kell elpakolni semmit, ami alá nem tud bemenni azt körbe fogja takarítani. Az oldalkeféket (kb. 1 év) , a szűrőt (kb. 6 hónap) és a mopot kell majd cserélni leghamarabb a természetes kopás, elhasználódás miatt, de ezekből a tartalékok is találhatóak a dobozban. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Klára2018.03.09. 20:23:00
SOS! Ma érkezett meg a robot, feltöltés után elindítottam. A száraz porszívózással minden rendben volt, utána indítottam a nedves feltörlést. Most, hogy befejezte a munkát, ki szerettem volna venni a vizes tartályt, hogy kiüríthessem, és nem tudom kivenni. A jobb oldalát engedné, de a bal oldal olyan, mintha be lenne szorulva. Erőltetni nem szeretném, egyenlőre benne hagytam. Vajon miért nem tudom kivenni a tartályt? Kérem, segítsenek, mit tegyek? Köszönettel: Klára

Kedves Klára! Nagyon új a készülke, és ezért ez előfordulhat. Van a bal alsó sarokban egy csavar, amit meg kellene kicsit lazítani, s ennek segítségével kijön a tartály. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Klára2018.03.05. 15:47:00
Köszönöm, hogy gyorsan kaptam ajánlatot, amely tetszik is. EVOLVEO Robo Trex H5 hibrid. Mielőtt döntenék a vásárlásról, kérdéseim lennének.Önök 6 hónap garanciát vállalnak az akkumulátorra. Ha cserére lesz szükség, kapható-e Önöknél és mennyiért? Milyen alkatrészeket, tartozékokat érdemes még hozzá rendelni? Az alkatrészek között nem találtam olyat, amelyek az ajánlott típushoz valóak. Ezért fontos tudnom, hogy mennyire biztosított az alkatrészellátás? Köszönettel

Kedves Klára!

Ez a robot még annyira új a kínálatunkban, hogy még nem érkeztek be raktárunkba a kopóalkatrészek. Jelen pillanatban egy féle készlet vásárolható meg hozzá, amiben 3db hepa szűrő és 1db feltörlésre alkalmas mop található. Ennek az ára bruttó 7900.- ft

Kapható lesz hozzá majd a későbbiekben akkumulátor, oldalkefe, külön hepa szűrő, de ezekre előre árakat nem tudok sajnos mondani.  Annyi biztos, hogy nem lesznek drágábbak a többi márkánál.

Alapból a dobozában vannak tartalék alkatrészek:

-1db tartalék mikroszálas kendő nedves feltörléshez

-1db tartalék  hepa szűrő

-2db tartalék oldalkefe


Mire a doboz tartalma elfogyott, már kaphatóak lesznek a kiegészítők. Szép napot, üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Sárközi istván2018.01.18. 15:56:00
T. Robotguru! Tegnapi nap folyamán kaptam meg az Evolveo RoboTrexH5 Hibrid robotporszívót. Feltöltés után, porszívózás közben - szinte percenként állt le, s kettő csipogással jelezte, hogy hiba van. (Tolatni próbált. - nyílt terepen is. Nem voltak akadályok.) Ekkor tulajdonképp csak az elülső ütközőlap jobb oldalát kellett jól megnyomni, s újra indítani. Az ütközőlap másik oldala mozdulatlan, ezen az oldalon pedig majd egy cm-es az ütközőlap mozgása. Így, szinte folyamatosan hibaelhárítást kellett végeznem. Mi a lehetőség, hogy megfeleljen az elvárásoknak?

Kedves Sárközi István!

Kérjük, hogy juttassa el a készüléket szervizünkbe, küldöm elérhetőségeinket: https://www.robotguru.hu/robotszerviz

Üdvözlettel: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.