0
Értékelés:
Ár:
119 990 Ft
Akciós ár:
99 999 Ft
Akció érvényessége:
2018-12-15-ig
Akció vége
Nap Óra Perc Mp
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
1-2 nap

EVOLVEO RoboTrex H11 hibrid robotporszívó

Újdonság: szisztematikus hibrid robotporszívó jó áron

A Evolveo RoboTrex ROB RTX-H11 Vision robotporszívó legvonzóbb tulajdonsága, hogy a porszívózást és nedves feltörlést egy készülékben egyesíti, nem kell több robotot vásárolnunk ahhoz, hogy két problémára is megoldást kapjunk.

Választhatunk, hogy melyik takarítási üzemmódot használjuk:

1.      csak porszívózunk

2.      porszívózunk és nedves feltörlést végzünk egyszerre

3.      porszívózunk és száraz feltörlést végzünk egyszerre

Az Evolveo RoboTrex ROB RTX-H11 Vision újdonsága a korábbi Evolveo készülékekhez képest navigációjában van, hiszen ez a készülék rendszerszerű mozgással nagyobb területet képes kitakarítani, és magasságának köszönhetően az alacsonyabb helyre is befér.Kamera és giroszkóp navigáció

A kamerából és giroszkópból álló navigációs rendszer pontos tájékozódást tesz lehetővé, ezzel jelentősen csökkenti a takarítási időt, nem fordulhat elő, hogy a robotporszívó ugyanazon a helyen többször is áthaladjon. Az Evolveo RoboTrex ROB RTX-H11 Vision robotporszívó érzékeli, ha végzett a teljes lakás takarításával, és visszatér a töltőállomásra.
A Evolveo RoboTrex ROB RTX-H11 Vision robotporszívóhoz egy kivehető víztartály és egy nagy méretű mikroszálas mop is tartozik. A nedves feltörlés üzemmódban is működnek a forgó kefék is, amelyek képesek felsöpörni a szemetet, hogy még hatékonyabb legyen a takarítás. Az intelligens rendszer áztatás nélkül, finom szivárogtatással juttatja a vizet a mopra, ezért a Evolveo RoboTrex ROB RTX-H11 Vision alkalmas laminált parketták és faparketták nedves feltörlésére is.Egy főkefe és két oldalkefe a tökéletes tisztítás érdekében

A főkefe biztosítja a szőnyege alapos porszívózását, de jó szolgálatot tesz kemény padló felületeken is. A két antisztatikus oldalkefe a bútorok és a falak mentén, a szobák sarkaiban és más nehezen hozzáférhető helyeken szükséges a kerek formájú robotnak.

Választható szívóteljesítmény

A normál üzemmód mellett a távirányítóval a Evolveo RoboTrex ROB RTX-H11 Vision szívóteljesítménye maximálisra állítható, így a robot még erősebben takarít az erősen szennyezett területeken.

Tervezett takarítás

A Evolveo RoboTrex ROB RTX-H11 Vision robotporszívó lehetővé teszi a takarítás időzítését, ehhez nyújt segítséget a távirányító.

Modern BLDC motor

A BLDC motor (kefe nélküli egyenáramú motor) garantálja a hosszú élettartamot. Megbízhatóan és csendesebben működik, mint a hagyományos motorok.

HEPA szűrő

A HEPA szűrő gondoskodik arról, hogy a finom por, az allergének nehogy visszajussanak a levegőbe. A robotporszívó karbantartása nagyon egyszerű, nem kell papírporzsákokat vásárolnunk, csak ki kell üríteni a portartályt és ki kell tisztítani többrétegű szűrőt.Akadály- és mélységérzékelők

Több érzékelő védi a bútorokat az ütközésektől, a robotot pedig a leeséstől. Három pár érzékelők akadályozza meg a leesést a magasabb szintekről, és kilenc pár szenzor érzékeli és védi a bútorokat a sérülésektől.

Nagy kapacitású akkumulátor

A nagy kapacitású 2 600 mAh Li-Ion akkumulátor elegendő energiát biztosít ahhoz, hogy a robot hosszú ideig működhessen. Ez az akkumulátor nem igényel formázást. A RoboTrex ROB RTX-H11 Vision porszívót speciális védelemmel látták el, ami leállítja a tápellátást a feltöltés után, és megakadályozza a túltöltést. Tisztítás után a robot automatikusan visszatér a töltőállomásra és automatikusan megkezdi a töltést.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás a robotra: 24
 • Jótállás az akkumulátorra: 6 hónap
 • Átmérő: 310 mm
 • Magasság: 72 mm
 • Súly: 2,5 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 59dB
 • Akkumulátor típusa: Li-ion 2600 mAh
 • Dokkoló állomás
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Átlagos működési idő: 110 perc
 • Programozható: késleltetett indítás
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,3 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: max. 100 m2
 • Extra funkció:
  nedves feltörlés
 • Kezelő felület: nyomógomb
 • EVOLVEO RoboTrex H11 Vision hibrid robotporszívó
 • 1 db víztartály nedves feltörléshez (300 ml)
 • 1 db portartály porszívózáshoz (300 ml)
 • 1 db Infravörös távirányító LED kijelzővel (a szükséges 2 db elemet tartalmazza)
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db hálózati tápegység
 • 1 db tartalék HEPA szűrő
 • 1 db feltörlő keret XXL moppal
 • 1 db tartalék XXL mikroszálas mop
 • 2 db tartalék oldalkefe
 • 1 db tisztító kefe
 • felhasználói kézikönyv
EVOLVEO RoboTrex H11 hibrid robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Timi2018.11.23. 05:52:00
Szia!Szeretnék egy robotporszívót.Melyik terméket válasszam ha:össz nm 100,ne ütközzön akadállyal,küszöb,lépcső van,laminált parketta,járólap,szőnyeg van,esetleg rendszerszerűen takarít,jól,tölti magát,ár függvényében fel is töröl.

Kedves Timi! 

A leírtak alapján a  Xiaomi Mi Roborock 2 hibrid robotporszívó és a EVOLVEO RoboTrex H11 hibrid robotporszívó felel meg az elvárásaidnak. A Xiaomit applikáción keresztül is tudnád használni, ha ez neked fontos.

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Hajba Judit2018.11.20. 15:48:00
Tisztelt Robotguru! Evolveo RoboTrex H11 gépünk első üzembe helyezése sajnos nem sikerült. Miután megvolt a négy órás első töltés, megpróbáltuk a play gombbal elindítani, de ugyanazt a szöveget hallottuk, hogy hamarosan megkezdi a töltést. Később közölte, hogy feltöltött, de ismét csak a play gomb megnyomása (kétszeri megnyomás után is) ugyanúgy a töltés megkezdését ismétli. Mit tehetnénk? Köszönettel

Kedves Judit

A robotporszívó oldalán van egy főkapcsoló, kérem azt kapcsolják be. Amennyiben így sem oldódott meg a probléma, kérem jelezzék.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Tamás2018.11.12. 08:49:00
Tisztelt robotguru.Az evolveo h11 en és a xiomi robrock 2 ő között vacilálok.Melyiket tudná ajánlai.Küszöb van ,szőnyeg is,felmosási funkciót is szeretnék.Szeretnék részletesebb jellemzést.Melyik porszívóz ,felmos,navigál,jobban?

Üdvözlöm

A Roborock2 nedves feltörléskor egy teljes víztartállyal 30 négyzetmétert, az Evolveo H11 pedig 100 négyzetmétert tud nedvesen feltörölni. A Roborock2 a porszívózást és a nedves feltörlést egyszerre végzi, míg az Evolveoban a tartályt cserélgetni kell, tehát a két műveletet külön-külön fogja megcsinálni.

A Roborock2 egy akkumulátor feltöltéssel 120-130 négyzetmétert képes bejárni, míg az Evolveo maximális terület lefedése 80 négyzetméter. Mind a két robotra igaz, hogy nedves feltörlés esetén fel fognak menni a szőnyegre, tehát elsősorban abban a helységben érdemes nedvesen feltörölni ahol nincs szőnyeg. Jelen állás szerint a Roborock porszívó esetében mágneses határoló csíkkal ki lehet zárni területeket ahol ne takarítson így a szőnyeget el lehet keríteni ezzel a mágneses csíkkal.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Judit2018.11.09. 10:20:00
Érdekelne ez a gép, de szeretném megtudni, hogy elég-e a 0,3 l tartály a por, szösz tárolására , ha esetleg több lenne leáll? A nedves takarításnál milyen tisztítószer kell bele? Mennyire hatékony ez a gép 100 m2 takarításánál? Meg lehet-e azt oldani, hogy az emeletre felvinném és egy 35 m2 helységet külön kitakaríthatni vele. Nem megy a nedves takarítási funkció, a porszívózás hatékonyságának a rovására? Sajnos nem látok olyan videót ami üzemelés közben mutatná be a porszívót,. Mikor tudnak olyan videót feltenni ami a sarkalatos ponton mutatná be a porszívó kezelését tulajdonságait, Válaszát köszönöm

Kedves Judit

Az Evolveo H11-es robotporszívó egy feltöltéssel 80-100 négyzetmétert tud kitakarítani. Természetesen az emeletre is fel lehet vinni, és külön is ki lehet takaríttatni vele a 35 négyzetmétert. A robottal vagy porszívózunk vagy nedvesen törlünk fel. Mivel a két funkció külön van így nem megy megy egyik a másik rovására. A nedves feltörlés kapacitása egy tartály feltöltéssel 100 négyzetméter.

A videó elékszítése folyamatban van, hamarosan készen lesz.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Kati2018.11.04. 18:26:00
Szia, egy 4 helyiségből álló lakás takarítását szeretném távollétemben megoldani (kisállat nincs) Az EVOLVEO RoboTrex H11 hibridre gondoltam. Felkeresi az összes helyiséget automatikusan? Lehet így programozni: Mobil app letölthető hozzá?

Kedves Kati!

Igen, ez a robot képes bejárni több helyiséget, ha nincsenek magas küszöbök, amik akadályoznák a bejutást a helyiségekbe. Mobil app nincs hozzá.

űÜdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Judit2018.10.08. 12:16:00
Tisztelt Robotguru! Az lenne a kérdésem, hogy mennyire okoz problémát a készüléknek megbirkózni a kifejezetten hosszú hajszálakkal? Előre is köszönöm válaszát

Kedves Judit!

Az EVOLVEO RoboTrex H11 hibrid robotporszívónak van főkeféje, tehát a hosszú hajszálak oda fognak feltekeredni.

Annyi a teendő, hogy jobban oda kell figyelni a készülék karbantartására (le kell gyakrabban tisztítani a főkefét), hogy a feltekeredő hajszálak ne terheljék túl a motort.

Üdvözlettel: 

Robotguru 

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.