0

Elromlott a porszívód? Egy jó ok, hogy robotporszívót vegyél helyette

2016.10.05.
Elromlott a porszívód? Egy jó ok, hogy robotporszívót vegyél helyette Ha tönkrement a korábbi takarítógéped, az új készülék kiválasztásakor ma már mindenképpen vedd számításba az automata eszközöket is. A robotporszívó nem luxus, hanem egyre inkább megkerülhetetlen alternatíva!

Háztartási gépeket a pillanatnyi igényeink alapján választunk, de választásunk évekre meghatározza az otthoni komfortérzetünket. Egy tartós eszköz vásárlásakor éppen ezért azt is átgondoljuk, hogy vajon hány évig fogjuk használni és vajon évekkel később is megfelel-e még?

Emlékezz vissza arra az időre, amikor a lapostévék elterjedtek Magyarországon. Egyik éven még mindenki régi típusú, képcsöves tévét vásárolt. Néhány bolt már árult lapostévét is, de olyant csak azok vettek, aki rendkívüli módon érdeklődtek a technikai újdonságok iránt. Drága volt és nem is voltak még túl megbízhatóak a régeikhez képest. Aztán történt valami.

Egyik éven a karácsonyi vásár előtt nagyon sok helyen leárazták a tévéket. Tényleg, korábban egy nagyobb tévét 70-100 ezer forintért lehetett megvásárolni, a boltok meg elkezdték hirtelen 50 ezer körül hirdetni ezeket. Az emberek vitték, mint a cukrot, s örültek, hogy milyen jó, új tévéhez jutottak hozzá.

A boltok pár hét múlva már tele voltak a lapostévékkel. Egy-két hónap leforgása alatt a régiek úgy eltűntek a polcokról, hogy nem is lehetett már hagyományos készüléket kapni. Nem is gyártották őket. Aki az utolsó között megvette a régi tévét, annak már abban a pillanatban elavult a készüléke, amikor kihozta az üzletből. Három hónappal később az ő új tévéje már olyan volt, mintha a múlt századból került volna ide.

Lehet, hogy ő is szívesen vásárolt volna egy olyan készüléket, mert tetszettek neki az új lapostévék. De hát most vett újat.... évekig, míg a régi típusú készüléke működött, csak nézegette vágyakozva a boltokban a lapostévéket, s szidta magát, hogy pont akkor vett egy régi vacakot, amikor az újak megjelentek.

Hamarosan ez játszódik le a háztartási eszközök között is. Ha ma megveszel egy jó minőségű, de hagyományos, a régi technikát képviselő porszívót, biztos lehetsz benne, hogy az hamarabb lesz elavult készülék, minthogy letelne a használati ideje. A jobb minőségű eszközöket 6-10 évig is használjuk. Tíz év múlva talán te leszel az egyetlen a barátaid között, akinek még nem lesz robotporszívója.

Ha elromlott a régi takarítógéped, nézz körül most a robotporszívók között. Választhatsz egyszerűbb modellt is, azok közelebb állnak a hagyományos technikához árban is és tudásban is. A takarítás minőségében azonban egy Ariete 2711 Bricola robotporszívó vagy egy Hoover Robo.com3 is olyan változásokat fog hozni, melyekre nem is számítasz. Megismerheted velük a robotporszívózás előnyeit, s nem is akarsz majd a jövőben már máshogyan takarítani.

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.