0

Élménytár

Budapesten – az immár 5 éve működő üzletünk mellett - egy európai és világszinten is egyedülálló háztartási robotikai tesztközpontot hoztunk létre 2014 őszén a Récsei Centerben.

A több mint 130 m2 –en működő bemutatótermet és tesztközpontot Robotguru Élménytárnak neveztük el, ahol a látogatók különböző szempontok szerint ismerkedhetnek meg a robotika világával és egyúttal tartalmas kikapcsolódási lehetőséget is biztosítunk az érdeklődőknek. Célunk, hogy igényes környezetben ismerkedjenek meg a látogatók azokkal az eszközökkel, robotokkal, melyek időt szabadítanak fel számukra, hogy azzal tölthessék az idejüket, amit leginkább szeretnének.

A Robotguru Élménytár az alábbi részekből áll össze: 

1.   – A háztartási robot bemutató és tesztelő központ

Fogd meg! Indítsd el! Higgy a saját szemednek! A roboZOOMban előre egyeztetett időpontban, valós háztartási környezetben próbálhatod ki a Robotguru Kereskedőház által forgalmazott takarító robotokat. Személyes és lakásra szabott tanácsadáson vehetsz részt, megkeressük számodra a legmegfelelőbb robotot. Kiválaszthatod, hogy milyen tesztanyagokkal (kosszal!), milyen padlófelületeken és bútorok között történjen a tesztelés. Robotguru munkatársai pedig segítenek, hogy minél alaposabban megismerd az egyes robotok működését, hatékonyságát.
>>Részletek és időpontfoglalás

2.   - Szabadulós játék szobák, ahol a megfejtésre váró rejtélyek robotokkal, robotikával kapcsolatosak

Budapesten nagyon sok helyen lehet szabadulós játékokat játszani. A roboROOM mégis más, mint a többi, mert nálunk robotikus élményben lehet részed. A bezárt helyiségekből csak akkor szabadulhattok ki, ha minden titkot és rejtélyt közösen megoldotok.

A történet, a feladatok és a környezet mind-mind a robotokkal van összefüggésben. Ezért különösen olyan felnőtteknek és gyerekeknek ajánljuk, akiket érdekel a sci-fi, a fantasy, a hightech világa, vagy éppen fanatikus Star Wars rajongók. Várjuk a baráti társaságokat, munkahelyi közösségeket, HR szakembereket is egy különleges élményre.

A játékban 2-5 fős csapatok vehetnek részt. A játékhoz időpontot kell előre foglalni. Semmi más nem szükséges hozzá, mint csapatjáték, figyelem és logikus gondolkodás.
>>Részletek és időpontfoglalás

3.   – Az üzlet, ahol a robotok gazdát cserélnek

A Robotguru Shop több mint öt éve szolgálja a robotot kereső vásárlókat. Kezdetben csak iRobot termékek forgalmazásával foglalkoztunk, bevezettük és felépítettük ezt a márkát Magyarországon. Akkortájt exkluzív bemutatóteremként funkcionált a hely. A változások azonban minket is elértek, ezért a 2014-es év elejétől független robotszakértőként működünk tovább. Prémium termékeket forgalmazunk, ezért arra törekszünk, hogy a lehető legszélesebb választékot mutassuk be annak érdekében, hogy ki-ki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb robotot. A SHOP-ban dolgozó kollégáink minőségi robotoknak keresnek új gazdát. Melyek a robotjaink? Íme:

-       robotporszívók (LG, Samsung, iRobot, Neato, Moneual, Ecovacs)
-       felmosó és feltörlő robotok (iRobot, Moneual)
-       fűnyíró robotok (Robomow, Bosch, AL-KO, Husqvarna)
-       medencetisztító robotok (Maytronics)
-       robotjátékok (Logicom, Hexbug, WooWee, BUKI)

A www.robotguru.hu webáruházban online is megrendelheted a termékeket, amit vagy futárral kiszállítunk, vagy az üzletben személyesen is átvehetsz. Tudsz készpénzzel és bankkártyával is fizetni nálunk.
>>Kapcsolat

4.   – Az online robotcsatorna [HAMAROSAN!]

Már csak néhányat kell aludni, és elidul ez a szintén egyedülálló szolgáltatásunk. Addig is iratkozz fell hírlevelünkre és értesítünk, amikor indulhat a kukkolás.

Nem mindenki tud eljönni hozzánk. De miért ne lehetne interneten keresztül még több látogatóval megosztani, hogy miként zajlik egy-egy robot tesztelése? Ezért találtuk ki az online tesztközvetítéseket, így a kedvenc foteledből követheted, hogy melyik robot hogyan állja meg a helyét, hogyan tájékozódik a helyiségben, felszedi-e a szemetet stb. Továbbá visszanézhetsz korábbi teszteket, összefoglalókat és ezek segítségével hozhatsz döntést arról, melyik robotot választod.

A roboTV-re ráadásul elő sem kell fizetni, csak internet kell hozzá. Amikor kedved tartja, bekukkanthatsz a robotok titkos életébe. A robotvilág jobb, mint egy valóságshow, itt nincs kiszavazás – beszavazás - civakodás, csak színtiszta takarítás és kikapcsolódás! 

Készítette: NeoSoft Kft.
©2010-2016 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.