0

Electrolux PureF9 állóporszívó tesztelés

Kedves Tesztelő!

Köszöntünk, és örülünk, hogy részt veszel az Electrolux és Robotguru Kereskedőház által közösen szervezett tesztelési programban.
A tesztelés során személyesen megismerheted, sőt otthonodban ki is próbálhatod az Electrolux új termékét, az Electrolux PureF9 állóporszívót.
Ehhez nem kell mást tenned, csak add meg az alábbi adatokat. Felvesszük veled a kapcsolatot, és időpontot egyeztetünk a teszteléshez.

  
Az „Electrolux PUREF9 állóporszívó terméktesztelés” programban részt vehet bármely 18. életévet betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező, magyar állampolgárságú természetes személy. 

A tesztelés szervezője és a teszttermékeket biztosítja: Electrolux Lehel Kft. (5100Jászberény, Fémnyomó u. 1.)
A tesztelés technikai lebonyolítását és adminisztrációját a Robotguru Kereskedőház Kft. (1146 Budapest, Istvánmezei út 6.) végzi.

A tesztelés időszak: 2018. október 15. – november 20.

Teszttermék: Electrolux PUREF9 PF91-ALRGY állóporszívó

A tesztelő személyes adatainak megadásával, valamint a program adatbázisában történő regisztrációjával automatikusan hozzájárul, hogy:
·      a Robotguru Kereskedőház Kft. mint Adatkezelő, a tesztelő személyes adatait kezelje és felhasználja,
·      a tesztelő személyes okmányairól a Robotguru Kereskedőház Kft. (személyazonosító igazolvány, lakcímkártya) fénymásolatot készítsen,
·      a tesztelési megállapodást aláírja.

Az adatszolgáltatás önkéntes.

Az „Electrolux PUREF9 állóporszívó terméktesztelés” programra jelentkező az adatbázisba történő regisztrációjával tudomásul veszi, hogy egy személy a kampányidőszakban
- egy darab Electrolux PUREF9 PF91-ALRGY termék tesztelésére jogosult;
- a tesztelési időszak 3 napig tart;
- a tesztelés időbeli ütemezését a Robotguru Kereskedőház Kft.-val történő előzetes telefonos egyeztetés alapján rögzítik;
- a tesztelésre átvett terméket a jelentkező személyesen Robotguru Kereskedőház Kft. üzletében (1146 Budapest, Istvánmezei út 6., Récsei Center) kitisztítva veszi át és oda kitisztítva hozza vissza;
- tesztelő felelősséget vállal a teszttermék épségének megőrzéséért, és vállalja a nem rendeltetésszerű használatból fakadó esetleges károk anyagi következményeit.

Jelen feltételek bárminemű megsértése a tesztelésből való kizárás következményét és esetleges jogi lépések megtételét vonja maga után.

Az Adatkezelő a személyes adatokat a mindenkori jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően, bizalmasan kezeli. 
 
 

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.