0

Egy új versenyző jelent meg a robotporszívó piacon

2015.04.15.
Egy új versenyző jelent meg a robotporszívó piacon Az LG HOM-BOT SQUARE VR34408LV robotporszívó megérkezett

A sarkokban kiütéssel győz - Az egyszemű, de nagyszerű - küklopsz - A szürke barát

Az LG HOM-BOT SQUARE VR34408LV új generációs II-SLAM kamerájával automatikusan kalkulálja a fényerősséget és pásztázza a mennyezetet. Nincs bolyongás, mert a robot tudatosan navigál a lakásban a kamera által készített felvételek alapján
A kamera137°-os látószögben észleli a környezetét.
A kamera másodpercenként 30 képet készít. A robot a képek folyamatos összehasonlításával ismeri fel a helyzetét, és térképezi fel a lakást.

A robot okos: gyorsan tanul ráadásul nem felejt
Az LG HOM-BOT SQUARE a feltérképezés és a takarítás után megjegyzi az útvonalat, illetve a lakás elrendezését. A következő takarítási ciklus során már memóriája segítségével igazodik el, így a második vagy harmadik alkalommal már optimalizálja közlekedési útvonalát.
Szőnyegre fel, turbó üzemmód bekapcsolva!
Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy puha szőnyeg takarítása teljesen más, mint egy kemény padlófelületé. Az LG erre is felkészítette okos robotporszívóit. Ezért ha a robot szőnyegre érkezik, a automatikusan turbó üzemmódba kapcsol, ami azt jelenti, hogy a kefék fordulatszáma és a szívóerő maximális fokozaton működik. A Smart Turbo fokozat pedig automatikusan visszaáll normál üzemmódra, ha a robot elhagyta a szőnyeget. Mondtam, hogy okos, ugye?

Alapos takarítás – 5 takarítási mód
A hatékony takarítás érdekében a LG HOM-BOT SQUARE VR34408LV öt különböző üzemmódban működik:
· Cikk-cakk· Spirál (helyi)· Turbo· Smart Turbo· Ismétlés
A robot távolságtartó, mert nem ütközik
Az LG HOM-BOT SQUARE használatával nem kell aggódnod amiatt, hogy értékes tárgyaid megsérülnek vagy megkarcolódnak. A robot az elején lévő ultrahangos szenzorokkal érzékeli az útjába kerülő akadályokat, és minimalizálja az ütközések számát. Az ultrahangos szenzorok nagy ívben és pontosan érzékelnek, ráadásul az üveg és más átlátszó tárgyakat is. Ezeket más készülékek nem veszik észre, vagy csak túl későn, ütközéskor észlelik.
Könnyen kivehető a portartálya
Az LG HomBot Square porgyűjtő tartályát úgy tervezték, hogy könnyen hozzá lehessen férni. Csak meg kell nyomni a fedlapot, ami felnyílik, és a hordozófül segítségével a portartály könnyen kiemelhető a robotból. Egyszerű és kényelmes megoldás, ráadásul a por biztosan a tartályban marad, ahonnan porfelhő nélkül kiüríthetjük a szemetesbe.
Széles HEPA szűrő
A 18 cm széles HEPA kimeneti levegőszűrő a legkisebb porrészecskéket sem engedi át, így garantáltan pormentes, tiszta levegő kerül vissza lakásodba.
Hosszú élettartamú akkumulátor
Az új, Li-ion Polymer akkumulátor akár 300 használat után is eredeti teljesítményének 90%-át nyújtja. Így ritkábban kell cserélni, amellyel csökkentjük költségeinket.
Alacsony zajszinten robotol
Az LG HOM-BOT SQUARE zajszintje működés közben csupán 60 dB, így biztosan nem zavarja mindennapi életedet. Turbó üzemmódban ugyan kicsit hangosabb - 62dB-t mértünk – de ez meg sem közelíti a hangosabb robotok zajszintjét. "Csendes"társ a takarításban.

Akarod?

A Robot legyen Veled!

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.