0
Értékelés:
 
Ár:
1 079 000 Ft
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
3-5 nap

Dolphin Wave 100 medencetisztító robot

25 méter hosszúságú medencékhez

Nagy hatékonyságú, teljesen automatikus tisztítás hotel, kemping és iskolai medencék számára. A fejlett giroszkópos rendszer pontos feltérképezést biztosít az aljzat, a falak, valamint a vízvonal szisztematikus tisztításához. A nagy kapacitású szűrőtér összegyűjti a piszkot, port és minden egyéb törmeléket, így a tisztítási ciklus végén tiszta és higiénikus víz marad vissza.

A Dolphin Wave 100 igazi igásló a medencetisztítók világában. Ha egy szisztematikus, alapos, megbízható robotot keresel, akkor itt van a megalkuvást nem kérő válasz. A max. 25 m-es medencék esetében a Dolphin Wave 100 medencetisztító robot megalkuvást nem ismerve veszi fel a harcot a piszokkal, és a takarítás eredménye kristálytiszta víz. 

Ajánlott medence méret: max. 25 m

Fontosabb jellemzők és előnyök:

  • Teljeskörű medence tisztítás - felsúrolja, kefével tisztítja és porszívózza a teljes medencét: a padlót, a falakat és a vízvonalat
  • A forgó tápkábel megakadályozza a kábel összegubancolódását
  • A tároló állvánnyal a robot könnyen mozgatható, szállítható
  • Kevesebb kémiai anyag felhasználására lesz szükség, különösen a felhasznált klór mennyisége csökken.
  • Az intelligens feltérképezési rendszer biztosítja a még tökéletesebb lefedést és takarítást. 
  • Maximális higiénia - a átható keferendszer hatékonyan távolítja el az algát, baktériumokat, hogy még kifogástalanabb legyen a víz minősége
  • Továbbfejlesztett, háromszintű medencetisztítási lehetőség az optimális szennyeződés eltávolításához és víz tisztításhoz bármilyen medence és évszak esetén. 205-kal nagyobb szűrőkapacitás.
   - a finom szőrűzsákok hatékonyan zárják magukba a mindennapi szennyeződéseket
   - az ultra finom szűrőzsákok a legfinomabb szennyeződéseket is képesek összegyűjteni
   - a széles háló-szűrő összegyűjti a faleveleket és a durva szennyeződéseket
  • Felhasználó-barát: teljesen automatizált, plug&play rendszer, azaz nem igényel telepítést. A távirányító lehetővé teszi a manuális irányítást. Opcionális beállítások és késleltetett működés funkció teszi még kényelmesébbé a használatát, ezáltal minden típusú medencéhez használható. 
  • Egyszerű használat és karbantartás 
  • Személyre szabható működés: beállítható a medence hossza, a működés ideje (4, 6, 8 órás takarítási ciklus), a takarítás gyakoriságát, a tisztítás intenzitását, a medence típusát, vízvonalat.
  • Az egyedülálló beépített giroszkóp tovább fokozza a feltérképzés hatékonyságát, precizitását és az irányíthatóságot
  • Kettős áttételű motor segíti az optimális medence lefedettséget, valamint az irányítást, függetlenül az akadályoktól, formáktól, valamint dőlésszögektől
  • Hosszútávú működésre tervezve
  • Megfelel az ETL, valamint CE standarnak
  • A dugulás jelző biztosítja a zavartalan hatékony működést


Ezért szeretjük a DOLPHIN WAVE 100 medence porszívót: 


 
Clever Clean
Hordozókocsi
Aktív PVC kefe
Aktív súrolás

CleverClean


Dual-Drive motor

Padló, fal és vízvonaltisztítás

Forgócsatlakozó
Giroszkóp
Szűrőtelítettség
jelző

Távirányító
 
Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Súly: 11 kg
 • Tisztítási teljesítmény: 225 m2/h
 • Szűrési teljesítmény: 17 m3/h
 • Kábelhossz: 30 m
 • Takarítási ciklus: 4, 6, 8 óra
 • Átlagos működési idő: 4 / 6 / 8 óra
 • Max. medenceméret: 25 m
 • Szállító kocsi
 • Tároló kocsi
 • Felhasználási terület: Professzionális
 • Vízvonal tisztítás
 • Forgó tápkábel - tartozék
 • Tisztítási terület: Aljzat és oldalfal és vízvonal
Dolphin Wave 100 medencetisztító robot
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Sándor István2017.05.24. 06:16:00
Hány voltos motorral működik a gép a víz alatt? Lehet-e takarítás alatt úszni a medencében? A hazai szabvány szerint hány voltos készülékeket lehet használni közösségi medencékben?

Kedves István! A medencetiszító robotot csak üres medencében szabad használni. A Dolphin Wave 100 medencetisztító 27 voltos motorral működik, megfelel a közületi medencékben használt tisztítóberendezeéskre vonatkozó feltételeknek.  Strandok, uszodák, tanuszodák használják ezt a készüléket. Üdv: Robotguru
felhasználó: Katona Sándor2016.07.19. 10:20:00
Üdvözlöm! A weboldalukon leírtak alapján nem szükséges vegyszereznem a medencét amennyiben a fenti robotot megvásárolom! Gondolom ha bealgásodik a medencém élhetek a pénzvisszafizetési joggal és az esetleges vízcsere költségeit is megtérítik számomra! ??

Kedves Sándor!

Erről a kérdésről az jut eszembe, ha vásárolsz egy habverőt, s ugyan megteszel mindent, de mégsem sikerül a sütemény valamilyen okból, akkor visszaviszed a habverőt, mert nem működik?

Amennyiben arra szeretnéd felhívni a figyelmünket, hogy számodra félreérthető a megfogalmazás, akkor köszönjük az észrevételed, hiszen arra törekszünk minden fórumon, hogy a lehető legpontosabban segítsük az érdeklődőket, a vásárlókat.

Ha a vízcsere költségeit is velünk szeretnéd kifizetteteni, az általad leírtak alapján, akkor kérlek, ne vásárolj, mert nem fogod örömed lelni a robotban ;-(
És nem azért, mert az általunk forgalmazott robotok nem tennék a dolgukat, hanem azért, mert csak olyat lehet elvárni a robotoktól, amire képesek.

Nem tudjuk, milyen a vized PH értéke? Mi hullik a medencédbe? Milyen szennyeződések kerülnek bele? Milyen gyakran cseréled a vizet? Milyen vizet használsz?
Sorolhatnám tovább.
A fenti kérdésekre adott válaszok ismerete nélkül, de azok ismeretében sem tudunk 100 %-os garanciát vállalunk olyanra, amit nem tudunk befolyásolni, hiszen tőlünk független.

Nem állítottuk, hogy soha nem kell többet vizet cserélned, csak azt, hogy a robot segítségedre lesz abban, hogy a medencéd tisztább legyen.
Nem állítottuk, hogy azokat a feladatokat, melyeket egy medence vásárlásával és használatával vállaltál, s korábban esetleg gyakran kellett elvégezned, az automatizálás miatt már nem kell soha többé!

Bízom benne, hogy sikerült megválaszolnom a kérdésed!

Ps.
Ne haragudj, de kérdésedben nem az együttműködést érzem, pedig ez nagyon fontos. Fontos Neked, mint Vevőnek, és fontos nekünk, mint eladónak.
Hiszem, hogy a kereskedelem a bizalmon alapul.


Ha mégis a vásárlás mellett döntesz, a Robot legyen Veled!

 

felhasználó: Kocsi Tamás2016.02.26. 09:49:00
Tisztelt Szakértő! Érdeklődnék, hogy a Dolphin Wave 100 medencetisztító robot, illetve a Dolphin termékeknek van magyarországi szervizük, illetve milyen az alkatrész ellátottsága a fenti termék(ek)nek? Milyen visszajelzéseket kaptak a felhasználóktól, megbízható a készülék? Egy meghibásodott Weda porszívót szeretnénk lecserélni egy ilyen készülékre. Segítségét előre is köszönöm. Üdvözlettel Kocsi Tamás Fürdővezető Nagykátai Gyógy- és Strandfürdő

Kedves Kocsi Tamás!

A válaszom minden kérdésedre, igen.
Alkatrészek rendben, szerviz rendben.

Amennyiben kapok egy elérhetőséget mailben a kiss.attila (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre, referenciával is tudok szolgálni.
Keresni foglak én is.

A Robot legyen Veled!

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.