0
Értékelés:
 
Ár:
278 900 Ft
Kifutott Dolphin Supreme M3 medencetisztító robot helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


Dolphin Supreme M3 medencetisztító robot

10 méter hosszúságú medencékhez

A Dolphin Supreme M3 az ideális medencetisztító robot maximum 10 méter hosszúságú medencékhez. Minimális befektetéssel élveztheti a tökéletes medencetakarítást, amelynek során a nehezen elérhető pontok sem maradnak ki az aljzat és a falak találkozásánál.

Mit kell tudni a Dolphin Supreme M3 medencetisztító robot működéséről? 

Élvezd a medence tiszta vízét, a szabadidőd pedig töltsd a családoddal takarítás helyett. Egy megbízható robotot keresel, aki 3 óra alatt kitakarít? Megtaláltad. Itt a Dolphin Supreme M3 medencetiszító robot. Nagy teljesítményű medencetisztítás - önállóan és hatékonyan.  

Önálló
A Dolphin Supreme M3 medencetiszító robot automatikusan tisztítja és szűri szennyeződéseket a medencében. 0,5 m2 szűrőfelülettel, 70 és 200 mikronos szűrővel, valamint 17m3/h szűrési teljesítmánnyel rendelkezik. A szűrők a szennyeződések jellegétől függően cserélhetők.

Hatékonyan takarít
A medencébe helyezést követően a Dolphin Supreme M3 medenceporszívó robot automatikusan elvégzi feladatát. Nem kell felügyelni, 3 óra elteltével a takarítási ciklus véget ér, és a robot magától kikapcsol. A medence alját és oldalfalakat 30 cm magasságig tisztítja. A takarítás végén nehogy a medencében felejtsd! A készüléket tároló állvánnyal szálítjuk.

Kiváló vízminőség kemikáliák nélkül
A medencék takarítása Dolphin Supreme M3 medencetiszító robottal jelentősen javítja a víz minőségét.  Kevesebb kémiai anyag felhasználására lesz szükség, különösen a felhasznált klór mennyisége csökken.  

Egyszerű
A Dolphin Supreme M3 medencetiszító robot nagyon könnyen kezelhető és karbantartható. 

Praktikus
Forgó tápkábel (pivot) megakadályozza a vezeték elfordítását. A tároló kocsi nemcsak a robot tárolását, hanem szállítását is megkönnyíti.

Ezért szeretjük a DOLPHIN SUPREME M3 medence porszívót:

 
Clever Clean
Állvány
Aktív PVC kefe
Aktív súrolás

CleverClean

Gyors szervíz

Aljzat és padka tisztítás

Forgócsatlakozó

Felső hozzáférés
 

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Súly: 9 kg
 • Tisztítási teljesítmény: 336 m2/h
 • Szűrési teljesítmény: 17 m3/h
 • Elektromos védelem - porszívó IP 68
 • Elektromos védelem - IP 54 transzformátor
 • Kábelhossz: 18 m
 • Üzemi vízhőmérséklet: 18-32 ˚C
 • Takarítási ciklus: 3 óra
 • Átlagos működési idő: 3 óra
 • Max. medenceméret: 10 m
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Forgó tápkábel - tartozék
 • Tisztítási terület: Aljzat

Tisztítás: 336m2/h

Tároló állvány: van

 • Nagy teljesítményű Dolphin Supreme M3 medencetiszító robotot családi medencék takarítására javasoljuk
 • Extra erős PVC tisztító kefék
 • A medence aljzatát 3 óra alatt letisztítja, a szennyeződéseket a vákuumszűrőkön keresztül megszűri 
 • Nagy felületű szűrőzsákban gyűjti össze a szennyeződéseket a medence faláról és aljáról
 • Automatikusan felméri a medence méretét és formáját, és ehhez igazítja a tisztító programot
 • Kis méret és súly
 • Könnyű kezelni és egyszerű karbantartani
 • Nincs szükség telepítésre
Dolphin Supreme M3 medencetisztító robot
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Bogi2017.04.07. 11:21:00
Tisztelt Uram! 6,5x3,5, 150cm mély fóliás, nem köves medencébe keresek medence tisztító porszívót. Tanácstalan vagyok, hogy melyiket válasszam. Őszíntén szólva, már sokkal többe van a medence mint gondoltuk, de ezt a dolgot már nem akarjuk kispórolni belőle. Jó ár-érték aranyút keresek. Várom mihamarabbi válaszát. Köszönettel H.Bogi

Kedves Bogi! A legjobb lehetőség ebbe a medencébe a Dolphin E10 medencetisztító robot. Könnyű, könnyű kezelni és karbantartani és a mednece tejes vízét átszűri, habár csak az aljzaton közlekedik. HA további kérésed van, küldd le telefonszámodat az info_kukac_robotguru_hu-ra és szívesen felhívunk, hogy válaszoljunk. Üdv: Robotguru
felhasználó: Katona Sándor2016.07.19. 10:20:00
Üdvözlöm! A weboldalukon leírtak alapján nem szükséges vegyszereznem a medencét amennyiben a fenti robotot megvásárolom! Gondolom ha bealgásodik a medencém élhetek a pénzvisszafizetési joggal és az esetleges vízcsere költségeit is megtérítik számomra! ??

Kedves Sándor!

Erről a kérdésről az jut eszembe, ha vásárolsz egy habverőt, s ugyan megteszel mindent, de mégsem sikerül a sütemény valamilyen okból, akkor visszaviszed a habverőt, mert nem működik?

Amennyiben arra szeretnéd felhívni a figyelmünket, hogy számodra félreérthető a megfogalmazás, akkor köszönjük az észrevételed, hiszen arra törekszünk minden fórumon, hogy a lehető legpontosabban segítsük az érdeklődőket, a vásárlókat.

Ha a vízcsere költségeit is velünk szeretnéd kifizetteteni, az általad leírtak alapján, akkor kérlek, ne vásárolj, mert nem fogod örömed lelni a robotban ;-(
És nem azért, mert az általunk forgalmazott robotok nem tennék a dolgukat, hanem azért, mert csak olyat lehet elvárni a robotoktól, amire képesek.

Nem tudjuk, milyen a vized PH értéke? Mi hullik a medencédbe? Milyen szennyeződések kerülnek bele? Milyen gyakran cseréled a vizet? Milyen vizet használsz?
Sorolhatnám tovább.
A fenti kérdésekre adott válaszok ismerete nélkül, de azok ismeretében sem tudunk 100 %-os garanciát vállalunk olyanra, amit nem tudunk befolyásolni, hiszen tőlünk független.

Nem állítottuk, hogy soha nem kell többet vizet cserélned, csak azt, hogy a robot segítségedre lesz abban, hogy a medencéd tisztább legyen.
Nem állítottuk, hogy azokat a feladatokat, melyeket egy medence vásárlásával és használatával vállaltál, s korábban esetleg gyakran kellett elvégezned, az automatizálás miatt már nem kell soha többé!

Bízom benne, hogy sikerült megválaszolnom a kérdésed!

Ps.
Ne haragudj, de kérdésedben nem az együttműködést érzem, pedig ez nagyon fontos. Fontos Neked, mint Vevőnek, és fontos nekünk, mint eladónak.
Hiszem, hogy a kereskedelem a bizalmon alapul.


Ha mégis a vásárlás mellett döntesz, a Robot legyen Veled!

 

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.