0

Dolphin Supreme Bio: az ökomedencédre szabott takarító

2018.08.30.
Dolphin Supreme Bio: az ökomedencédre szabott takarító Most őszintén: van annál jobb, mint csobbanni egyet a saját ökomedencédben nyáron? Természetesen ez csak akkor szórakoztató, ha a medence tiszta. Sajnos ez bizonyos erőfeszítésekkel jár. Kivéve persze, ha egy speciális medenceporszívó megtisztítja helyetted.

Ugyan egy fürdőtó önfenntartó bioszféraként létezik, és a betelepített növények biológiai szűrőként működőnek, ahhoz, hogy a víz ne legyen zavaros, és ne is algásodjon, vegyszermentes takarítás után kell nézni. Erre kiváló alternatíva lehet a medencetisztító robot.

A Dolphin Supreme Bio medencetisztító robotot direkt erre a célra tervezték. Akár a 15 x 7,5 m medencét is megsuviszkolják. Az aktívan forgó kefe az egyenetlen, sziklás és csúszós talajról is eltávolítja a szennyeződéseket és az algákat. Organikus medencékhez, fürdőtavakhoz kiváló.

A rugalmas szűrőrendszer tiszta vizet biztosít. Az optimális tisztítási eredmény érdekében szükség esetén egy külső szivattyúis csatlakoztatható a tótisztító robothoz.

A programozható Dolphin Bio Supreme S medencetisztító robot képes digitálisan beszkennelni a környező területet úgy, hogy az érzékeny ökoszisztéma ne sérüljön. Így lehet a tó ugyanolyan háborítatlanul az édenkerted része, mint eddig.

Hogyan kell tisztítani és ápolni egy kerti tavat?
 
Annak érdekében, hogy könnyebbé tedd a munkát a robot számára, valamilyen szinten fontos gondoskodnod a tóról. A legfontosabb tényezők:

  • Mielőtt fürödnél a medencében, vegyél egy zuhanyt, hiszen a különböző kozmetikumok maradványai szennyezhetik a vizet.
  • Ne használj trágyáta tó közelében, mivel ez növeli az alganövekedést.
  • A lombozatot rendszeresen távolítsd el a vízből. Ez csökkenti az iszapképződést.
  • Tavasszal intenzívenmeg kell tisztítani a tavat. A medencetisztító robot pedig majd elvégzi a munka többi részét.

Vár rád egy nyugodt nyár

Válaszd a legnépszerűbb kerti tótiszító, Dolphin Bio Supreme S medencetisztító robotot, amely sokoldalúságával teszi szebbé a nyarad.

Az összes medencetisztító robototitttudod megnézni.

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.