0
Értékelés:
 
Ár:
999 000 Ft
Kifutott Dolphin Bio-S medencetisztító robot ökomedencébe helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


Dolphin Bio-S medencetisztító robot ökomedencébe

Újdonság! – Dolphin Bio-S medencetisztító robot ökomedencék, organikus medencék, fürdőtavak takarítására. A kertünk igazi kincse lehet egy természetes fürdőtó, ami önmagában egyesíti a kerti tó és a fürdőmedence összes előnyét. Takarításáról azonban gondoskodni kell.

A fürdőtó (más néven: ökomedence, organikus medence, biomedence) – a hagyományos medence szezonális természetével szemben - egész évben szolgálja tulajdonosait. Viszont fenntartása összetettebb feladat, több odafigyelést igényel. Előnye, hogy a betelepített, biológiai szűrőként működő növények miatt nincs szükség egészségtelen klórozásra, mert egy fürdőtó önfenntartó bioszféraként létezik.A természetes tisztulási folyamatok mellett azonban szükség van a fürdőtó takarítására is, hogy elkerüljük az algásodást, és a víz tiszta és ne zavaros legyen. Ha fürdőtavunk van, nyilván szeretnénk elkerülni a vegyszeres megoldásokat.Kimondottan a természetes fürdőtavak, biomedencék takarítására fejlesztette ki a Maytronics - a medencetisztító robotok szakértője - legújabb termékét. A külső szennyeződések eltávolítása eddig nem volt egyszerű feladat a fürdőtavakból, mivel a hagyományos automata porszívórobotokat nem lehetett bennünk használni.

A Maytronics újdonsága, a Dolphin Bio-S automata medenceporszívó, segít az egészséges ökomedence vagy organikus medence megteremtésében, és folyamatos fenntartásában.

PS: Azért ne felejtsük, hogy a növényeket gondozni kell, az élőlényeket etetni, vagy éppen ritkítani, kordában kell tartani a természetes folyamatokat is. Az elszáradt növények, döglött rovarok nem nyújtanak kellemes látványt tóban, nem vonzanak csobbanásra.

A Dolphin Bio-S medenecetisztító robot max. 15 méteres fürdőtavak aljzatának, oldalának takarítására alkalmas egészen a vízvonalig. A robot eltávolítja a faleveleket és más külső szennyeződéseket a vízből többrétegű szűrőrendszerének köszönhetően.


Maximális tisztaság
A három aktív forgó kefe, a két Bio-kefe és duplasebességű harmadik kefe gondoskodnak a szennyeződések, algák, baktériumok kisöpréséről fürdőtavunkból még az igazán csúszós, egyenetlen felületeken is, az aljzaton és az oldalfalon egyaránt. (Az opcionális Dolphin Bio szívócső a szennyeződések közvetlen eltávolítására is lehetőséget kínál.)Szűrés és szívóteljesítmény
A Dolphin Bio-S medenecetisztító robot használata során három különböző típusú belső szűrő és a tó szivattyújának külső elszívási rendszere áll rendelkezésünkre. Ezek gondoskodnak a por- és egyéb szennyeződésektől mentes egészséges természetes, biomedence fenntartásáról.Kíméli a pénztárcádat és még használni is egyszerű
Az automatizált takarítás a robottal lényegesen költséghatékonyabb, mint a kézi takarítás. Nem csak időt, fáradtságot, de pénzt is megtakaríthatsz vele. Továbbá segít fenntartani a vízminőség egyensúlyát, ezért a medence vizét jóval hosszabb ideig lehet használni.

Felhasználóbarát és hatékony
A Dolphin Bio-S medenecetisztító robot alaposan feltérképezi és precízen kitakarítja a medencét még a sarkokban és a medence íves részein is. A belső giroszkóp és a szenzorok felismerik a falakat, ami lehetővé teszik, hogy a robot elkerülje a regenerációs területet, és a teljes takarítást rövid időn belül elvégezze.

Egyszerű karbantartás – elégedett fürdőzők
A felülről kiemelhető szűrőrendszernek köszönhetően a robot tisztítása és kiürítése nagyon egyszerű. Az új szűrőbetétek gyorsabb vízáramlást tesznek lehetővé, ezzel együtt erősebb lesz a keletkező vákuum szívóereje is.
Ez a robot mindent tud, aminek egy fürdőtó gazdája örülni fog: nem kell szenvedni a szűrőzsák tisztításával, a készülék egyszerűen működik, és ami a legfontosabb, a végeredmény. A tó vize egészséges, tiszta és csak arra vár, hogy családod, barátaid megmártózzanak benne.

Ezért szeretjük a DOLPHIN BIO-S medence porszívót:

 
Clever Clean
Hordozókocsi
Aktív PVC kefe
Aktív súrolás

CleverClean


Dual-Drive motor

Padló, fal és vízvonaltisztítás

Forgócsatlakozó
Giroszkóp
Három szintű szűrési porozitás

Felső hozzáférés

Távirányító
 
Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Súly: 10.5 kg
 • Távirányító: Van
 • Szűrési teljesítmény: 17 m3/h
 • Kábelhossz: 18m
 • Átlagos működési idő: 2/3/4 órás takarítási ciklusok
 • Max. medenceméret: 15 m
 • Teljes padló és oldalfal tisztítás
 • A robot belseje felülről hozzáférhető
 • Tároló kocsi
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Vízvonal tisztítás
 • Forgó tápkábel - tartozék
 • Késleltetett indítási lehetőség
 • Manuális navigáció 

Dolphin Bio-S medencetisztító robot ökomedencébe
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.