0

Colin Angle bejelenti az iRobot Roomba 980 robotporszívó bevezetését

2015.09.16.
Colin Angle bejelenti az iRobot Roomba 980 robotporszívó bevezetését iRobot Roomba 980 robotporszívó

Az iRobot belép az intelligens otthonba (SMART HOME) a Roomba ®980 porszívó robottal

Intelligens vizuális navigáció, applikációs ellenőrzés és Wi-Fi® csatlakozás segítségével az új iRobot Roomba 980 robotporszívó tisztává varázsolja egész otthonát.

SMART (okos): Az első Roomba-t adaptív navigációval és vizuális lokalizációval kombinálták, hogy akár két óra alatt kitakarítson, újratöltés és folytatás szükség szerint addig, amíg a ház tljes területét ki nem takarította.

SIMPLE (egyszerű): Az iRobot otthoni alkalmazásának köszönhetően a felhasználók irányíthatják a Roomba 980-at bárhonnan, bármikor.

CLEAN (tiszta): Az AeroForce tisztító rendszer a szőnyegfelismerő segítségével érzékeli a padlószőnyegeket és ahol szükséges kétszer dolgozik.
_______________________________________________________________________
2015. szeptember 16.

4:30 pm

BEDFORD, Mass.- 2015. 5zeptember 16. – iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), a robot technológia-alapú megoldások vezető forgalmazója ma jelentette be a Roomba 980 porszívó robotot – az iRobot máig legtökéletesebb és legjobb robot porszívója. Az iRobot Roomba 980 az első Roomba, amiben kombinálták az adaptív navigációt a vizuális helyismerettel, felhőbe csatlakoztatott vezérlő alkalmazással és megnövelt tisztítóerővel a szőnyegeken, segítve ezzel az embereknek tisztán tartani a padlójukat egész otthonukban akár egy gombnyomással.

„Több, mint 14 millió elsdott robottal az emberek otthonában világszerte, az iRobot globális piacvezető az automatizált otthoni takarításban” mondta Colin Angle, az iRobot elnöke és vezérigazgatója.

„A Roomba 980 a következő nagy lépés, ahogy az iRobot első felhő alapú terméke a képességek feltérképezésével jelzi a fogyasztói piac számára. Kihasználják a felhő és térképezési technológiákat, hogy a robotok jobban megértsék a környezetüket, és a felhasználók számára nagyob ellenőrzést és beavatkozást biztosítsanak. Ami a jövőt illeti, ezek az űj technológiák képessé fogják tenni bővített lehetőségek alkalmazásátaz intelligens otthonban csatlakoztatott robotok számára.”

„A porszívó robotok nem támaszkodhatnak egy tulajdonságra vagy technológiára, hogy hatékonyan takarítsanak.” mondta Christian Cerda, az iRobot Háztartási Robot (HOME ROBOT) üzleti egységének ügyvezető alelnöke és vezérigazgatója.

„A teljesítmény, a hatékony navigáció, a folyamatosan változó környezethez való alkalmazkodás és a  bútorok alatti takarítás - ahol a kosz megbújik - mind fontos tényezők, és kiegyensúlyozottnak kell lenniük. A Roomba 980 robotporszívó ezt figyelembe veszi, hogy kényelmes, személyre szabott, erős takarítási támogatsást, segítséget szállítson minden egyes nap.”

SMART (okos): A Roomba intelligens navigációval tisztítja az egész otthonát

Az iRobot iAdapt Felelős Tisztító Technológiája új érzékelőkkel való kombinálása által a Roomba 980 porszívó robot önállóan tisztítja az egész padlót a lakás minden szintjén. A Roomba 980-nal az iRobot először hajtja végre a saját vizuális egyidejű lokalizációt és feltérképező (vSLAM®) technológiát a fogyasztók széles köre által is elérhetően a termékekben.  Ennek az úttörő technológiának része az iRobot új iAdapt 2.0 Navigációnak Vizuális Lokalizációval, ami lehetővé teszi a Roomba 980-nak, hogy térképet építsen a környezetéről, amit takarít. Tudja a helyét, amíg ki nem takarította az egész felszínt (szintet). A térkép használatával a Roomba 980 két órán át folyamatosan működik, aztán automatikusan visszatér a töltőbázisára (Home Base), hogy feltöltődjön és folytassa a munkát, amíg nem végez. A Roomba 980 párhuzamos vonalakban mozogva hatékonyan takarít nyitott területeken, mialatt használja az érzékelőit, hogy ahhoz igazítsa a mintát amikor szükséges, zökkenőmentesen navigál a bútor alatt és a zsúfolt helyeken.

SIMPLE (egyszerű):  Csatlakoztassa a Roombát, hogy bárhonnan takaríthasson az iRobot otthoni alkalmazással.

Az iRobot új otthoni alkalmazása lehetővé teszi a használó számára, hogy a Roomba 980-at csatlakoztathassa a Wi-Fi-hez, tehát amikor a takarítási ütemterv nem egyezik a napirenddel, akkor elindíthatja a takarítási munkát bárhonnan, bármikor. A Roomba 980 tisztítási ütemét be tudják programozni a hét minden napjára az ismerős okostelefon felülettel. Elérhető Android és iOS eszközökre, az otthoni applikáció segítségével bővítheti a Roomba 980 funkcióit, lehetővé teszi a felhasználónak, hogy kiválassza a megfelelő tisztítási programot a saját otthonába. Választhat például egy vagy két menet közül, cválaszthatja a szélek tisztítását és akár használhatja a szőnyegfelismerőt. Az otthoni alkalmazás (Home App) információt is biztosít a takarítás állapotáról, személyre szabott tippeket és közvetlen hozzáférést biztosít az ügyfélszolgálathoz.

CLEAN (tiszta): Kétszeres tisztítási teljesítmény, ahol a leginkább szükséges.

A kosznak nincs esélye a Roomba 980 ellen, ami elég okos ahhoz, hogy felismerje a különböző padlófelületeket és optimalizálja a tisztítási teljesítményt a padlófelület típusa alapján, amit tisztít. Az AeroForce™ tisztítási rendszere a szőnyegfelismerővel biztosítja a kétszeres tisztító erőt az által, hogy automatikusan növeli a Gen3 motor teljesítményét a szőnyegeken. A Roomba 980 jellegét meghatározza az alacsony tervezés aminek segítségével kitakarít a bútor alatt, mialatt a kosz detektor (Dirt Detect™) optikai és akusztikus érzékelőket használ, hogy észlelje a helyeket, ahol a legmagasabb koncentrációban van a kosz és törmelék, és azokon a helyeken koncentráltabban elvégzi a munkát. Ahogy az elsőként bevezetett Roomba 800 sorozat, a Roomba 980 is folyamatosan mozgásban lévő kettős törmelék elszívóval rendelkezik, ami bármilyen padlótípusról felszedi a koszt, mialatt csökkenti az esélyt, hogy a szőr/haj belegabalyodjon és így kevesebbet kell a kefét tisztítani .

Árak és elérhetőségek

A Roomba 980 porszívó robot megvásárolható az Egyesült Államokban és Kanadában 2015. szeptember 17-től már $899-tól a www.irobot.com oldalon. Roomba  980 Japánban és választott európai országokban is 2015 (Q4)-től.

Roomba 980 fotók, videók és a háttér információk megtalálhatók: http://media.irobot.com/media-kits

Az iRobot Corp.-ról

Az iRobot úgy tervezi és építi a robotokat, hogy azok képessé tegyék az embereket, hogy többet idejük legyen. A cég háztartási robotjai segítenek az embereknek az okosabb utat találni a takarításhoz, a védelmi és biztonsági robotok megvédik a harctéren lévőket, és a távfelügyeleti robotok képesek virtuális jelenlétre bárhol a világon. Az iRobot fogyasztói és katonai robotjainak funkciói szabadalmaztatott technológiáinak továbbfejlesztett koncepciói a navigációban, mobilitásban, manipulációban és mesterséges intelligenciában.

2015. szeptember 16.
Fordította: Ozsváth Enikő

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.