0

Bosch Indego fűnyíró robot használatáról

2015.03.27.
Bosch Indego fűnyíró robot használatáról

Kedves vásárlónk megosztotta velünk tapasztalatait, s ugyan nem kimondottan a teszt rovatba tartozik az írás, mégis ide helyeztük el, hiszen a termékről és nem a kiszolgálásról, az értékesítésről szól.

A Bosch Indego fűnyíró robotot használják 2014. nyara óta, s ilyen tekintetben a véleménye egy hosszas teszt leírásának is tűnhet. A levelet 2014. október 27-én küldte el, s egyben hozzájárult, hogy megjelentethetjük.

Sent: Monday, October 27, 2014 11:24 PM
To: Kiss Attila
Subject: Re: M. József - kert

"Kedves Attila!

Elnézést, hogy csak most jelentkezem, de mindig közbejött valami.
Nagyon sok jó tapasztalatom van a Bosch Indegóval kapcsolatban. 

Ami nagyon elnyerte a tetszésem az az, amiért ezt a robotot választottam, mégpedig a strukturált nyírás. Igaz nincs tapasztalatom másról, de ez a termék olyan egyértelműen teszi a dolgát, és jó nézni, ahogy sorról sorra halad a vágandó területen.

Amit meg kellett tanulni, azaz el kellett fogadni, hogy érdemes a nyírásokat viszonylag sűrűn beütemezni. A használat elején, többször előfordult, hogy 4-5 nap is eltelt egy-egy nyírás között, és emiatt a vágás minősége sem azt nyújtotta, amit elvártunk. De mindez nem a robotnak szól, mint inkább annak, hogy meg kellett tapasztalnunk, hogy igenis mennie kell 2-3 naponta, hogy a folyamatos vágás miatt szép egyenletesen nyírt felületet kapjunk.

Miután ezen túl voltunk, és megfelelően programoztuk a gyakoriságokat, és hogy a nap mely időszakában nyírjon a gép, onnantól, gyakorlatilag csak azt láttuk, hogy a kert folyamatosan kellemes látványt nyújt. Ami kicsit furcsa, de ezzel is együtt lehet élni, az a széleken megmaradt vágatlan terület, de ehhez is hozzászoktunk, Ezt időről időre egy fűkaszával rendben lehet tartani. Viszont ezzel együtt rengeteg időt és fáradtságot megspórolt nekünk. Nagyon szeretjük, és abszolút megérte a befektetést.  És ami vicces, hogy a hófehér macskánk is előszeretettel ül fel a töltőállomáson pihenő zöld masinára, és csak akkor ugrik le, ha hirtelen elindul. :) 

Köszönöm érdeklődésed!

Minden jót, és további sikeres üzletet és sok elégedett vásárlót kívánok!

Üdvözlettel:
M. József"
(név és cím a szerkesztőségben)

 


Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.