0

Robotfűnyírók

 • Nem találod a megfelelő embert fűnyírásra? Van megoldás!

  2019.03.18.

  Ha kertápolásról van szó, nem kis kihívás megtalálni azt az embert, aki megfelelően képes elvégezni ezt a munkát. Amellett, hogy a növények számára a legmegfelelőbb gondoskodást biztosítja, a te igényeidnek is meg kell felelnie.

  A megbízhatóság pedig alapvető, hogyha a kertedet bízod valakire. A fűnyírás ugyanis nem csak a gép céltalan tologatásáról szól, hanem odafigyelést igényel. Ráadásul az sem mindegy, hogy a vágáson túl hogyan gondoskodsz a gyep egészséges fejlődéséről.

 • Hogyan lehet olaj és benzin nélkül füvet nyírni?

  2019.02.27.

  Ha nagy kerted van, bizonyára te is gondolkoztál már azon, hogy vajon létezik-e költséghatékonyabb és környezetkímélőbb megoldás a benzines fűnyírónál.

  Kétségtelen, hogy ezek a szerkezetek igen hatékonyak. Ugyanakkor a benzin nem csak a levegőre nézve káros, de a talajba jutva a növényeidre sincs éppen jó hatással.

 • Mit tehetsz, ha nem akarsz gyomirtót használni?

  2019.02.27.

  A kerti munkák egyik legbosszantóbb tényezője a gyomok eltávolítása. Ezek a nem kívánatos növények egyszerűen mindenhol felütik a fejüket, utána pedig szinte lehetetlennek tűnik őket kiirtani.

  Természetesen vegyszeres kezeléssel hamar véget lehetne vetni a problémának. De mi van, ha te nem szeretnél vegyszert alkalmazni?

 • Nem akarok komposztálni! Mit tegyek?

  2019.02.27.

  A kerti munkák, mint például a fűnyírás, a bokrok és a fák ápolása együtt jár a hulladékokkal is. Ideális esetben ezeket célszerű komposztálni.

  Azonban benne van a pakliban, hogy te nem szeretnél komposztálni. Milyen lehetőségeid vannak ilyen esetben, ha mégsem szeretnéd, hogy kárba vesszenek ezek az anyagok?

 • Utálod a fűnyírást? Így kerülheted el a munkát idén (is)

  2019.02.20.

  Biztosan te is voltál már úgy, hogy a tavasz közeledtével kinéztél a kertbe és felsóhajtottál: bárcsak lenyírná magát a fű!

  Aztán ez a makacs fű csak nem nyírta le magát, így aztán kénytelen voltál te megtenni helyette. Valószínűleg a gyep idén sem fogja karbantartani magát, de lássuk, milyen lehetőségeid vannak, ha elkerülnéd a melót!

 • 3 tipp az első fűnyírás előtt

  2019.02.20.

  Mielőtt belevágnál a heves fűnyírásba az első napsugarak láttán, érdemes néhány fontos alapozó mozzanatot is megtenni.

  Ezek bár apróságnak tűnhetnek, valójában fontos szerepet töltenek be a tavaszi gyepápolásban. Ha megfelelően előkészíted a növesztésre szánt füvet, akkor egész évben üde zölden ragyog majd.

 • Íme a megoldás, ha nem akarsz idén füvet nyírni!

  2019.02.20.

  Nem akarod? Szerencsére mi nem is szeretnénk rábeszélni a fűnyírásra. Habár a szép kerteket mind imádjuk, bátran kijelenthetjük, hogy ezt a munkát sokan a hátunk közepére sem kívánjuk.

  Szerencsére van megoldás arra, hogyha nem szeretnéd a fűben, tűző napon kóvályogva tölteni az egész nyarat.

 • Lesd el a fűnyírás titkát a profiktól!

  2019.02.11.

  Biztosan te is jártál már úgy, hogy az interneten böngészve sóhajtoztál, hogy neked miért is nincs saját kertészed.

  Egy szakember nem csak a terhet venné le a válladról, de sokkal profibban tartaná rendben az egész placcot, mint te. Aztán valahogy sosem jött el a telefonhívás ideje. De nem is biztos, hogy valóban szükséged van arra a kertészre!

 • Nem akarok idén füvet nyírni. Mit tegyek?

  2019.02.11.

  Nem akarsz füvet nyírni? Ezt megértjük, hiszen ez a fárasztó és időrabló munka, bármennyire is szép eredménnyel jár, senkinek sem a kedvence.

  Sétálgatni órákig a tűző napon, rángatni az egész szerkezetet, hogy újra beinduljon. Kinek van ehhez kedve? Naná, hogy senkinek!

 • Robotfűnyíró telepítés videó

  2018.06.11.

  Volt nemrég egy kemény napunk, amikor Ferivel elmentünk robotfűnyírót telepíteni. Egész nap úton voltunk és mindent felvettem videóra.

  Korán reggel indultunk, nagyon meleg volt és még egy kakas is megszívatott minket. Nézd meg a telepítésről készült 7 perces videót!

 • A fűnyírás többé nem férfimunka! Hölgyeim, elő a robotfűnyírókkal!

  2018.05.30.

  Az önjáró fűnyírók, azaz robotfűnyírók térnyerésével kissé összekuszálódtak a szerepek: a fűnyírás többé már nem számít kizárólag férfimunkának.

  Fűkaszával füvet nyírni borzalom, egyetlen nő sem kívánja magának, hiszen komoly fizikai erőkifejtéssel jár. A fűnyírógépekkel történő munka során szétrepkedő fűszálak, és a levegőben tobzódó por sem igen használ a női léleknek. A fűnyíró kistraktor sem egy leányálom.

 • Itt a tavasz, lógj a kertedben a menő robotfűnyíróddal!

  2018.05.30.

  Ha tavasz, és kert, akkor friss föld, és fűillat, valamint izzadtságszag kering a levegőben. Azaz dehogyis, hiszen a robotfűnyíró nem izzaszt meg: míg ő dolgozik, te henyélsz.

  A szomszéd persze pukkadozik az irigységtől, mert bezzeg ő korán kel, hogy még a nagy meleg beállta előtt végezzen a melóval. Ez persze annyira nem tetszik neked, hiszen te hétvégén az igazak álmát szeretnéd aludni. 

 • A Hős, mely a segítségedre siet - avagy robotfűnyíró dicsérete

  2018.03.25.

  Közeleg a tavasz, és a rettegés a szörnyűséges fűnyírástól, amit az ember addig húz-von, ameddig csak bír.

  Aztán persze muszáj túlesni rajta, de sokszor annyira fáradtságos és kínzó meló, hogy tönkre vágja az egész napunkat. Hívd segítségül a robotfűnyírót, és a személyes Hősöd kiment a csávából.

 • Így spórolj meg több százezret robotfűnyírón!

  2017.04.28.

  IZGALMAS SZTORI: Van egy történetem, amivel te is több százezer forintot tudsz spórolni robotfűnyírór vásárláskor. Elmesélem neked Kornél tanulságos történetét, aki egy elhibázott döntés miatt nem a megfelelő robotfűnyírót vásárolta meg a kertjébe, és ezzel több százezer forintot bukott. (A levél végén elmesélem azt is, hogyan mentettük meg.)

 • Fűnyíró robot decemberben – jó ötlet ez?

  2016.12.05.

  Első pillanatra teljesen logikátlannak tűnik az ötlet, hogy most vásárolj robotfűnyírót. Mégis ezt javasoljuk: a Solo evoCUT megvásárlása most olyan ajánlatot jelent neked, melyet feltétlenül érdemes megragadnod.

 • Igényli-e télen a töltést a fűnyíró robot?

  2016.11.21.

  Hamarosan már nem fű, hanem hó lepi be a kerteket és tavaszig pihennek a fűnyírók. Szükség van-e a robotfűnyíró esetében valamilyen külön téli bánásmódra, vagy be lehet tenni a sarokba a többi kerti szerszámmal együtt?

 • Akadályozzák-e a hulló levelek a fűnyíró robot munkáját?

  2016.10.13.

  Az összes képen, melyen a fűnyíró robot szerepel, szép tavaszi-nyári idő van. De vajon használható-e a fűnyíró robot ősszel is, amikor tele a kert lehulló száraz falevelekkel? Akadályozzák-e a hulló levelek a fűnyíró robot munkáját?

 • Gondozott gyep jövőre is robotfűnyíróval

  2016.10.06.

  Ahhoz, hogy jövő nyárra a szemnek is kellemes, egészséges pázsiton rendezhess kerti partikat, érdemes már most gondoskodnod a pázsit minőségéről. Itt az ideje a robotfűnyíró telepítésének!

 • Csökkentsd a lábnyomod fűnyíró robottal!

  2016.09.28.

  Ha fűnyíró robotot használsz, kisebb lesz az ökológiai lábnyomod. Véded a földet, takarékoskodsz az erőforrásokkal és még kényelmesebben is élsz, mint azelőtt. Jó megoldás, igaz?

 • A fűnyíró robot a törvényt is kicselezi

  2016.09.26.

  Hamarosan egy újabb magyar településen, ezúttal a Vas megyei Bükön fogják korlátozni a hangos gépek működtetését egyes időszakokban. Tilos lesz füvet nyírni este és hétvégén is. Na és mit tesz az, akinek robotfűnyírója van? Lapoz egyet az újságban és felbont egy hideg sört.

 • A fűnyíró robot nem kér sört

  2016.07.05.

  Nyári forróságban a fűnyírás a szokásosnál is zűrösebb tevékenység. Árnyék nincs, kizárt, hogy a pázsitot csak a fák alatti területen kelljen karbantartani. Víz nincs, por ellenben van, amit a fűnyíró a levágott fűtörmelékkel együtt simán az arcodba fúj. Mi jöhet még? A pollenek. Száraz, nyári időben allergiásoknak kész szenvedés a heti fűnyírás elvégzése. Van jobb megoldás? Van hát: végezze el a munkát a fűnyíró robot.

 • Fűnyíró robot vs focipálya: ki győz le kit?

  2016.07.02.

  Egy fűnyíró robot kiválasztásának egyik legfontosabb szempontja, hogy teljesítménye illeszkedik-e a kertmérethez. Vajon van-e olyan fűnyíró robot, ami képes megbirkózni egy focipálya rendszeres fűnyírásával?

 • Ha tiltják a hangos munkát, a megoldás a fűnyíró robot

  2016.05.17.

  Vasárnap tilos! Mármint füvet nyírni egyre több településen. Az állandó hétvégi gépzaj ellen a legjobb megoldás a fűnyíró robot lehet. De mikor dolgozzon a fűnyíró robot?

 • 5+1 érv, amiért imádni fogod a fűnyíró robotot

  2016.04.22.

  Amikor egy egészen új eszközt vásárolsz, még csak reménykedhetsz abban, hogy mindazt teljesíteni fogja, amit a kereskedő elmondott róla. Néhány hét használat után viszont rájössz, hogy a fűnyíró robot beszerzése valóban sokkal jobb döntés volt, mint bármikor gondoltad volna. S ha a kerted beszélni tudna, ő sem adná vissza semmi pénzért. Tudod miért? Íme 5+1 érv, ami miatt imádni fogod.

 • A robotfűnyírók előnyei, avagy miért is jó ha van?

  2016.04.15.

  Pénteken végre hazaérsz, és az az első gondolatod, hogy hétvégén már megint füvet kell nyírni? Tetszik az ötlet, hogy a robotfűnyíró elvégezné helyetted a munkát?

  Ha ige, akkor ez a cikk tetszeni fog! Összeszedtünk 11 +1 nem hétköznapi érdekességet a robotfűnyírókról. Ezekről nem sokan beszélnek ezért érdekes lehet számodra is. 

 • Csíkos lesz-e a kerted a robotfűnyíróval?

  2016.04.12.

  Szeretnéd, ha csíkos lenne a kerted? Vagy inkább éppen hogy elkerülnéd, hogy a fűnyíró nyomait kelljen minden alkalommal a kertben nézegetned? A robotfűnyíró ennél sokkal többet ad: egységes kinézetű, dús gyep nő a kertedben, ha a fű rövidre vágásáról a robotfűnyíró gondoskodik.

 • A robotfűnyíró telepítése

  2016.04.11.

  Ha robotfűnyírót szeretnél használni a kertedben, szükséged lesz egy előzetes telepítésre is. Akkor hagyhatod igazán önállóan működni a robotod, ha pontosan kijelölöd a számára, hogy merre dolgozhat és merre nem mehet munka közben. Ehhez kell a telepítés.

 • Robotfűnyíró – hálás lesz érte a kerted

  2016.04.08.

  Szeretnél egységes, szépen zöldellő gyepet, de nincs időd a kert napi karbantartására? A fűnyírás egy kötelező, szombati program, amitől jó lenne inkább megszabadulni? A robotfűnyíró úgy ment fel a munkavégzés alól, hogy a kerted közben szebb lesz mint valaha.

 • Tudtad-e a fűnyíró robotokról?

  2015.10.12.

  Tudtad-e, hogy füvet nyírni zéró munkával is lehet? Nyírják a füvet a fűnyíró robotok!

 • Tudtad a fűnyíró robotokról?

  2015.04.26.

  Érdemes odafigyelni arra, hogy a robotgyártók által megadott névleges maximális teljesítmény többnyire optimális esetekben érvényes.

 • Bosch Indego fűnyíró robot használatáról

  2015.03.27.

  Kedves vásárlónk megosztotta velünk tapasztalatait, s ugyan nem kimondottan a teszt rovatba tartozik az írás, mégis ide helyeztük el, hiszen a termékről és nem a kiszolgálásról, az értékesítésről szól.

  A Bosch Indego fűnyíró robotot használják 2014. nyara óta, s ilyen tekintetben a véleménye egy hosszas teszt leírásának is tűnhet. A levelet 2014. október 27-én küldte el, s egyben hozzájárult, hogy megjelentethetjük.

 • Már az AL-KO by solo robotfűnyírók is kaphatóak a Robotgurunál

  2015.03.12.

  Az osztrák AL-KO kiváló termékei, minőségű fűnyíró robotjai is elérhetőek a Robotguru kínálatában.
  A fűnyíró robotoknál is arra törekszünk - mint ahogy a porszívórobotoknál már megszokhattátok tőlünk - hogy egy helyen tájékozódva kaphassatok meg szélesebb információt egy adott termékcsoportról, s Veled közösen keressük meg meg a Te életsítusodnak, elvárásaidnak legjobban megfelelő terméket.

 • Már a Husqvarna robotfűnyírók is elérhetőek a Robotgurunál

  2015.03.12.

  A svéd Husqvarna kiváló minőségű robotfűnyírói is megvásárolhatóak a Robotguru kínálatában.
  A fűnyíró robotoknál is arra törekszünk - mint a porszívórobotoknál már megszokhattátok tőlünk - hogy egy helyen tájékozódva kaphassatok meg minél több információt egy adott termékcsoportról, s találjuk meg a Te kertednek, életstílusodnak és igényeidnek leginkább megfelelő terméket.

 • Friendly Robotics Robomow RC306 robotfűnyíró teszt

  2014.08.01.

  A 2013-as IFA szakkiállításon leleplezett új Robomow szériák újszerű külsejükkel és trendi, Bluetooth-os irányíthatóságukkal hívták fel magukra a kockák figyelmét. A 600 négyzetméteres kertekbe szánt robotról írtak hideget meleget, de azért a fejlesztők csak nem dolgoztak hiába.

 • AL-KO Robolinho 3000 fűnyíró robot teszt

  2014.06.27.

  Az AL-KO márkanév jól cseng a kerti eszközök piacán, minőségi termékeiről sokan ismerik. A német cég úgy tűnik, a robotok terén is megállja a helyét, ugyanis acsendes és megbízható Robolinho 3000 a tesztkertben nem vallot szégyent.

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.