0

Medencetisztító robotok

 • Garancia a medence tisztaságára

  2016.09.09.

  Egy érdeklődő nemrég azt kérdezte tőlünk, hogy ha az általunk javasolt medencetisztító robotot vásárolja meg, akkor garanciát vállalunk a medence tisztaságára? Konkrétan azt szerette volna elérni, hogy a gép használata után is algásodni kezd a medencéje, akkor fizessük vissza a medencetisztító robot árát.

 • Medencetisztító robot

  2016.08.31.

  Egy megkerülhetetlen, szükséges, de kifejezetten utálatos munkát végez el helyetted a medencetisztító robot. Arra képes, hogy automatikusan, emberi beavatkozás nélkül kitakarítsa a lerakódásokat, algásodást a medence fenekéről és oldalfaláról, valamint kiszűrje a vízből a belehullott szilárd szennyeződéseket.

 • Zöld a víz Rióban! Nem kéne nekik egy medencetisztító robot?

  2016.08.10.

  Gondoltad volna, hogy még a legnagyobbak sem képesek mindig kordában tartani a medencében elszaporodó algákat? Ha olvasod az olimpiai híreket, tudod, mire gondolok.

 • Vízben tocsogás helyett medencetisztító robot

  2016.06.09.

  Ha szabad téri medencét, kerti medencét használsz, semmiképpen nem tudod elkerülni a medence rendszeres tisztítását. Kézi vacakolás, vízben tocsogás helyett ma már a legalkalmasabb módszer a medencetisztító robot használata. Próbáld ki!

 • Mire jó a medencetisztító robot?

  2016.06.08.

  Vendégeket hívtál, de este jött egy vihar és reggelre a medence tele van a fákról lehullott szeméttel, falevéllel és sáros hulladékkal. Nincs ember, aki ebbe szívesen beleülne. Mit teszel? Háát... vagy te magad dolgozol 3 órát a medencébe hullott szemét kitakarításán, vagy jön a medencetisztító robot, ami elvégzi helyetted a munkát, mire az ebédre szánt húst megsütöd.

 • Melyik lesz a számodra tökéletes medencetisztító robot?

  2016.06.07.

  Medencetisztító robot vásárlása előtt azt gondold végig, hogy milyen célra, mekkora medencéhez akarod használni a készüléket.

 • Maytronics Dolphin Galaxy medencetisztító robot

  2013.07.13.

  A kristálytiszta vizű otthoni úszómedence nem véletlenül lett a jómód és a gazdagság jelképe; egy ilyet nemcsak megépíteni drága, hanem folyamatosan fenntartani is.

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.