0

Ariete robotporszívók

Az Ariete robotporszívók (Ariete Pro Evolution, Ariete Evolution 2.0 és Ariete Bricola) a robotporszívók egyszerűbb, alacsony áron elérhető típusait képviselik. Az Ariete készülékeket elsősorban azoknak ajánljuk, akik most lépnek be a robotporszívók világába. Kattints a „folytatás” gombra a részletekért! folytatás >>>

Ariete robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
3 db termék a listában

 

 

Az Ariete készülékek elsősorban kemény padlós helyiségek takarítására előnyösek. Használható emeleti helyiségben, lépcső közelében is: a robot magasságot érzékelő szenzorokkal is rendelkezik, mely megvédi attól, hogy leessen a lépcső tetejéről.

Az Ariete robotporszívó előre beprogramozott takarítási programot hajt végre. Beállíthatjuk, hogy a falak mentén egyenes vonalban, körkörösen, vagy véletlenszerűen haladjon. A beállított mozgásforma alapján végzi a takarítást az ugyancsak előre beállított ideig.

Az Ariete Evolution a robotporszívók között ritkaságnak számító, manuális irányításra is képes. A robothoz kapott távirányítóval teljes egészében felügyelhetjük, szabadon irányíthatjuk a mozgását. Ugyanakkor automata üzemmódra is kapcsolható, melyben a csigavonal, a kiskörös átlós és a lineáris átlós mozgásokat felváltva alkalmazza. Turbó üzemmódban a különösen koszos területeken extra takarítást végez.

Az olcsó Ariete robotporszívótól ne várjuk azt, hogy a helyiség alaprajzát feltérképezve, intelligens program alapján végezze a takarítást. Ez egy kimondottan egyszerű, belépő szintű készülék a robotporszívóval való ismerkedéshez.

Az Ariete robotporszívó előnye, hogy a bonyolultabb típusok árának töredékéért megtapasztalható az automatizált takarítás kényelme. Az Ariete programozható a hét napjaira, meghatározott órára. A takarítás így automatikusan, az előre beállított időpontban elindítható. A másfél órás takarítási program végeztével a helyiség padlóján makulátlanul tisztának fogjuk találni emberi közreműködés nélkül.

Lehet, hogy az Ariete robotporszívó nem alkalmazza olyan mértékben a robotika csúcsteljesítményeit, mint egyes bonyolultabb típusok. Rendszeres használata azonban a hagyományos takarítóeszközökhöz képest új szintre emeli a lakás tisztítását – kényelmet, szabad időt és a tisztaság élményét adja tulajdonosainak megfizethető áron.
 
Vissza az oldal tetejére <<<
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: estel2018.01.06. 18:34:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! Ariette 2713 robothoz alkatrész kapható önöknél?

Kedves Estel! Az Ariete 2713 típusú robotporszívó alkatrészeivel kapcsolatban az Ariete márkaszervizzel kell felvenni a kapcsolatot. 

Tooltechnic Kft., 1097 Budapest, Bárd utca 2.
+3613304465

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Somlóvári László2017.12.04. 11:38:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Ildikó! az iRobot 605 és 616 ismertetői szerint a robot \\\"ütközik\\\". Lehet ennek az üzemmódnak káros következménye? Üdvözlettel S. László

Kedves László! Valóban ütköznek, ez hozzá tartozik a természetükhöz. De egy lassított és tompított ütközés, ami alapvetően nem károsítja a bútorokat, falakat. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Zsolti2017.11.28. 10:43:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Hárs Ildikó! Azután érdeklődnék, hogy milyen robotporszívót tudna ajánlani vegyes felületre. Van rövid szőnyeg is, laminált padló és hidegburkolat is. Melyik lehet az a készülék ami alkalmas lehet ezek felületek tisztítására?

Kedves Zsolti! Ismerni kellene még a lakás alapterületét, a helyiségek számát is. De a leírtak alapján akár random, akár szisztematikus rendszerű robotot választ, mindenképpen legyen főkeféje is a szőnyeg takarítása miatt. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Ency2017.11.27. 15:15:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Hölgyem/Uram! Van egy Ariete Bricola robotporszívóm. Javarészt szőnyegen takarít, általában jól, viszont indítás után kb. 10 perccel a szoba ugyanazon részén leáll és pirosan villog, kettőt sípol. Háromszor két sípolás után kikapcsol. Ha az alján ki-be kapcsolom és újra elindítom, akkor utána kitakarít! Mitől lehet ez? Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Kedves Ency! Sajnos nem tudom. Kérem , forduljon az Ariete robotporszívók szervizéhez, ők biztosan tudják az okát. Elérhetőségeik: TOOLTECHNIC KFT. 1097 Budapest Bárd u. 2 telefon: (06-1) 330-44-67 e-mail: info@tooltechnic.net Üdv: Robotguru
felhasználó: Baginé Ilyés Edina2017.11.10. 21:23:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tudtok-e olyat hogy hol tudnék kölcsönözni kipróbálásra egy robotporszívót?

KEdves Edina! Sajnos nem. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Lajka2017.10.31. 20:01:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Ildikó! Köszönöm válaszát az Ariete 2713-ról. Megkérdezném, hogy helyette milyen robotot ajánlana, aminek van főkeféje is, de árban hasonló az Ariete-hez? Nem kellenek extrák, legyen egyszerű manuális, de hatékony, és magyar szerviz háttere legyen! Köszönöm válaszát!

Kedves Lajka!

Akkor az iRobot Roombba 605 -t vagy a Hoover RoboCom3-rbc-030101 robotporszivót ajánlom. Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Lajka2017.10.27. 14:32:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kérnék választ e-mailben, hogy az Ariete 2713-hoz van-e magyar kezelési utasítás, van-e magyar szerviz hálózata, és hol, és beszerezhető-e hozzá pót alkatrész, főleg AKKU, mert azt kell leghamarabb pótolni? A gép alkalmas-e parketta-rövid szálú szőnyegű szoba porszívózására? Köszönöm, várom a választ.

Kedves Lajka! 

A robot magyar nyelvű felhasználői kézikönyvvel kerül forgalomba, van magyar szervize, akiken keresztül az alkatrészeket és tartozékokat is lehet pótolni. 

Tooltechnic Kft., 1097 Budapest, Bárd u. 2
(1) 330 4465

Az Ariete robotoknak nincs főkeféje, hanem két oldalkefével és egy szívónyílással dolgoznak. Kemény padlófelület takarítására kiváló, a szőnyeg takarítás hatékonyságát viszont a forgó főkefe jelentősen növeli.

Üdv: Robotguru

felhasználó: zsolt2017.10.19. 09:13:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
2713-hoz szeretnék kefét venni, mert 1 év után az egyik elkopott. Hol tehetem meg?

Kedves Zsolt!

Az Ariete 2713 típusú robotporszívó alkatrészeivel kapcsolatban a márkaszervizzel kell felvenni a kapcsolatot.

Elérhetőségei: 

Tooltechnic Kft.

1097 Budapest, Bárd utca 2.

+3613304465

 
Üdvözlettel:

Robotguru

felhasználó: Dúzs László2017.10.06. 06:02:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Érdeklődni szeretnék hogy az a 2711 tipushoz lehet-e kefét kapni ha lehet hol.Tisztelettel:Dúzs László

Kedves Dúzs László! 

Remélem, hogy hamarosan igen. Szívesen értesítünk, ha  már kaptunk belőle, ha elküldöd az email címedet az info_kukac_robotguru_hu-ra. Üdv: Robotguru

felhasználó: PapTom2017.10.02. 11:41:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Hölgyem, Adott 100 m2-es egyszintes, családi ház közel 40 m2-es nappalival (kőburkolat) és 3 db egyenként 10-12 m2-es szobával (laminált burkolat). Az egész ház padlófűtéses, kisállat a házban nincs. Érdeklődnék, hogy ilyen paraméterekkel melyik típus lehet az ideális választás? Köszönöm.

Kedves PapTom!

Ha nincsen magas küszöb, és egyben szeretnék takarítani az egész lakást, akkor bármely LG HomBot , Neato D3 vagy D95 vagy az iRobot Roomba 960-as is jó lehet.

Mivel Önöknél sok a kemény padlófelület, az LG száraz feltörlési funkcióval is rendelkezik, és ezt is ki tudnák használni.

Üdv: Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.