0

Ariete robotporszívók

Az Ariete robotporszívók (Ariete Pro Evolution, Ariete Evolution 2.0 és Ariete Bricola) a robotporszívók egyszerűbb, alacsony áron elérhető típusait képviselik. Az Ariete készülékeket elsősorban azoknak ajánljuk, akik most lépnek be a robotporszívók világába. Kattints a „folytatás” gombra a részletekért! folytatás >>>

Ariete robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
0 db termék a listában

 

 

Az Ariete készülékek elsősorban kemény padlós helyiségek takarítására előnyösek. Használható emeleti helyiségben, lépcső közelében is: a robot magasságot érzékelő szenzorokkal is rendelkezik, mely megvédi attól, hogy leessen a lépcső tetejéről.

Az Ariete robotporszívó előre beprogramozott takarítási programot hajt végre. Beállíthatjuk, hogy a falak mentén egyenes vonalban, körkörösen, vagy véletlenszerűen haladjon. A beállított mozgásforma alapján végzi a takarítást az ugyancsak előre beállított ideig.

Az Ariete Evolution a robotporszívók között ritkaságnak számító, manuális irányításra is képes. A robothoz kapott távirányítóval teljes egészében felügyelhetjük, szabadon irányíthatjuk a mozgását. Ugyanakkor automata üzemmódra is kapcsolható, melyben a csigavonal, a kiskörös átlós és a lineáris átlós mozgásokat felváltva alkalmazza. Turbó üzemmódban a különösen koszos területeken extra takarítást végez.

Az olcsó Ariete robotporszívótól ne várjuk azt, hogy a helyiség alaprajzát feltérképezve, intelligens program alapján végezze a takarítást. Ez egy kimondottan egyszerű, belépő szintű készülék a robotporszívóval való ismerkedéshez.

Az Ariete robotporszívó előnye, hogy a bonyolultabb típusok árának töredékéért megtapasztalható az automatizált takarítás kényelme. Az Ariete programozható a hét napjaira, meghatározott órára. A takarítás így automatikusan, az előre beállított időpontban elindítható. A másfél órás takarítási program végeztével a helyiség padlóján makulátlanul tisztának fogjuk találni emberi közreműködés nélkül.

Lehet, hogy az Ariete robotporszívó nem alkalmazza olyan mértékben a robotika csúcsteljesítményeit, mint egyes bonyolultabb típusok. Rendszeres használata azonban a hagyományos takarítóeszközökhöz képest új szintre emeli a lakás tisztítását – kényelmet, szabad időt és a tisztaság élményét adja tulajdonosainak megfizethető áron.
 
Vissza az oldal tetejére <<<
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: RUGÓ2018.10.24. 18:59:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szép napot kedves Ildikó! Olyan problémám van a 11 hónapja vásárolt 2713-as porszívómmal,hogy teljes feltöltést követően már csak 15 percet működik.Mitévő legyek? Válaszát előre is köszönöm.Üdv.Gere I.

Üdvözlöm

A leírtak alapján akkumulátor problémára gyanakszom de ettől függetlenül mindenképp ajánlott a robotporszívót eljuttatni a szervizbe, melynek neve és címe: Tooltechnic Kft 1112 Budapest Budaörsi út 165. Telefon 06-1-330-4465.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Balogh András2018.04.29. 15:22:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Az lenne a kérdésem, hogy az Ariete 2712 Evolution 2.0 robotporszívóhoz kapható-e külön akkumulátor Önöknél? Válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlettel:Balogh András

Kedves Balogh András! 

Az Ariete Evolution 2.0 akkumulátor miatt az Ariete márkaszervizzel kell felvenni a kapcsolatot.

Elérhetőségeik:

Tooltechnic Kft., 1097 Budapest, Bárd utca 2., +3613304465

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: erika2018.02.13. 17:18:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Mekkora porgyüjtővel rendelkezik? Mennyire hangos? Mennyi áramot fogyaszt? Mennyi időnként kell feltölteni az akkut?

Kedves Erika! A portartály űrtartalma 0,3 l. A készülék zajszintje ~69dB a gyártó által megadott alapján. Az akkumulátort minden takarítás után fel kell tölteni, ennek a típusnak nincs automata töltőállomása. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: kispanni2018.01.24. 11:18:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm. Azt szeretném kérdezni, hogy hosszúszőrü szőnyeg porszivózására is alkalmas -e. Ha nem melyik tipust tudná ajánlani helyette

Kedves kispanni! Sem ezt, sem más robotporszívót nem tudok ajánlani hosszú szálú szőnyegek porszívózására. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: estel2018.01.06. 18:34:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! Ariette 2713 robothoz alkatrész kapható önöknél?

Kedves Estel! Az Ariete 2713 típusú robotporszívó alkatrészeivel kapcsolatban az Ariete márkaszervizzel kell felvenni a kapcsolatot. 

Tooltechnic Kft., 1097 Budapest, Bárd utca 2.
+3613304465

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Baginé Ilyés Edina2017.11.10. 21:23:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tudtok-e olyat hogy hol tudnék kölcsönözni kipróbálásra egy robotporszívót?

KEdves Edina! Sajnos nem. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Lajka2017.10.31. 20:01:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Ildikó! Köszönöm válaszát az Ariete 2713-ról. Megkérdezném, hogy helyette milyen robotot ajánlana, aminek van főkeféje is, de árban hasonló az Ariete-hez? Nem kellenek extrák, legyen egyszerű manuális, de hatékony, és magyar szerviz háttere legyen! Köszönöm válaszát!

Kedves Lajka!

Akkor az iRobot Roombba 605 -t vagy a Hoover RoboCom3-rbc-030101 robotporszivót ajánlom. Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Lajka2017.10.27. 14:32:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kérnék választ e-mailben, hogy az Ariete 2713-hoz van-e magyar kezelési utasítás, van-e magyar szerviz hálózata, és hol, és beszerezhető-e hozzá pót alkatrész, főleg AKKU, mert azt kell leghamarabb pótolni? A gép alkalmas-e parketta-rövid szálú szőnyegű szoba porszívózására? Köszönöm, várom a választ.

Kedves Lajka! 

A robot magyar nyelvű felhasználői kézikönyvvel kerül forgalomba, van magyar szervize, akiken keresztül az alkatrészeket és tartozékokat is lehet pótolni. 

Tooltechnic Kft., 1097 Budapest, Bárd u. 2
(1) 330 4465

Az Ariete robotoknak nincs főkeféje, hanem két oldalkefével és egy szívónyílással dolgoznak. Kemény padlófelület takarítására kiváló, a szőnyeg takarítás hatékonyságát viszont a forgó főkefe jelentősen növeli.

Üdv: Robotguru

felhasználó: zsolt2017.10.19. 09:13:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
2713-hoz szeretnék kefét venni, mert 1 év után az egyik elkopott. Hol tehetem meg?

Kedves Zsolt!

Az Ariete 2713 típusú robotporszívó alkatrészeivel kapcsolatban a márkaszervizzel kell felvenni a kapcsolatot.

Elérhetőségei: 

Tooltechnic Kft.

1097 Budapest, Bárd utca 2.

+3613304465

 
Üdvözlettel:

Robotguru

felhasználó: Moniq792017.08.13. 09:29:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! Szeretnék robotporszívót vásárolni, ezért szeretném a segítségüket kérni. Két modell között gondolkozok, de nem tudok dönteni, melyik a jobb. Ariete 2712 vagy a Hoover Robocom 3. A lakásban laminált és járólap felület van nagyrészt. A nappaliban van egy szőnyeg, ami nem a nagy szőrű. Viszont van egy francia bulldogom, akinek azert picit hullik a szőre. Melyik a jobb és erősebb? Bevallom a Hoover szimpibb, de legyenek szívesek segíteni a döntésben! Köszönettel: Móni

Kedves Móni! A Hoover jelenleg nem beszerezhető. Az Ariete 2712 mellett érdemes enne még az iRobot Roomba 605-öt is megnézni ebben a kategóriában. A forgókeféi miatt ezt ajánlom a szőnyegek és az állítszőr takarítására.

Üdvözlettel: Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.