0
Értékelés:
 
Ár:
199 990 Ft
Utolsó darab.

UBTECH Alpha1 Pro humanoid családi robot

Az Alpha1 PRO az Alpha 1 robotcsalád legújabb, legfejlettebb és legnagyobb tudású tagja.  Az UBTECH fejlesztéseinek eredményeként az új humanoid méltán viseli a PRO elnevezést és válik a család kedvenc robotjvá.

Növelték a robot felhasználhatóságát és gyorsaságát, így Alpha1 Pro humanoid robot már több, mint egy családi játék. Oktatási céllal is használható a mesterséges intelligenciával ismerkedő gyerekek és fiatalok számára. 

Az Alpha1 PRO újdonságai:

 • A robot teste matt ABS anyagú csúszásmentesített és ütésálló. Ez az esztétikus és minőségi megjelenés mellett ez könnyebb megfoghatóságot is jelent. A robot szokatlanul gyors, de az esetleges esések nem okoznak törést vagy repedést a robot páncélján.
 • Az új formának és lekerekített sima kiképzésnek köszönhetően a robot nem karcolja meg a gyerekek kezét, nem keletkezhet vágási sérülés vagy ujjbecsípődés. A PRO 100%-ban a gyerekek barátja.
 • A továbbfejlesztett alaplap miatt az Alpha 1 PRO humanoid robot nagyobb számítási kapacitásával azonnal végrehajt bármilyen parancsot, legyen az bármilyen bonyolult mozgásforma.
 • A robot egy gombbal ( Emergency Stop) azonnal lellítható, amely hasznos akkor, ha robot szervomotorja túlterhelés miatt károsodhatna (például ha az Alpha 1 PRO valahová beszorult és a szervók a megszorulás irányában tovább feszülnének). Ilyenkor a piros gomb megérintésével a szervo motorok azonnal leállnak, az összes „ízület” elernyed, amellyel elkerüli a túlterhelést.
 •  Az Alpha1 PRO nemcsak lenyűgöző technikai csúcsteljesítmény, de elgondolkodtató, szórakoztató találmány. Az emberi mozgást utánozó robotcsalád programozási lehetősége akár már 8 éves kortól segíti a gyerekek és a felnőttek számítástechnikai érdeklődésének fejlesztését.
 • Az emberi testet utánzó formát 16 szervomotor mozgatja, melyek önálló IP címekkel rendelkeznek és infravörös érzékelők, gyroszkópok adatszolgáltatásának összehangolásával olyan összetett mozgásokra is képes, mint fekvőtámasz, kézenállás vagy akár tai-chi vagy hip-hop táncmozdulatok.

  3D vizuális programozói szoftver
  A 3D vizuális programozó szoftver könnyen és egyszerűen kezelhető felhasználói kezelőfelülttel rendelkezik, melynek segítségével a kezdőknek is játék lesz a programozás. Kompatibilis Windows & Mac OS operációs rendszerekkel egyaránt

  Applikáció vezérlés
  A nagysebességű Bluetooth kapcsolaton keresztül a programozható szórakoztató robotot bárhol és bármikor tudod használni.
   
  BML funkció (Beállítás, Mentés, Lejátszás)
  A kezek és lábak kedved szerint beállíthatóak, bármilyen póz programozható, a végtelen számú lehetőségnek csak a képzelet szab határt. A mobil Applikáció használatával egyszerűen menthető a beállított póz, ami aztán könnyen vissza is játszható.

  Erős akkumulátor
  Az Alpha 1 PRO energiafelhasználása alacsony, működési ideje, akár 60 perc is lehet.
   
   Minőségi anyaghasználat
  A magas minőségű alumínium ötvözet és ABS ház anyaghasználat kívül-belül biztonságossá teszi

  Biztonságos kialakítás
  Az ujj-becsípődés elleni védelemnek köszönhetően kicsik és kezdők egyaránt biztonságosan használhatják
Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Méret: 208 x 400 x 122mm
 • Súly: 1,71 kg
 • Szervo: 16 db
 • Hangszóró: 3W Mono
 • Működési idő ≥ 60perc
 • Akkumulátor: 7.4V 2200mAh
 • Processzor: STM32—F1 O3RDT6
 • Anyag: Alumínium ötvözet szerkezet, ABS ház
 • Vezérlés: Dual-mode Bluetooth 3.0/40 BLE+EDR
 • Kompatibilitás: Windows/Mac OS/iOS/Android
 • Programozási szoftver: Analóg programozás 3D vizuális PC szoftver segítségével

   
UBTECH Alpha1 Pro humanoid családi robot
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: orsi05092018.01.22. 09:20:00
Tisztelt Hölgyem/Uram! Érdeklődni szeretnék, hogy konkrétan mire használható ez a robot. Nekünk egy rendezvényre kelllene, fogadni a vendégeket. Olyan robotra lenne szükségünk, ami tud \\\"beszélgetni\\\" a vendégekkel- akár előre felvett szöveggel válaszol sablon kérdésekre. Ha ez az Alpha erre nem alkalmas, mit ajánlana? Köszönöm! Molnár Orsolya

Kedves orsi0509!

Az Alpha nem képes az ilyenfajta kommunikációra, illetve nem forgalmazunk olyan robotot, aminek sablon kérdéseket és válaszokat belehetne programozni.

Sajnálom, de ebben a projektben nem fogunk tudni segíteni.

Üdvözlettel:

Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.