0

Álláslehetőségek a Robotgurunál


Csatlakozz Robotguru bővülő csapatához!

Légy része Magyarország vezető háztartási robotokkal foglalkozó csapatának izgalmas mindennapjainak.


Kik vagyunk és mit csinálunk?

A Robotguru egy robotkedvelő emberekből álló magyar cég, ahol mindenki egy közös célért dolgozik. Szeretjük a robotokat és terjesztjük a robotokat, mert időt szabadítanak fel a robotok ügyfeleinknek.

Hiszünk abban, hogy nem csak robotokat értékesítünk, hanem egy jobb életet adunk vásárlóinknak. A felszabaduló idejükben pedig sokkal több idejük jut arra, amit igazán szeretnek csinálni. 

Ügyfeleink azt mondják rólunk, s a versenytársain is némi szomorúsággal, hogy mi vagyunk a leginkább képben Magyarországon a robotokkal kapcsolatban. Minden csapattagunk azért dolgozik nap, mint nap, hogy ez így is maradjon.

Milyen robotokkal foglalkozunk?

A háztartási robotok az otthonokban önállóan teljesítik azokat a feladatokat, amelyeket a gazdáik nem akarnak elvégezni, vagy amire nincs idejük. Porszívóznak, felmosnak, feltörölnek, füvet nyírnak, ablakot vagy éppen medencét tisztítanak. Időt és elvégzett munkát ajándékoznak gazdáiknak.

Szakértői vagyunk a robotoknak, s szeretnénk kinek-kinek segíteni abban, hogy a neki szükséges és elégséges robotot találja meg magának.

A robotok értünk vannak

A Robot legyen Veled!

Robotporszívók:

Robotfűnyírók: 


Lehetőségek számodra:

Értékesítő, tanácsadó

Csatlakozz a Robotguru értékesítő, tanácsadó csapatához. Segíts a vásárlóinknak megtalálni az otthoukhoz, kertjükhöz, medencéjükhöz illő robotokat. A robotok világa érdekes és izgalmas, ezért egy percig sem fogsz unatkozni!

  

Raktáros

Raktáros vagy? Ha igen, akkor segíts nekünk, hogy a mostaninál is még jobban, gyorsabban ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket. A robotok világa érdekes és izgalmas, ezért egy percig sem fogsz unatkozni!

  

Logisztikus

Logisztikus vagy? Ha igen, akkor segíts nekünk, hogy a mostaninál is még jobban, gyorsabban ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket. A robotok világa érdekes és izgalmas, ezért egy percig sem fogsz unatkozni!

 

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.