0
Értékelés:
 
Ár:
407 900 Ft
Kifutott AL-KO Robolinho 700I robotfűnyíró szett helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


AL-KO Robolinho 700I robotfűnyíró szett

AL-KO Robolinho 700I készlet

TAVASZI AKCIÓ SZUPER ÁRON!

A készlet a következőket tartalmazza: Robolinho 700 I robotfűnyíró, INNOGY Gateway okos otthon központ, LEMONBEAT DONGLE antenna a Gateway-hez

Az AL-KO Robolinho 700I robotfűnyíró 700 négyzetméteres gyepfelületet képes karbantartani. Magas hasmagasságának és durván bordázott kerekeinek köszönhetően egyedülálló módon 45%-os emelkedőket is képes kezelni. A Robolinho 700I robotfűnyírónak 3 db belépési pontot tudsz kijelölni, így tagoltabb kertekben is hibátlanul végzi a munkáját. A Robolinho 700I időjárástól függetlenül megbízhatóan működik nem zavarja se szél se eső.

Városi kertek robotfűnyírója

A Robolinho700I akár 700 négyzetméteres gyepfelületeket is képes karbantartani. A határoló vezetékkel megbízhatóan és rugalmasan meghatározható a nyírandó gyepfelület, így biztosítva, hogy a robotfűnyíró kizárólag a kijelölt területen vágja a füvet. A kertben található akadályok elkerüléséről az ütközésérzékelő felel.

Gyönyörű gyep

A gyönyörű vágásképet a szénacél kések biztosítják. A Robolinho 700I kései mindkét oldalt teljes hosszában megélezték, így megnégyszerezte az AL-KO a kései élethosszát. A robotfűnyíró jobbra-balra forgatja a késeit, így mindkét oldalát egyenletesen koptatja, ha úgy látod, hogy életlenek a kések elegendő vízszintesen megforgatnod a késeket és már nyírhatja is tovább a füvet a robotod. A vágási magasságot 2-5,5 cm között fokozat mentesen állíthatod, szerszám használata nélkül.Zöldebb, mint valaha

A Robolinho 700I az időzítő segítségével mindig a fűfelület tetejét nyírja, ezáltal a visszahulló apró nyesedék komposztálódik a gyepen, így biztosítja folyamatosan a természetes tápanyagot. A roboton található kijelző segítségével könnyedén módosíthatod a beállításokat.

A robot csomagolása nem tartalmaza telepítőkészletet.

AL-KO Robolinho 700I A városi kertekbe a legalkalmasabb. Legfeljebb 700 négyzetméteres gyepfelületekre lett tervezve az AL-KO Robolinho 700I. A 3 db belépési pontjának köszönhetően, akár a 3 részre tagolt kertekben is megállja a helyét. Akár 80 cm szűk folyosókon is képes áthaladni.

AL-KO inTOUCH Smart Garden App - Okos kert alkalmazás

Az okos kerthez szükséged lesz egy AL-KO Innogy Gateway – Okos otthon központra és egy AL-KO Lemonbeat Dongle – antennara ezek az eszközök teremtenek kapcsolatot az otthoni internet hálozat a robotfűnyírók és egyéb kertigépek között.
Az AL-KO inTOUCH Smart Garden segítségével bárhonnan elérheted a Robolinho robotfűnyíród. Ki-be kapcsolhatod, elérheted a beállításokat és megnézheted a pillanatnyi üzemállapotot. Későbbiekben további AL-KO gépeket is hozzáadhatsz az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazáshoz.

Az AL-KO Innogy Gateway - Okos otthon központtal az AL-KO gépeit más gyártok okos eszközeivel hálózatba tudod kapcsolni.
Például, ha egy mozgás érzékelő észre veszi, hogy a gyepre léptél információt küldhet a robotnak, hogy menjen a dokkoló állomására, hogy szabadon mozoghas a kertbe.
Ezeket a rendszereket szabadon alakíthatod igényeidnek megfelelően. Akár az egész gyepgondozást automatizálhatod, ha a robotfűnyíród összekapcsolod az öntözővel, az öntözőt pedig egy időpjárás érzékelővel, akkor teljes mértékben az időjárási viszonyoknak megfelelően tartja karban a gyepet az automata rendszer.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Zajszint: 65 dB
 • Akkumulátor típusa: Lítium-ion 20 V / 1,5 Ah
 • Belépési pontok száma: 3 automatikusan kiválasztott pont
 • Fűterület nagysága: 700 m2
 • Dokkoló állomás
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Nyírási magasság: 2,5 - 5,5 cm
 • Nyírási szélesség: 20 cm
 • Töltési idő: 50 perc
 • Átlagos működési idő: 60 perc
 • Programozható: igen
 • Lejtő: 21 ° (45 %)
 • Mellékelt hurokvezeték: 100 m
 • Vágási magasság állítása: manuális
 • Fogantyú típusa: integrált
 • Haladás logikája: random
 • Kések száma: dupla késes technológia
 • GSM modul: nincs
-77429
AL-KO Robolinho 700I robotfűnyíró szett
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.