0
Értékelés:
Ár:
309 900 Ft
Mennyiség:
db
Garancia:
3 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
4-7 nap

AL-KO Robolinho 700E robotfűnyíró

AL-KO Robolinho 700E fűnyíró robot kezelése egyszerű, ideális választás kis kertekhez

Kis kert - kis gond? A kerti munkákat akkor sem lehet megúszni. A fű nő, és a fűnyírást akkor is rendszeresen el kell végezni, ha nem focipálya nagyságú fűterület veszi körül a házadat. Miért töltenéd a hétvégédet ezzel, amikor egy a robotfűnyíró folyamatosan elvégzi ezt a munkát hétközben? A jól beállítótt robotfűnyíró pont azokban az időszakokban dolgozik, amikor senkit nem zavar. Sem Téged, sem a szomszédodat.

A robotfűnyíró titka: a jó telepítés és a jó beállítások

1. Telepítés

Az AL-KO Robolinho 700E robotfűnyíró működési területét határoló kábellel ki kell jelölni. A jól elvégzett telepítés határozza meg, hogy robotod mely területekre fog eljutni, mennyire sikeresen nyírja le a füvet akár a szegélyek mentén is. Ha nem a kert kialakításával egyidőben, hanem később történik a robotfűnyíró telepítése, akkor előfordulhat, hogy módosításokat javasolunk a kertben. Mindezt csak azért, hogy Te minél elégedettebb legyél a végeredménnyel, a pázsitod pedig egyre szebb legyen. A dokkoló új kialakításának köszönhetően a robot fűnyíró telepítése mégegyszerübb lett.

2. Beállítások

A nyírási időszakokat az AL-KO Robolinho® 700E robotfűnyíró estében be lehet előre programozni. A könnyen áttekinthető és egyszerűen kezelhető digitális kijelző felület egyedi beállításokat tesz lehetővé, és emellett tájékoztat a legfontosabb üzemállapotokról. Az időjárástól függetlenül az AL-KO Robolinho® 700E mindig nyír, akkor is, ha nem vagy otthon. A robot 9 db random belépési pontot állít be a határoló huzal mentén, így sokkal alaposabban képes lefedni a területet.

Méretre szabottan

Az AL-KO Robolinho 700E fűnyírórobot vágási magassága egyetlen kézmozdulattal gyorsan és könnyedén állítható attól függően, hogy milyen fűmagasságot szeretnél.  

Kifinomult technika

A nyomtatott áramkör az AL-KO Robolinho 700E robotfűnyíró lelke, a teljesen automata napi működés vezérlőegysége. A robotfűnyíró felismeri az akadályokat, önállóan kikerüli őket, és a megfelelő időben visszatér a dokkolóállomásra, ha újratöltésre van szüksége.

Biztonsági riasztás

Ha felemelik a AL-KO Robolinho 700E fűnyíró robotot, a kések 2 másodpercen belül megállnak az érzékelőnek köszönhetően. A sérüléseket ilyen módon lehet elkerülni. Biztonsági szenzorok gondoskodnak a teljes bizonságról minden helyzetben.
Az akadályok kikerülése

Az AL-KO Robolinho 700E fűnyíró robot kikerüli a fákat, bokrokat, itt nem nyírja a füvet. Masszív gumikerekeinek köszönhetően – bármilyen terepen bevethető

Fűben heverő tárgyak

Az AL-KO Robolinho 700E fűnyíró robot érzékelője észreveszi a kertben heverő tárgyat és másik irányba fordul.

45%-os szintkülönbség

Nem gond, ha a kerted nem teljesen sík, mert az AL-KO Robolinho 700E robotfűnyíró könnyen elvégzi a munkát akár 45%-os emelkedésű gyepterületeken is. 

Kések

Az AL-KO Robolinho 700E robotrűnyíró új késeket kapott, amik teljes hosszúságban, mindkét oldalt megvannak élezve. A robot nyírásonként váltakoztatva egyszer jobbra, egyszer balra forgatja a késeit, így mindkét oldalát egyszerre képes koptatni. A kések elkopásakor nem szükséges rögtön cserélni azokat elegendő vízszintesen megfordítani és már ki is lehet használni a kés 4-szeres élettartalmát.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás a robotra: 3 év
 • Zajszint: 65 dB
 • Akkumulátor típusa: Lítium-ion 20 V / 1,5 Ah
 • Belépési pontok száma: 9 automatikusan kiválasztott pont
 • Fűterület nagysága: 700 m2
 • Dokkoló állomás
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Nyírási magasság: 2,5 - 5,5 cm
 • Nyírási szélesség: 20 cm
 • Töltési idő: 50 perc
 • Átlagos működési idő: 60 perc
 • Programozható: igen
 • Lejtő: 21 ° (45 %)
 • Vágási magasság állítása: manuális
 • Fogantyú típusa: integrált
 • Haladás logikája: random
 • Kések száma: dupla késes technológia
 • GSM modul: nincs

1 db AL-KO Robolinho 700E robotfűnyíró

1 db automata töltőállomás rögzítőszegekkel

1 db hálózati csatlakozó 

magyar nyelvű használati útmutató

AL-KO Robolinho 700E robotfűnyíró
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: scy11a2018.04.21. 13:02:00
Üdvözlet, 2 kérdésem lenne: 1. Ez rendelhető? Az oldalon az szerepel, hogy előrendelhető, szállítási határidő március15. 2. A leírásban az szerepel, hogy tartalmazza a vezetéket, a doboz tartalmának leírásában viszont nem. Most melyik az igaz? Ha nem tartalmazza, akkor az mennyibe kerül? Köszi, T

KEdves scy11a!

1. A termék rendelhető.

2. Javítjuk oldalunkon, mert a helyes információ az, hogy a Robolinho 700E nem tartalmazza a telepítéshez szükséges eszközöket, ezeket külün meg lehet vásárolni nálunk. Üdvözlettel: Robotguru

Ablak bezárása
Hasonló termékek
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.