0
Értékelés:
 
Ár:
469 900 Ft
Kifutott AL-KO Robolinho 2000I In Touch robotfűnyíró helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


AL-KO Robolinho 2000I In Touch robotfűnyíró

Az AL-KO Robolinho 2000I In Touch robotfűnyíró 2000 négyzetméteres gyepfelületet képes karbantartani. Magasságának és durván bordázott kerekeinek köszönhetően egyedülálló módon 45%-os emelkedőket is képes kezelni. A Robolinho 2000I In Touch robotfűnyírónak 3 db belépési pontot tudsz kijelölni, így tagoltabb kertekben is hibátlanul végzi a munkáját. A Robolinho 2000I In Touch időjárástól függetlenül megbízhatóan működik, nem zavarja se szél, se eső.

Nagyobb kertek robotfűnyírója
A Robolinho 2000I In Touch akár 2000 négyzetméteres gyepfelületeket is képes karbantartani. A határoló vezetékkel megbízhatóan és rugalmasan meghatározható a nyírandó gyepfelület, így biztosítva, hogy a robotfűnyíró kizárólag a kijelölt területen vágja a füvet. A kertben található akadályok elkerüléséről az ütközésérzékelő felel.


Gyönyörű gyep
A gyönyörű vágásképet a fix szénacél kések biztosítják. A Robolinho 2000I In Touch késeit mindkét oldalon teljes hosszában megélezték, ez megnégyszerezi az AL-KO kések élethosszát. A robotfűnyíró jobbra-balra forgatja a késeit, így mindkét oldalát egyenletesen koptatja. Ha úgy látod, hogy életlenek a kések elegendő vízszintesen megfordítanod a késeket és már nyírhatja is tovább a füvet a robotod. A vágási magasságot 2-5,5 cm között fokozat mentesen állíthatod, szerszám használata nélkül.Zöldebb, mint valaha

A Robolinho 2000I In Touch az időzítő segítségével mindig a fű tetejét nyírja, ezáltal a visszahulló apró nyesedék komposztálódik a gyepen, így biztosítja folyamatosan a természetes tápanyagot. A roboton található kijelző segítségével könnyedén módosíthatod a beállításokat. 

Telepítés

A robot csomagolása nem tartalmaza telepítőkészletet. A telepítéshez szükséges tartozékokat (határoló kábel, talajszögek) külön kell megvásárolni. Erre lesz szükséged: 
(127335) határolókábel 250m, valamint (119461) talajszög 90db-os csomagolásban tartozékokra, igazodva a területnagysághoz, a szükséges mennyiségben.

 

Ha a kerted nagy, körülbelül 2000 négyzetméteres vagy igen bonyolult a kialakítása, akkor a Robolinho 2000I a te robotfűnyíród. A 3 belépési ponttal szinte bármilyen elrendezésű gyepfelületet képes karbantartani.

AL-KO inTOUCH Smart Garden App - Okos Otthon (SMART HOME) integrált modell

Az AL-KO inTOUCH Smart Garden applikáció segítségével bárhonnan elérheted a Robolinho robotfűnyíród. Ki-be kapcsolhatod, elérheted a beállításokat és megnézheted a pillanatnyi üzemállapotot. Későbbiekben további AL-KO gépeket is hozzáadhatsz az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazáshoz.

Az AL-KO Innogy Gateway - Okos otthon központtal az AL-KO gépeit más gyártók okos eszközeivel hálózatba tudod kapcsolni.
Például, ha egy mozgás érzékelő észre veszi, hogy a gyepre léptél információt küldhet a robotnak, hogy menjen a dokkoló állomására, hogy szabadon mozoghas a kertbe.
Ezeket a rendszereket szabadon alakíthatod igényeidnek megfelelően. Akár az egész gyepgondozást automatizálhatod, ha a robotfűnyíród összekapcsolod az öntözővel, az öntözőt pedig egy időpjárás érzékelővel, akkor teljes mértékben az időjárási viszonyoknak megfelelően tartja karban a gyepet az automata rendszer.Amennyiben rendelkezel az Innogy Smart Home okos otthon rendszerrel, akkor csak regisztrálni kell a robotfűnyírót a rendszerben.
Amennyiben még nem rendelkezel okos otthon kiépítéssel, akkor szükséged lesz a következő eszközökre, amik kapcsolatot teremtenek az otthoni internet hálozat, a robotfűnyírók és egyéb kertigépek között. 
127420 - INNOGY SHC GATEWAY okos otthon központ
127421 - LEMONBEAT USB DONGLE WIFI antenna a Gatewayhez

A készülék kizárólag az INNOGY SMART HOME rendszerrel kompatibilis.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Méret: 62 x 44 x 29 cm
 • Dokkoló állomás
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Nyírási magasság: 2,5 - 5,5 cm
 • Nyírási szélesség: 20 cm
 • Töltési idő: 50 perc
 • Átlagos működési idő: 60 perc
 • Programozható: igen
 • Lejtő: 21 ° (45 %)
 • Mellékelt hurokvezeték: 100 m
 • Vágási magasság állítása: manuális
 • Fogantyú típusa: integrált
 • Haladás logikája: random
 • Kések száma: dupla késes technológia
 • GSM modul: nincs
AL-KO Robolinho 2000I In Touch robotfűnyíró
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.