0

Akciós robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
25 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: engel.laszlo@gmail.com2019.02.16. 08:31:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Szakértő! Nagyon tetszik ez a porszívó! Amit nem találtam meg a leírásban, az területelhatárolás virtuális fallal, vagy mágnescsíkkal, esetleg egyéb technológiával. Ezt hogy lehet ennél a típusnál megoldani? A másik kérdésem: rendelkezik mélységérzékelővel, nem esik le a lépcsőn? Köszönöm szépen előre is a válaszát! Üdvözlettel: Engel László

Kedves Engel László! 

Az LG Hombot esetében nincs virtuális elhatárolási lehetőség, csak természetes akadályokat tudunk használni.

Több mélységérzékelő szenzora van, nem esik le a lépcsőn.

Üdvözlettel: Robotguru 

 

felhasználó: DOMINUS2019.02.14. 16:35:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Érdekelne ez a termék. Küldenének róla egy műszaki leírást,vagy ilyesmit amin megnézhetem részletesebben az adatait?

Kedves Dominus! 

https://www.robotguru.hu/electrolux-pure-i9-robotporszivo-pi91-5ssm

Az alábbi linkre kattintva weboldalunkon megtalálja a termék részletes leírását és a gyártó által megadott műszaki adatait is. 

A két forgalomban lévő modell csak színében különbözik.

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: zorenga682019.02.12. 10:15:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdv. A Navon robot alkalmas egészen rövid pár mm magas padlószőnyeg tisztítására?

Üdvözlöm

Igen alkalmas, a robotporszívó rendelkezik főkefével ami a szőnyeg takarításához elengedhetetlen.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: T. Mária2019.02.11. 11:49:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
44 m2-es lakásba, normál szőnyeg porszívózásra melyik porszívó alkalmas. Nem akarom távolról irányítani, szuper képességekre nincs szükség.

Kedves Mária

Erre több készülék is megfelel. A következőket tudjuk ajánlani: Navon Relax, Ilife A6, Xiaowa Lite C10, iRobot Roomba 605.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Feri2019.02.11. 10:53:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tiszteletem! Épp válogatok a lehetőségek közül de felvetődött bennem egy kérdés amire nem igazán találtam választ. Még pedig, hogy ezek a gépek hogyan reagálanka az ajtó küszöbökre(minkor épp arra megy a szoba kijárata felé). Át tud menni rajta(ha kellően alacsony) vagy úgy reagál mint a bútorokná(függetenül a küszöbb magasságától). Így jön a kérdés, hogy mi az a min küszöbb magasság amin át tud menni? Előre is köszönöm a választ! Üdv: Feri

Üdv Ferenc

Az alacsony küszöbökön a porszívók át tudnak menni, így tovább takarít abban a helységben ahova átment a robot. Amennyiben egy küszöb magas azt a robot akadálynak veszi, annak nekiütközve irányt vált, és továbbhalad más irányba.

A robotporszívók általánosan 1-1,5 cm-es küszöbökön képesek átmenni.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Dual HIFI2019.02.07. 22:08:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
iLife V5S-hez szeretnék hepa filtert rendelni, de a honlapjukon az \\\"Alkatrészek\\\" között ez a típus nem szerepel. Mivel vidéken lakom, nem szeretnék csak ezért beutazni Pestre. Üdv, Tálas Péter

Üdv Péter

Ez jó lesz hozzá: https://www.robotguru.hu/evolveo-robotrex-h5-h6-felujito-keszlet

A mop és a HEPA is ugyanaz a méret.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Gábor2019.02.07. 19:13:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Most került hozzám egy Navon Relax Deluxe . Valami használati utasítást tudnék kérni hozzá? üdv: Gábor

Üdvözlöm Gábor

Természetesen tudunk küldeni magyar nyelvű használati útmutatót. Kérem írja meg, hogy milyen néven lett vásárolva a készülék, és az ahhoz tartozó e-mail címre küldjük is.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Gősi Gabriella2019.02.06. 15:30:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! A közeljövőben robot porszívót szeretnék venni. Jelenleg is van otthon robot porszívónk, de nem igazán háztartásunknak megfelelő. Lakásunk területe, melyel egy ütemben meg kellene bírkòzni kb. 70 nm. Két kutyánk van, sok koszt hordanak be az udvarról, kutyaszőrből sincs kevés. Jó lenne, ha fel is tudna törölni. Jelenlegi porszívónk kb. 45 percig üzemképes, de ennyi idő nem elég ekkora helyre, valamint a portartály nyílása is hamar eltömődik, és hiába lenne még hely a pornak, nem szívja fel a port és szőrt. A megadott nm-es területen egy kb. 2 cm-es küszöb van.Milyen megoldást javasol, árban 120000 ft-ig. Köszönöm válaszát.

Kedves Gabriella

Mivel az adott területet elválasztja a küszöb, így random, vagy szisztematikus robotporszívó is szóba jöhet. Random porszívóból a Navon Relax de Luxe készüléket ajánlom a nagy portartálya, és a nedves feltörlő funkciója miatt. Amennyiben eltekintünk ettől a bizonyos feltörlésől, az iRobot Roomba porszívói között érdemes keresgélni, a 605 vagy a 676-os készülékek jöhetnek számításba. Itt nem kell tartania a portartály nyílásának eltömődésétől. Szisztematikus hibrid készülék választásnál pedig az Evolveo H11-et ajánlom.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: tbaranyi2019.02.05. 14:37:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Uram! Segítséget, tanácsot szeretnék kérni a típus kiválasztásában. A ház 2x75 négyzetméter, alul nincsenek küszöbök, a felső szinten viszont több helyiségre osztott és 2cm magas 10 cm széles küszöbökkel elválasztott és a lépcsőház is nyitott, azaz jó lenne ha nem esne le a porszívó. A lakásban kis kutya is él, aki néha odapisil és kis mértékben hullik a szőre is. Ezért esetleg egy porszívó+feltörlő kombináció is jól jönne. Milyen típust ajánlana? Jó lenne ha programozható és/vagy mobil applikációval is vezérelhető lenne az eszköz. Köszönettel: Tibor

Üdvözlöm Tibor

75 négyzetméterre szisztematikus robotporszívót ajánlok. Mivel szóba jött a nedves feltörlés, két hibrid készüléket tudok ajánlani. Az egyik robot az Evolveo Robotrex H11. Egy akkumulátor feltöltéssel megközelítőleg 80 négyzetmétert képes bejárni, nedvesen pedig 100 négyzetmétert tud feltörölni. A 2 cm-es küszöbön nagy valószínűséggel nem fog tudni átmenni a robotporszívó, valamint a száraz illetve nedves takaítást külön-külön lehet elvégeztetni a készülékkel. Másik készülék a Roborock 2, ami ugyan egyszerre képes porszívózni és nedvesen feltörölni, viszont az utóbbi kapacitása egy víztartály feltöltéssel 20-30 négyzetméter közé esik.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Hoffer Lajosné2019.02.04. 22:02:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Vásároltam egy RBC0 50/1 robotporszívót,de a virtuális akadály nem működik. A töltésjelző világít, de azon kívül semmi. A porszívó simán fellöki,mit nem csinálok jól,vagy mi a teendőm? Köszönöm

Kedves Hoffer Lajosné

Kérem próbáljon meg elemeket cserélni a virtuális falban. Hiába jelez vissza a led fény, ettől függetlenül lehetséges, hogy a benne lévő elem gyenge és nem működik megfelelően a fal. 

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.