0

Akciós robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
24 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Dori2018.12.09. 15:56:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Szeretnék érdeklődni hogy magyar nyelvű leírását valahol betudnánk e szerezni!? Az applikáció sajnos angol és így sok funkciót nem tudunk átnézni.Köszönöm válaszát! Üdvözlettel : Dora

Kedves Dóri

Az applikáció nincs leforítva magyar nyelvre, ebben sajnos nem tudunk segíteni. Amennyiben gondolja telefonos segítséget tudunk nyújtani. Kérem írjon egy e-ailt az info@robotguru.hu címre, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: szabonikki2018.12.09. 10:25:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Navon relax porszívóm kb 2 hetes. Kitakarítottam a főkefét a hajszálaktól. Mikor visszahelyezem a helyére és elinditom a gépet borzalmas vinnyogo hangot (mintha csúszna az ékszíj). A kefe nélkül is elindítottam úgy a megszokott hangja van. Nem látok rajta koszt vagy hajszálat rátekeredve. Elképzelés, hogy mitől van ilyen hangja? Előre is köszönöm! Niki

Kedves Niki

Amennyiben a főkefe végén lévő gumigyűrűt is leszedte, valószínű fordítva rakta vissza. Ekkor szokott ilyen hangot adni a robot. Ha ezek után is jelentkezne a hiba kérem jelezze.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: daniel2018.12.08. 12:07:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Udvozlom! Hosszutavon szeretnek megbizhato porszivot venni. 2 szintes hazunk van. Lent kb 70, fent 90nm. Szonyeg sehol sincs, se kuszob csak burkolatvalto. Csak lam. parketta es magasfenyu hidegburkolat van. Ha van ertelme nedves torloset venni akkor azt szeretnenk de a legfobb szempont h jol hasznalhato legyen es a legkevesebb kompromisszumot kelljen meghozni :) minimal stilusu belso ter van, de a butoroknak es a konyhanak teli laba van. Helyisegek atjarhatosaga fontos talan. Illetve h elkepzelheto az h valamikor felvinnenk a felso szintre is takaritani? Megkoszonom ha ez alapjan ajanlja valamelyiket, akar tobbet is. A cel elsosorban h jo legyen es hosszu tavon hasznalhato, az h szep vagy milyen marka az mindegy :) Koszonom

Üdvözlöm Dániel

Természetesen több robotporszívót is tudunk ajánlani. Neato D6, Neato D7, iRobot 980. A felsorolt modellek körülbelül 80 négyzetmétert tudnak bejárni egy töltéssel, tehát az emeletre elképzelhető, hogy a dokkolót is fel kellene vinni takartáskor. Ami még szóba jöhet az a Roborock 1, vagy a Roborock 2. Ezek a porszívók szívási erősségtől függően kb 120 négyzetmétert képesek feltakarítani. Az összes említett készülékből csak a Roborock 2 tud nedvesen feltörölni, viszont vannak korlátok, egy víztartállyal maximum 30 négyzetméter az ami hasznos nedves feltörlés.

Végül az Evolveo H11-es robot ami még számításba jöhet. Az akkumulátor kapacitása egy indítással 80 négyzetméter, és a nedves feltrölése egy víztartály feltöltéssel körülbelül 100 négyzetméter.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: edina.berta2018.12.08. 11:49:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Szeretném kérni a véleményüket, hogy iRobot Roomba 696, vagy Xiaomi Roborock 2? Van erre vonatkozó tapasztalatuk? Válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlettel: Edina

Üdvözlöm

Elsősorban attól függ, hogy mekkora a takarítandó terület. Az iRobot Roomba 696 egy random robot ami egy indítással 50-60 négyzetmétert fed le. A Roborock 2 egy szisztematikus porszívó, ennél nagyobb, bonyolultabb helyek takartására ajánlott. 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Timaffy Judit2018.12.08. 00:04:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Megbírkózik a szőnyeg rojtokkal? Átmegy a rojtokon anélkül, hogy megakadna, vagy kitépné őket? Ez számomra fontos tényző, korrekt választ kérek. Köszönöm.

Kedves Judit

Nem tudok egyértelmű igennel vagy nemmel válaszolni. Függ a rojt hosszától, viszont kitépni nagy valószínűséggel nem fogja. Az iRobot porszívói fel vannak készítve erre az esetkre, a két főkefe elkezd ellentétesen forogni ha valamit feltekerne (pl rojt). 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Kaposvári Ferencné2018.12.07. 13:03:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Azután érdeklődnék, hogy a ILife V7spro 2-1. ben porszívónál ha vizes programot csinálok, kellenek-e bele a kefék, és úgy a mops? vagy vegyem ki a keféket, Az utasításban erre nem térnek ki. vagyis pontosan milyen szerkezetet kell a gépbe helyezni? Száraz porszívózásánál meg vagyok elégedve a készülékkel.

Kedevs Kaposvári Ferencné

Nedves feltröléskor nem kell kivenni a főkeféket mert a mop tartó keret azt teljes mértékben eltakarja. A következőket kell tennie: alulra helyezze fel a nedves feltörlő keretet(rajta a moppal, a mopot nedvesítse be). Öntse fel a nedves tartályt vízzel, rakja be a helyére, és indítsa el a robotot.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Barta Aladár2018.12.07. 11:44:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
ha a küszöbnél lévő 3 cm-es különbséget lejtőre alakítom kb 40 cm szélesen tud -e szintet váltani?

Üdvözlöm Aladár

Igen lehetséges a szint áthidalása lejtővel, csak figyelni kell a megfelelő dőlésszögére, hogy ne akadjon fel a robot alja.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Nagy Richárd2018.12.07. 10:05:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! Kb. 60m2-es területre keresek robot takarító gépet. Járólap, parketta és rövid szálú szőnyeg borításokon kellene, porszívóznia, illetve a padlót feltörölnie. Nem hosszú kutyaszőrrel is találkozhat, illetve alacsony burkolatváltó profilokon is kellene tudni jutnia. A készülékre 100.000 forintig szánok, van olyan készülék, ami belefér az elképzeléseimbe? Köszönettel: Nagy Richárd

Üdvözlöm

Természetesen van erre alkalmas robotporszívók. Két tipust tudok javasolni: Navon Relax de Luxe, vagy az Ilife V7Spro. Ezek a készülékek random mozognak, rendelkeznek főkefével, tehát szőnyeg tisztítására is alkalmasak.Mind a két robot esetében igaz az, hogy nedves feltörléskor sajnos  fel fognak menni a szőnyegre. Amennyiben szisztematikus robotporszívót szeretne, az Evolveo H11 lehet jó választás, bár a maximum limit felett van.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Dávid2018.12.06. 14:36:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Sziasztok Tud a gép egyszerre feltörölni és porszívózni? Olvastam a Navon Deluxenel írtátok hogy tud ha kis portartály+víztartály van..emiatt kérdezem esetleg itt is lehet e.

Üdvözlöm Dávid

A víztartály előtt van egy kisebb portartály ami azt a célt szolgálja, hogy nedves feltröléskor ha még talál szennyeződést a robot, akkor azt abba gyűjti. Ennek a tarálynak nagyon kicsi az űrtartalma, tehát a porszívózást a saját nagyméretű portartállyal kell elvégezni.

 Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Kriani2018.12.06. 11:55:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Szakértő! Két porszívó között vacillálok a xiaomi mi roborock 2 és az irobot roomba 980. 70 nm lakás küszöbök nélkül, két kisebb szőnyeggel, napi szinten használnám két szőrhullató kutya miatt. Fontos a minőség, megbízhatóság és, hogy jól porszívózzon a gép. Jó lenne, ha tudna olyat mikor nem vagyok otthon és elindítom oda ne menjen, ahova a kutyákat zárom. Segítségét köszönöm.

Üdvözlöm

Mind a két készülék ki fogja takarítani a lakást, és be fogja járni a tisztítandó területet. Mind a két robotnál el lehet zárni területet, a Xiaominál ezt virtuálisan is megtehetjünk, az iRobot esetében ezt a doboznan mellékelt virtuális falakkal tehetjük meg. Megbízhatóság:az iRobot nagyon régóta tervez és gyárt robotokat, és ez az előny behozhatatlan. Tapasztalataink szerint a Xiaomi meghibásodása is minimális, stabil robotokat gyártanak.Üdvözlettel:Robotguru  

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.