0

Kuponok, utalványok listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
0 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Budai Jozsef2019.05.24. 10:40:00
Jo napot kivanok! Medence tisztito robotot szeretnek vasarolni. A medencem 7x3.5x1.4 meteres. Plussz 2 meter szeles, 30x30 cm emelkedesu lepcsok a vegeben. Tudnanak nekem segiteni az idealis robot kivalasztasaban, ami a padlot, az oldalfalat, a vizvonalat es a lepcsoket egyarant megtisztitja? Elore is Koszonom udvozlettel Budai Jozsef

Kedves Budai József! 

A medence méretei és az igényei alapján a Dolphin S200 medencetisztító robotot ajánlom.

Kiegészítem azzal, a lépcsők tisztítását nem tudja megoldani, de ezt egyik medencetisztítótól sem várhatjuk.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Brutyó Katalin2019.05.23. 12:52:00
Tisztelt robotguru,a robotfűnyíró csak gyepet tud vágni? Elgazosodott/ folyondár, pitypang, stb/területet nem? Üdv.Brutyó K.

Kedves Katalin!
Robotfűnyíró mindent képes vágni ami lágyszárú növény.
Van olyan kertünk, ahol több a gaz mint a fű, nem kizáró ok tehát a példaként felhozott pitypang, gaz stb.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Marinkacsa Istvánné2019.05.23. 09:14:00
Segítségét szeretném kérni, egy 3 szobás családi ház takarítására, csak porszívózásra 60-70.000.- Ft árban melyik gépet javasolja. Köszönöm

Kedves Marinkacsa Istvánné

A négyzetméter nagyon fontos kérdés így ajánlok 60m2 alatti egyszerű területre robotot, illetve 60m2-es vagy a feletti robotot tagoltabb területre.
60m2 alatt: Véletlenszerű/random robot is képes lefedni a területet. Ezek közül a következőket ajánlom: iRobot Roomba 605 robotporszívó,Navon Relax robotporszívó. 60m2 felett: Szisztematikus, tanul, térképet rajzol és szobáról-szobára járja be a területet.
Ezek közül a következőt ajánlom:   ILIFE A8 robotporszívó
Kérdés még az is, hogy a helyiségek között vannak magasabb küszöbök, illetve vannak szőnyegek és ha igen akkor mekkora a magasságuk?

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Lacibá2019.05.22. 21:05:00
T.Guruk! Előző bejegyzésemből kimaradt az alábbi kérdés: használat előtt csak a felső mop-csíkot, vagy a teljes mop-felületet kell a tisztító folyadékkal befújni? Köszönettel várom válaszukat Lacibá

Üdvözlöm

Két alternatívát tudok javasolni. Az egyik, hogy a felső mopot, és az ablakfelületet, a másik alternatíva, hogy a felső és az alsó mopot fújja be ablaktisztítóval.

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Lacibá2019.05.22. 21:00:00
T. Guruk! Megérkezett a Navon Bella, de még csak ismerkedem vele. Az ismerkedés mindjárt kis csalódással kezdődött, ugyanis a mellékelt használati utasítás magyar fordításának formáját és megjelenését nagyon igénytelennek tartom. Lehet,hogy ez a vélemény kukacoskodásnak tűnik, de nem illik egy ilyen készülékhez, s főleg nem illik Önökhöz. Ráadásul a leírás 10. és 11. oldala hiányzik. Kérem, hogy e két hiányzó lapot egy e-mail mellékleteként küldjék meg, hogy a lapokat méretre vágva használható füzetként összeállíthassam. Köszönettel és üdvözlettel Lacibá.

Kedves László!
A magyarnyelvű leírást minden márkánál az importőr biztosít a készülékhez.
Természetesen elküldjük a lemaradt oldalt.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: László Balázs2019.05.22. 14:49:00
Üdvözlöm. Tudnának küldeni képet esetleg hogy látható legyen a sérülése? Nem nyitható meg az oldalon a kép és nem is nagyítható. Válaszukat előre is köszönöm.

Üdvözlöm

Kérem küldjön egy e-mail címet, és küldöm a képeket.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Gigi2019.05.22. 12:07:00
Üdvözlöm! Főleg szőnyeg takarítására melyik típust ajánlaná? Hét papagáj él szabadon a szobában. Ezt a típust néztem ki a kommentek alapján. NAVON RELAX de Luxe hibrid robotporszívó. Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlöm

Minden porszívó jó szőnyeg takarítására aminek az alján van főkefe. A Navon Relax de Luxe, vagy a Navon Relax is jó választás lehet, de az iRobot 600-as modelljeit is ide sorolnám. Amennyiben szisztematikus robotporszívót szeretne, az Ilife A8, Roborock 1, Roborock 2 robotporszívókat ajánlom.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Tzs2019.05.21. 22:42:00
Kedves guru, nem merek vasarolni, mert nem tartom eletszerunek, hogy egy nagyobb teruletu lakasban ne legyen a furdoben lecsopogtetett viz, macska talpan szethordott vizcseppek, melyek konnyuszerrel bekerulhetnek a motorba v. zarlatot okozhatnak a vezermuben.... Melyik porszivo vedett nedvesseg ellen ? Tudna ajanlani ? Koszonettel vennem !

Üdv

Sajnos nincs olyan robotporszívó ami a víz ellen maximálisan védett lenne, és a nedvesség valóban törkre is teheti a robotot. A fürdőben érdemes fürdés előtt kitakarítani a robottal, bár nem tudom, hogy a macska mennyi vízcseppet hord szét, de használat közben erre is kell figyelni kell. 

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Zsuzsa2019.05.20. 20:47:00
Üdvözlöm! A XIAOMI ROBOROCK S50 érdekelne. Akadályt jelent-e neki az, hogy a nagy méretű fehér járólapok között a fuga viszonylag vastag és sötét, fekete színű. A hosszú hajszálakkal megbirkózik?

Kedves Zsuzsa

Elméletileg nem jelenthet neki gondot a fekete fuga, de ezt biztosan csak egy próba után lehetne kijelenteni. A hosszú hajszálak nem jelentenek gondot a robotnak, egy része a portartályban, egy része pedig a főkefére lesz feltekeredve melyet bizonyos időközönként tisztítani kell.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Demeter Zoltán2019.05.20. 18:25:00
Kedves László! Én is a szokásos kérdéssel fordulok önhöz, melyik gép lenne számomra a legmegfelelőbb? A teszt a Roborock 2 S50-et ajánlotta, de még biztosabb szeretnék lenni. Kb. 150-160 m2 lenne a takarítandó terület, laminált padló, sötét (de nem fekete) csempe és rövid és közepes szőrű szőnyegek (nem rojtszőnyeg). Egyszintes ház, küszöbök nagyon alacsonyak, szinte csak burkolatváltó jellegűek. 3 kisgyerek morzsál, ezért nagyon fontos, hogy a porszívózáson kívül rendszer \\\"felmosásra\\\" is szükség lenne. Az sem árt, ha szisztematikusan működik, de a random módszernek nem látom előnyeit, biztos van, amiről nem tudok. Háziállatot nem tartunk.

Üdvözlöm Zoltán

Az S50 jó választás, de ide sorolnám még a Neato D6, Neato D7 modelleket is, a nagyobb 0,7 literes portartály végett. Egy víztartály feltöltéssel körülbelül 20 négyzetmétert képes jó hatásfokkal feltörölni (nem felmosni) az D50-es robotporszívó.

Üdvözlettel: Robotguru 

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.