0
Értékelés:
 
Ár:
89 000 Ft

ADAX NEO WiFi H 2000W elektromos fűtőpanel

Az ADAX NEO WiFi sorozat innovatív megjelenésű, magas színvonalú fűtőpanel. Az ADAX NEO család nem csak esztétikus megjelenéssel, de gazdaságos működésével is büszkélkedhet. A mai fűtőpanelek között az ADAX NEO sorozat az egyik legköltséghatékonyabb fűtőpanel a digitális termoszát és a kiváló hatásfok révén. A beépített digitális termosztát folyamatosan ellenőrzi a fűtendő helyiség hőmérsékletét és biztosítja a program hatékony energiafelhasználását.
A programozhatóságnak köszönhetően beállíthatunk két hőmérsékletet, ezeket a nap különböző szakaszaiban automatikusan változtatja a fűtőpanel. Így, ha elmegyünk munkába, biztosan nem felejtjük levenni a hőfokot takarékra, este pedig az előre bemelegített lakásba érkezünk haza.
Az ADAX WiFi alkalmazással beállíthatunk komfort és takarák hőmérsékletett. Bármikor módosíthatod a beállított hőmérsékleteket. Zónákat hozhatsz létre és a különböző szobákba egyszerre tudod beállítani a kívánt hőfokot. Folyamatosan ellenőrizni tudod az aktuális hőmérsékleteket.

Hol érdemes használni a távvezérelt fűtőpaneleket?
Hétvégiházakban, bemutatótermekben, apartmanokban, ahol nem gazdaságos folyamatosan komforthőmérsékletre fűteni a helyiségeket. Távvezérlés segítségével előre befűtheted a helyiségeket, így megérkezéskor a az előre befűtött szoba fog várni.

Az ADAX NEO WiFi sorozat kiförccsenő víz elleni védelemmel van ellátva, így alkalmasak fürdőszobai és egyéb vizes helyiségekben való használatra. Ezeket a fűtőpaneleket akár fűrdőkád, vagy zuhanyzó közvetlen közelébe is üzembe helyezheted.
Részletes termékleírásért kattints ide!
  • Teljesítmény: 2000 W
  • WI-FI kapcsolat
  • Állvány: Fali konzol
  • Fűrdőszobai
  • Időzítés
  • Termosztát: Digitális
  • Méret: 330 mm x 1433 mm
  • Fűtendő helyiség mérete: 57 m3
ADAX NEO WiFi H 2000W elektromos fűtőpanel
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: mapapp2018.11.23. 16:46:00
Ti cím! Kérdésem, hogy az ADAX NEO WiFi H 2000W elektromos fűtőpanel dugaljjal csatlakoztatható-e, vagy elektromos szerelést igényel? Köszönöm a válaszukat.

Kedves mapapp!

A fűtőpanel dugaljjal kerül forgalomba, de be is lehet kötni az elektromos hálózatba. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Xaba2018.10.30. 10:08:00
Jo napot kivanok.az adax neo wifi -nel lehet e elenorizni pl.a 24 oras aramfogyasztast? Koszonom.

Kedves Xaba!

Az ADAX NEO WiFi -hez tartozó applikáció a fogyasztás mérésére erre nem használható. Ehhez egy fogyasztás mérő eszközt kellene beszerezni.

Üdvözlettel: 

Robotguru 

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.