0
Értékelés:
Ár:
82 900 Ft
Mennyiség:
db
Garancia:
5 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
1-2 nap

ADAX NEO WiFi H 1200W elektromos fűtőpanel

Az ADAX NEO WiFi sorozat innovatív megjelenésű, magas színvonalú fűtőpanel. Az ADAX NEO család nem csak esztétikus megjelenéssel, de gazdaságos működésével is büszkélkedhet. A mai fűtőpanelek között az ADAX NEO sorozat az egyik legköltséghatékonyabb fűtőpanel a digitális termoszát és a kiváló hatásfok révén. A beépített digitális termosztát folyamatosan ellenőrzi a fűtendő helyiség hőmérsékletét és biztosítja a program hatékony energiafelhasználását.
A programozhatóságnak köszönhetően beállíthatunk két hőmérsékletet, ezeket a nap különböző szakaszaiban automatikusan változtatja a fűtőpanel. Így, ha elmegyünk munkába, biztosan nem felejtjük levenni a hőfokot takarékra, este pedig az előre bemelegített lakásba érkezünk haza.
Az ADAX WiFi alkalmazással beállíthatunk komfort és takarák hőmérsékletett. Bármikor módosíthatod a beállított hőmérsékleteket. Zónákat hozhatsz létre és a különböző szobákba egyszerre tudod beállítani a kívánt hőfokot. Folyamatosan ellenőrizni tudod az aktuális hőmérsékleteket.

Hol érdemes használni a távvezérelt fűtőpaneleket?
Hétvégiházakban, bemutatótermekben, apartmanokban, ahol nem gazdaságos folyamatosan komforthőmérsékletre fűteni a helyiségeket. Távvezérlés segítségével előre befűtheted a helyiségeket, így megérkezéskor a az előre befűtött szoba fog várni.

Az ADAX NEO WiFi sorozat kiförccsenő víz elleni védelemmel van ellátva, így alkalmasak fürdőszobai és egyéb vizes helyiségekben való használatra. Ezeket a fűtőpaneleket akár fűrdőkád, vagy zuhanyzó közvetlen közelébe is üzembe helyezheted.
Részletes termékleírásért kattints ide!
  • Teljesítmény: 1200 W
  • Mérete: 984mm x 330mm
  • Befűthető légtér: 34m3
  • Beállítható hőmérséklet tartomány: 6-30 °C
  • Garancia: 5 év
  • Anyaga: fém
  • Fehér színben kapható
ADAX NEO WiFi H 1200W elektromos fűtőpanel
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.