0

Ablaktisztító robot listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
0 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Lacibá2019.05.22. 21:05:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
T.Guruk! Előző bejegyzésemből kimaradt az alábbi kérdés: használat előtt csak a felső mop-csíkot, vagy a teljes mop-felületet kell a tisztító folyadékkal befújni? Köszönettel várom válaszukat Lacibá

Üdvözlöm

Két alternatívát tudok javasolni. Az egyik, hogy a felső mopot, és az ablakfelületet, a másik alternatíva, hogy a felső és az alsó mopot fújja be ablaktisztítóval.

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Lacibá2019.05.22. 21:00:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
T. Guruk! Megérkezett a Navon Bella, de még csak ismerkedem vele. Az ismerkedés mindjárt kis csalódással kezdődött, ugyanis a mellékelt használati utasítás magyar fordításának formáját és megjelenését nagyon igénytelennek tartom. Lehet,hogy ez a vélemény kukacoskodásnak tűnik, de nem illik egy ilyen készülékhez, s főleg nem illik Önökhöz. Ráadásul a leírás 10. és 11. oldala hiányzik. Kérem, hogy e két hiányzó lapot egy e-mail mellékleteként küldjék meg, hogy a lapokat méretre vágva használható füzetként összeállíthassam. Köszönettel és üdvözlettel Lacibá.

Kedves László!
A magyarnyelvű leírást minden márkánál az importőr biztosít a készülékhez.
Természetesen elküldjük a lemaradt oldalt.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Lacibá2019.05.15. 20:01:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
T.Guruk! A Navon Bella ablaktisztító robot lapján olvasható leírásban (jellemzők) a robot 1,5m hoszzú kábellel rendelkezik. Ugyanakkor egy kérdésre adott válaszban, 6,3 m szerepel. Számomra ez a hossz tűnik reálisnak, ezért kérem válaszukat a tényleges méretről. Köszönettel Somlóvári László.

Üdv Lacibá

A helyes adatok: a földtől mérve 5,8 méter magasságig tud tisztítani a Navon Bella ablaktisztító robot.

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Zanker Zsuzsa2019.04.17. 04:57:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Házunkban 4x kb.60 M2-és területet kéne takarítani,kő,parkett és padlószőnyeg(helyiségenként különböző),jó hatásfokkal,ha lehet felmosással,IPhone aplikációval kontrollálja,lépcső biztosan,szabályozható elzátásokkal(no go területek).Nem elsősorban az ár számít.

Amennyiben ez a 4x60m2 külön szinteken van, úgy akár egy véletlenszerűen takarító robot is képes egy szintet egy töltéssel takarítani.
Ha van nagyobb takarítandó terület 60m2-nél, vagy esetleg szempont, hogy egy töltéssel áthelyezve több szintet kezeljen, akkor  csak a szisztematikusan takarító robotok jöhetnek szóba.
Ha van szőnyeg, akkor a nedves takarítás nem működik, mert a robot elakad rajta minden alkalommal. Tehát fontos kérdés, hogy az egész területet szeretnék nedvesen takarítani, vagy csak bizonyos részeket. A No-Go zóna kijelöléséhez a következő robotporszívók alkalmasak: bármelyik Neato modell, Roborock 2 robotporszívó.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: krisztina2019.04.12. 22:46:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! A Navon Bella ablaktisztítóhoz szeretnék vésérolni még mopot és tisztító folyadékot. Hol tehetem meg?

Kedves Krisztina

Amennyiben elfogy a gyárilag hozzáadott folyadék, bárilyen jó minőségű ablaktisztító folyadékkal pótolja. Mopot egyelőre még sajnos nem tud vásárolni, ahogy beérkezik hozzánk a termék, abban a pillanatban fent lesz az odalunkon az alkatrészek menüpont alatt.

 Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Szilárd2019.04.06. 18:20:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üvegterasz kis dőlésű tetejét (majdnem vízszintes) is képes megtisztítani?

Üdvözlöm Szilárd 

Igen képes, és ami fontos, hogy a gyártó minimum 50cm x 70 cm-es felületen ajánlja az ablaktisztító robot használatát.

felhasználó: kitti0824@freemail.hu2019.03.23. 10:35:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm Önöket. Az ablaktisztito robothoz cserélhető mopot is tudok vásárolni?

Kedves Kitti

A mop beszerzése folyamatban, hamarosan elérhető lesz kínálatunkban.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Kertész Márta2019.03.07. 15:38:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Egy polgári ház hatalmas ablakairól van szó. nem egybefüggő nagy felület, hanem az ablak osztott. Alkalmas a gép ilyen ablak tisztítására ? köszönettel veszem válaszát

Kedves Kertész Márta! 

A gyártó ajánlása szerint min. 1 m2-es ablakfelület takarítására alkalmas a Bella.

A sok osztás miatt viszont folyamatosan felügyelni kell a munkáját és és áthelyezni a robotot az egyik felületről a másikra, hogy a végére jusson.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: timari valeria2019.02.04. 07:15:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelet Cím! Másodszor teszem fel Önöknek az alábbi kérdéseket. Kérem, válaszoljanak! 2019. 01. 17-én, 1411230 rendelési számon két terméket vettem Önöktől. A Navon Bella ablaktisztító robotot termék használati utasításába az van írva, hogy VÍZSZINTESEN szerelt üveget tisztít (8. oldal) Ugye, ez csak véletlen elírás?! Mert akkor nálunk használhatatlan (csak függőlegesen szerelt a ablakaink vannak), és elállok a vételtől! Továbbá, a NAVON RELAX robotporszívó akkumulátorával kapcsolatosan: Nem teljesen egyértelmű, hogy a legelső használat előtt fel kell-e tölteni, vagy előbb használni, amennyi töltés esetleg van benne, és amikor lemerül kell feltölteni? Köszönöm szépen a segítséget! Tisztelettel: Timári Valéria

Kedves Valéria

Az első kérédésre is válaszoltunk melynek dátuma: 2019.01.22. 17:33:00 volt. Amennyiben válaszunk elkerülte figyelmét, bemásolom: 

Kedves Valéria

A magyar nyelvű használati útmutatóban ez a mondat első fele, idézem az egész mondatot: "a Bella vízszintesen szerelt üvegeket tisztít, de csak akkor, ha a távirányító gombjait használja" Természetesen a függőleges üvegfelületet tisztítja a robot, sőt tesztjeink szerint a döntött (pl tetőtéri) ablakokat is képes teljesen letakarítania a készüléknek. A Navon Relax robotporszívó akkumulátorát először célszerű teljesen feltölteni, aminek ideje megközelítőleg 3 óra, ezek után elindítható. Amennyiben a sorrendet felcserélte, és a robotot töltés nélkül elindította, majd csak utána töltötte fel teljesen akkor sincs baj, kárt nem tett sem a készülékben, sem annak akkumulátorában.

Üdvözlettel: Robotguru

 

felhasználó: Timári Valéria2019.01.22. 17:33:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelet Cím! 2019. 01. 17-én, 1411230 rendelési számon két terméket vettem Önöktől. A Navon Bella ablaktisztító robot termék használati utasításába az van írva, hogy VÍZSZINTESEN szerelt üveget tisztít (8. oldal) Ugye, ez csak véletlen elírás?! Mert akkor nálunk használhatatlan (csak függőlegesen szerelt a ablakaink vannak), és elállok a vételtől! Továbbá, a NAVON RELAX robotporszívó akkumulátorával kapcsolatosan: Nem teljesen egyértelmű, hogy a legelső használat előtt fel kell-e tölteni, vagy előbb használni, amennyi töltés esetleg van benne, és amikor teljesen lemerül, azután kell feltölteni? Amennyiben, már a legelső használat előtt is kell tölteni, mennyi ideig tartson? Köszönöm szépen a segítséget! Tisztelettel: Timári Valéria

Kedves Valéria

A magyar nyelvű használati útmutatóban ez a modat első fele, idézem teljesen:"a Bella vízszintesen szerelt üvegeket tisztít, de csak akkor, ha a távirányító gombjait használja" Természetesen a függőleges üvegfelületet tisztítja a robot, sőt tesztjeink szerint a döntött (pl tetőtéri) ablakokat is képes teljesen automatikusan letakarítania a készüléknek. A Navon Relax robotporszívó akkumulátorát először célszerű teljesen feltölteni aminek ideje megközelítőleg 3 óra, ezek után elindítható. Amennyiben a sorrendet felcserélte, és a robotot töltés nélkül elindította, majd csak utána töltötte fel teljesen akkor sincs baj, kárt nem tett sem a készülékben, sem annak akkumulátorában.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.