0

Ablaktisztító robot listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
1 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: zstoperczer2018.09.07. 17:04:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
A robothoz kapható-e külön mop, illetve további (kopó) alkatrészek?

Üdvözlöm Péter

A robothoz a jövő hét folyamán beérkezik hozzánk a Navon Bella mop, és folyamatosan kapható lesz.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: szofika2018.09.05. 12:40:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Érdeklődni szeretnék, hogy az ablaktisztító robotot használaton kívül hogy kell tárolni. A porszívót és a felmosórobotot a töltőjén tartom, de az ablaktisztítót a dobozában tárolom. Nem árt ez az akkumulátorának? Eddig még csak egyszer takarítottam vele végig az egész házat, de azt olvasom, hogy sűrűbben kellene használni.

Kedves Szofika

Az ablaktisztító robotot használaton kívül nyugodtan tárolhatja a saját dobozában, az akkumulátornak nem fog ártani. Erre a robotra is igaz az, hogy gyakran kell használni mert csak úgy tudja eltávolítani a szennyeződéseket, és tartja tisztán az ablakfelületeket.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Ligeti Zsolt2018.08.10. 18:18:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözletem! Érdeklődöm csak B.pesten lehetne megnézni ezt az ablaktisztító robotot vagy esetleg Győrben is? köszönöm

Üdvözlöm

Az ablaktisztító robotot jelenleg Budapesten a Récsei certerben van lehetőség megtekinteni, kipróbálni.

Üdvözlettel?Robotguru

felhasználó: kabai.loszhat@gmail.com2018.07.22. 08:38:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
50 nm üvegfelület van a lakásunkban. Egyik egybefüggő felület kb.15 nm. Kivűlről az udvar felől nem tudom csak állványozás után megpucolni. Ez a robot képes rá? A többi felülethez könnyen hozzá férek kézzel is kivűl-belül.

Üdvözlöm László

Az ablaktisztító robothoz melléklet vezeték 6,3 méter, tehát egy indítással ekkora távolságot tud kezelni a robot az üvegfelületen. A 15 nm-es üvegfelületet elvileg képes kezelni, de fontos tudni, hogy milyen magas és milyen széles ez a felület.

Fontos megjegyezni, hogy az ablaktisztító robotot rendszeresen kell használni hogy fenntartsa az üveg tisztaságát , hiszen a durván szennyezett felülettel nem fog tudni megbirkózni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: mekkelek2018.07.15. 09:28:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy létezik-e olyan ablaktisztító robot, ami a keretet is meg tudja takarítani? Válaszát előre is köszönöm

Üdvözlöm

Jelen pillanatban nem létezik ilyen ablaktisztító robot.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: lola1247@gmail.com2018.06.13. 10:45:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Roborguru! Érdeklődnék, hogy a Nabon Bella ablaktisztítóhoz vannak-e és ha nincsenek, lesznek-e tartalék mop-ok? Szeretnék venni ilyen készüléket, de örülnék, ha vehetnék hozzá tartalék mopokat is. Szeretek a robotjaimhoz vásárláskor ilyesmit is beszerezni. Vettem már önöknél Brava feltörlő robotok, amit imádok és nagyon elégedett vagyok vele és vettem vele együtt + 2 garnitúra törlőkendőt is. És önöknél vettem az Irobot porszívómhoz is tartalék szűrőket, mert kerekeket is. Válaszát előre is köszönöm.

Kedves Lola

A Navon Bellához egyelőre nálunk még nem lehet kapni tartalék mopot, de jó eséllyel hamarosan elérhető lesz kínálatunkban.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Somogyi Andrea2018.06.03. 16:03:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szeretnék érdeklődni, hogy az ablaktisztitó robotot milyen magasra lehet távirányítani? Nálunk az ablakok 2,6 méter magasak és kintről kb. 2-3 méteres magasságban kezdődnek. Köszönöm

Kedves Andrea 

A Navon Bellához összesen 5,3 méter hálózati kábelt mellékelnek, tehát legalább ekkora magasságot tud kezelni. Ezt tudjuk még növelni egy hosszabbító segítségével. Az Ön esetükben 5,6 méter a legmagasabb pont, így az ablaktisztító el fogja érni az üvegfelület tetejét is. A távirányítója rádióvezérelt, amennyiben azzal szeretnék működtetni a robotot, ez a magasság nem jelent neki akadályt.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Zahorecz Krisztina2018.05.13. 17:37:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Szeretném megkérdezni van-e visszajelzésük vagy tapasztalatuk a robot tisztítási hatékonyságáról? Kell-e utána törölni pl. a keretek mentén vagy a sarkokban, hagy-e csíkos felületet maga után? Másik kérdésem felmosórobottal kapcsolatos: érzékelik és kikerülik a szőnyegeket ill. egyéb akadályokat? Hasonlóan tájékozódik, mint a robotporszívó? Melyiket ajánlanák? (laminált parketta és járólap van) Válaszukat előre is köszönöm. Üdvözlettel, Krisztina

Kedves Krisztina

A Navon Bella ablaktisztító használata után nem szükséges utána törölni a keretek mentén sem a sarkokban sem. A kevésbé szennyezett felületet a robot folyamatos használatával tisztán lehet tartani. Csíkos felületet csak abban az esetben hagy, ha a mopok már elkoszolódtak, de a dobozban található plusz 1 tartalék mop ami mosható, annak cseréjével folytatható az ablaktisztítás.

A felmosórobotok szisztematikus rendszerűek. Szőnyegre nem mennek fel, sőt egy 0,5 mm magasságú burkolatváltón sem képesek áthaladni. Az iRobot Braava 390T nedvesen 32 négyzetmétert, míg az iRobot Braava Jet 240 körülbelül 20 négyzetmétert tud egy folyadék feltöltéssel feltörölni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Dibáczi Anikó2018.05.10. 08:02:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Jó napot! szeretném megkérdezni, hogy milyen vékony üvegen lehet használni az ablakmosó robotot és hagyományos 2 méter x kb 60 cm-es ablaküvegeken lehet-e használni . Köszönöm a választ.

Kedves Anikó!

Az ablak magasságára és szélességére a gyártó minimum 50 x 70 cm adatot ad meg, az ablakvastagságot azonban nem adják meg.

Az ön által megadott méretű ablakot biztosan tudja takarítani. Üdv: Robotguru
felhasználó: napsugar202@gmail.com2018.04.23. 14:17:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Vásároltam Önöktől egy Navon bella ablaktisztító robotot. Érdeklődni szeretnék, hogy mikor vásárolhatok Önöktől tartalék ablaktisztító mopot, illetve ablaktisztító folyadékot? A dobozban csak egy nagyon kis flakonnal volt (tudom, csupán a mopra kell fújni és 8-szor, de attól tartok a következő ablaktisztításra már nem lesz elegendő, mivel rengeteg ablak van) , s a használati útmutatóban az szerepel, hogy kizárólag ezzel működtethető a készülék. Próbáltam a robot alján feltüntetett céget felhívni (Hungaro flotta kft), de nem elérhetőek. Kérem, legyenek szívesek segíteni. Előre is köszönöm, üdvözlettel: Erika

Kedves Erika!

Az ablaktisztítóhoz még sajnos nem érkeztek meg a csere alkatrészek, de pár hét múlva azok is beérkeznek. Ahogy kapható lesz, azonnal felkerül az oldalunkra is.

A folyadékkal kapcsolatban annyi a személyes tapasztalatunk, hogy használható bármilyen más alkolholos alapú ablaktisztító folyadékkal is.

Üzletünkben napi szinten ezzel takarítunk, és ezzel nedvesítjük be a kendőt. Teljesen jól működik így is.

Üdvözlettel: Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.