0

A Samsung mellett a Neato is a Wi-Fi kapcsolatban látta meg idén a nagy lehetőséget

2015.09.09.
A Samsung mellett a Neato is a Wi-Fi kapcsolatban látta meg idén a nagy lehetőséget "A nemrég frissített Neato Botvac D sorozat azonban a Wi-Fi funkció mellett néhány hasznos, értelmes újítást is kapott. A hasznos és értelmes szavak itt most nem elcsépelt, figyelemfelkeltő jelzők. A Neato néhány olyan problémára ad megoldást, ami valóban bosszanthatja a mostani Botvac tulajdonosokat.

"A legfontosabb talán a három módosítás közül az, amelyik a szűrőt érintette. A HEPA szintű filter belső oldala speciális hálót kapott, hogy a kosz ne jusson be a szűrő redői közé és így könnyebb legyen kiüríteni. Reméljük ez az új verzió a korábbi modellekhez is elérhető lesz."

"Végre a Neato is szakított a NiMH akkumulátorokkal, így mostantól a Botvac robotporszívókat is a sokkal korszerűbb és nagyobb energiasűrűségű lítium-ion akkumulátorok látják el árammal" ...

"...A nagyjából 90 perces eddigi normál takarítási módot TURBO módra keresztelték, és bejött mellé az ECO mód. Ebben a robot csendesebben üzemel és nagyjából 120 percig takarít egy feltöltéssel. .."

Tovább a teljes cikkre a geeks.hu oldalára.

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.